בגדחכןגדעחןכגדעגלדכךגע

בגדחכןגדעחןכגדעגלדכךגע

כ"כ שונאת אנשים מטומטמים. כמה שזה מוציא את החשק לנהל. אלוהים ישמור.

אממממ בכיף....

קצת מסובך ומעיק... אבל תשתדלי להבין... סיפורנו מתחיל בפורום בניהולי, עוד לפני שאני מנהלת את הפורום תמיד אני שותפה ליצירות הומוריסטיות שכאלה.. כולם יודעים לקחת את זה בצחוק ונהנים מזה, ואני אף פעם לא עושה דברים בלי אישור של מישהו או דברים שיפגעו... בכל אופן, יש את ההיפופוטם ההוא של ה"אוי! נזכרתי בתימן!" ובצ'אט של הפורום אחד האנשים הציע לעשות תמונה של מהרטה עם נזכרתי באתיופיה על אותו משקל... בגלל שיש מישהי בפורום שקצת מזכירה אותה שאלתי אם הוא עושה של מהרטה האמיתית או שלה... היא צחקה, כולם צחקו... היה נחמד. הבחור עשה את התמונה בעזרת תמונות שאני הבאתי לו שהיו בפורום ופרסם בצ'אט, כשהוא שם בצ'אט היא התעבצנה כי הוא בחר תמונה שלה שלא מחמיאה או משהו... אח"כ הוא פרסם את זה בפורום ואותה הבחורה הגיבה לזה בצחוק... כלומר כתבה שזה מצחיק אותה. המסקנה הניכרת לעין היא שזה באמת מצחיק אותה ואין לה בעיה עם זה.. (תקנו אותי אם אני טועה אבל לי זה די ברור שאם היא צוחקת אין לה בעיה עם זה) בכל אופן, אני הגבתי "קרדיט לי על התמונות" ואז הבחורה הזו פשוט הגיבה על מלא הודעות שלי בפורום שהיא מאוכזבת ממני. שלחתי מסר, לא בנימה ניהולית שכזו כי אני מכירה אותה מזמן וזה גם לא היה נראה לי עניין מנהלי.. שאלתי מה הרעיון, היא אמרה שהשאלה היותר טובה היא למה "פרסמנו" את החרא הזה בפורום (כתבה בלשון רבים). הבהרתי לה שאני לא אחראית לפרסום ולא הייתי חלק מזה מלבד שעזרתי לו למצוא תמונות וההחלטה לפרסם היא שלו בלבד, וכשהיא ביקשה מחקנו את ההודעה מהפורום, אבל אם היא לא הייתה נותנת את הרושם שזה מצחיק אותה והיא שותפה לבדיחה הייתי מוחקת על דעת עצמי. המסר הבא שקיבלתי היה זה: "קיבינימט תדחפי עמוק את כל הבולשיט שכתבת כאן. את יודעת למה? כי א´- צחקתי על הרעיון והבהרתי שאין לי בעיה כל עוד אני מאשרת את התמונה. ב´- בחרתם תמונה על אף שחזרתי ואמרתי לא להשים אותה. ג´- נתת ל** להשים אותה בפורום אחרי שאמרתי לא לפרסם את הלינק בכללי, אלא בפרטי אז מן הסתם שלא בפורום!!!!!!!! ואחרי שראיתי את זה, יצאתי.כתבתי לו "תחנק". זה היה מספיק ברור שאני לא מוכנה לזה. את שיתפת פעולה, אל תתנערי מאחריות ומזל שיש עוד מנהל שפוי בפורום. כי זה פשוט בושה וחרפה שהגבת לזה ונתת לזה מקום בעוד שמראש ידעת שזה לא מקובל עליי לא עם התמונה הזו ולא על גבי הצאט [בכללי], על אחת כמה וכמה על גבי הפורום. או במילים אחרות: שלום ולא להתראות. " אני חייבת לציין שהייתי בשוק כשקראתי את זה. בחיים שלי לא נתקלתי בכזה דבר, אני מרגישה כל כך בכיתה ב'. מעבר לזה שזה כ"כ מגוחך, כי זה לא שהייתה לי יד בפרסום של זה או משהו, הבעתי את כל הנכונות לעזור ולמחוק כשצריך ומבקשים... אני עושה כל כך הרבה למען הפורום הזה וזה מה שאני מקבלת... כ"כ מעצבן. ועזבי את זה שאני מרגישה כמו בכיתה ב' עם כל השטויות האלה של "הוא אמר לי" ו"הוא עשה לי". התגובה שלי הייתה: "אני פשוט בשוק שכתבת את זה. אני אפילו לא הולכת להשקיע את האנרגיות בלענות לך ברצינות. אלוהים ישמור." ואני באמת בשוק, ואני באמת לא חושבת שאני צריכה לבזבז את הזמן שלי על גולשים כאלה, כפויי טובה, שמחפשים את מי להאשים כל הזמן, והכי חשוב- שגם אם היא כועסת עליי (ולא בצדק במקרה הזה) יש דרך להגיד דברים, ולא ע"י "תדחפי את הבלושיט הזה עמוק..." כמה אידיוטים אפשר להיות?

