בגדול אני מתכנן לבשל היום קרפעלך עם בירה גרולש

יש רק בעיה אחת: צריך ללכת לקנות גרולש ושום
כבר 12:27 בצהרים ויום שבת ואני רוצה שנ"צ
באין תחבורה ציבורית בגלל החרדים המזדיינים אצטרך ללכת ברגל
זה מחייב להתלבש ראוי
וכל הכאב ראש הזה בגלל קרפעלך ?!
 
יש רק בעיה אחת: צריך ללכת לקנות גרולש ושום
כבר 12:27 בצהרים ויום שבת ואני רוצה שנ"צ
באין תחבורה ציבורית בגלל החרדים המזדיינים אצטרך ללכת ברגל
זה מחייב להתלבש ראוי
וכל הכאב ראש הזה בגלל קרפעלך ?!
גרולש היא בירה מזעזעת, כמו מיץ מר וחצי מוגז.
תחמם שמן זית, תוסיף תבלינים, מערבב, ותטגן את הקרפעלך;
ככה עושים מומו טיבטי
 

דגלמנגל

Well-known member
יש רק בעיה אחת: צריך ללכת לקנות גרולש ושום
כבר 12:27 בצהרים ויום שבת ואני רוצה שנ"צ
באין תחבורה ציבורית בגלל החרדים המזדיינים אצטרך ללכת ברגל
זה מחייב להתלבש ראוי
וכל הכאב ראש הזה בגלל קרפעלך ?!
הכתיב שלך לא נכון.
ביידיש, האות "ע" משמשת בתור סימן הניקוד "סגול" והאות "א" - "פתח".
בהברה אשכנזית, ה"קמץ" מבוטא כמו "חולם" ול"חולם מלא" מוסיפים "י".
ה"ת" בסוף המילה מבוטא כמו "ס". שאבס - מכיר?
 
הכתיב שלך לא נכון.
ביידיש, האות "ע" משמשת בתור סימן הניקוד "סגול" והאות "א" - "פתח".
בהברה אשכנזית, ה"קמץ" מבוטא כמו "חולם" ול"חולם מלא" מוסיפים "י".
ה"ת" בסוף המילה מבוטא כמו "ס". שאבס - מכיר?
זה לא מה שחשוב במה שרשם....
בכל מקרה כיסונים בעברית אתה יכול להרתיח מים רגיל להוסיף כורכום מלח ופלפל שחור, לבשל כמה דקות, לשפוך את המים ולאכול. אתה יכול גם ממש להשקיע בלהכין מרק עם ירקות ולקראת הסוף להוסיף את הכיסונים.
 

דגלמנגל

Well-known member
זה לא מה שחשוב במה שרשם....
בכל מקרה כיסונים בעברית אתה יכול להרתיח מים רגיל להוסיף כורכום מלח ופלפל שחור, לבשל כמה דקות, לשפוך את המים ולאכול. אתה יכול גם ממש להשקיע בלהכין מרק עם ירקות ולקראת הסוף להוסיף את הכיסונים.
בעיני לא חשוב המתכון.
 

דגלמנגל

Well-known member
זה נהגה "קרפ עעע לך"
כל יום תלמד משהו חדש


עכשיו, איפה ממוקמת ה-"ע", חכם שלי?
 
למעלה