בגדים אלטרנטיבים

בגדים אלטרנטיבים

או פסיכודלים, או שאנטי, או איך שלא תקראו לזה...חח בכל מקרה, אמרו לי שבשנקין יש כמה חנויות שמוכרות בגדים לא רגילים, ז"א בגדי שאנטי או בגדים פסיכודלים...בכל אופן אני מחפש בגדים "מוזרים"...משהו לא מיינסטרימי... אני לא ממש מכיר חנויות כאלה (ואני כמעט בטוח שיש) חוץ מהעין השלישית וחנות היד השניה "שתיים"... אז יש פה מישהו שמכיר חנויות שמוכרות דברים כאלה? אם כן, שרשרו פה : ) נ.ב. פעם הצצתי מבחוץ לחנות "אמסטרדם הקטנה" (ככה קוראים לה?) והיה שם בגד בחלון ראווה ממש מגניב, אדום כזה עם הדפסים שבטיים כאלה בשחור...מישהו יודע אם הוא עדיין קיים, והאם בכלל מוכרים שם דברים מגניבים בסגנון הזה? תשובות יתקבלו בברכה. בתודה, דניאל : )

אמסטרדם הקטנה

אם תכנס לאתר שינקין לקטגוריית חנויות-תמצא את אמסטרדם הקטנה ושלל בגדיה המרהיבים. הנה לינק: http://www.sheinkinstreet.co.il/action?mod=template&page=heb_shop.xhtml&shopId=11&parentCat=101

טאנקס...

אבל דווקה באתר אין את החולצה שרציתי....טוב נצטרך לבדוק... וד"א, אתם יודעים מה שעות הסגירה (בערך) של החנויות בשנקין ביום רביעי?

מה???

אני לא מאמין! הייתי אתמול בשנקין...וראיתי שסגרו את אמסטרדם הקטנה!... מישהו יודע אם העבירו אותה או ממש סגרו?... מבאס...

למעלה