ToryMaster

New member
כמה?

באמת כמה? לדעתי אנשים יכולים להגיע לרמות יותר טמטומיות מזה. אבל אין מה לעשות, לוקחים נשימה עמוקה, מקטרים לשותפים לניהול כמה הגולשים שלכם מטומטמים, ובכלל לא טורחים לענות למסר אלא בתשובה לאקונית ורשמית סטייל פורום המשוב.

דנטל

New member
גם לי יש דוגמה לכפיות טובה

זה היה כשעוד ניהלתי את פורום סטוצים (טוב, זה פורום שיכול לעשות בית ספר לכפיות טובה, אבל הדוגמה שאני מביאה היא גם כזו שכמעט שברה אותי). נכנסה איזו מישהי שמחפש מישהו ש... יפרה את חברה שלה. התחילו לענות לה שפורום סטוצים זה לא מקום לחפש אב לילד ושהיא צריכה לעשות את זה בדרך קצת יותר "מכובדת" וכו'. ראיתי את ההודעה בלילה והייתי קרועה מעייפות, אבל ידעתי שצריך להיות איזה פורום שעוסק באמהות חד הורית או משהו בסגנון והתחלתי לחפש. בגלל שלא זכרתי את השם המדויק ואני גם ככה לא מבינה גדולה בעניני הורות, זה לקח לי 10 דקות לקרוא הודעות מנהל/ת בפורומים פוטנציאליים ולבחור את זה שמתאים לשאיפות שלה והגבתי עם לינק והסבר שזה פורום שנראה לי מתאים יותר. היא ענתה למחרת שאני מסלקת אותה ככה מהפורום ושהיא תתלונן עלי וגם שלחה לי מסר עם איומים על תלונה. יכול להיות שבפורום שלא לוקח 6 שעות לבדוק אותו או ביום שלא הייתי כל כך עייפה, היה פחות מטריד אותי שבזבזתי 10 דקות בחיפושים במקום ללכת לישון ובמילא הייתי רגילה לתלונות מפה עד הודעה חדשה כי ככה זה כשיש לך כמה מאות חברי פורום וכשהמנהלת היא אדם שמתעצבן בקלות, ונדיר שמזיז לי שלא אומרים תודה וגם באותו מקרה לא חיפשתי שהיא תגיד תודה, אבל בטח שלא ציפיתי לתלונה. מבחינתי, עד היום, אלה 10 הדקות הכי מבוזבזות שחויתי בחיים שלי והיא האדם הכי לא ראוי שאבזבז עליו מזמני, אז זה עדיין מרתיח אותי. בקיצור, בובע, מבינה אותך ומזדהה
. נסי לעבור הלאה.

../images/Emo24.gif תודה ובקטנה..

יש אישיו חדש עכשיו
אני פתאום נורא מעריכה את המנהלת הקודמת..

De-Panther

New member
אם אנחנו כבר בקטע..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הזה של לשתף אז יש איזשהו ילד קטן בפורום שלי שכל הזמן מקלל ומטריד את כולם בצ'אט כשאני מגיע והוא שקט אני לא עושה לו כלום אבל אז פתאום משום מקום הוא סתם מתחיל לקלל אותי אז כבר אחרי שאמרתי לו מיליון פעם שזה לא מקום לזה והוא המשיך אני כבר זורק אותו אוטומטית לפני כמה ימים הוא גם התחיל לקלל בפורום הזהרתי... המשיך... חסמתי... והוא כמובן ממשיך עם הקללות ועוד אומר שהוא יתלונן עליי להנהלה
בסדר... שיתלונן כמה שהוא רוצה
אוי הילדים הקטנים והמציקניים האלה... או איזושהי אחת שאפילו לא אני חסמתי מהפורום... איזושהי טרולית... לא זוכר כבר מתי היא נחסמה... אבל לפני כמה חודשים עכשיו היא פתאום נזכרה לשלוח לי מסר שבו היא כתבה במה היא חושבת שאמא שלי עובדת ומה דעתה בקשר לזה והמשיכה לדבר על קשרי המשפחה שלי עם אמא וגם הוסיפה קללות מקוריות קצת יותר... איך שמשעמם לאנשים כאן...

De-Panther

New member
והנה יש עוד עדכון..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קטן לגבי מה שקורה אחת שעזבה את הפורום שלי לפני חודש ומשו חזרה רק כדי לפתוח שירשור חדש לגבי זה שחסמתי את ההוא שמקלל היא כתבה שחסמתי אותו "כי הוא הביע את דעתו על מנהל" המממ... מתי הם יבינו שלדבר על המקצוע שלדעתם אמא שלי עובדת בו זה לא להביע דעה עליי??

למעלה