בגדים, בגדים, בגדים!

מאיושית

New member
בגדים, בגדים, בגדים!../images/Emo140.gif

אתמול נסעתי לי לקניון הזהב לקנות בגדים , והרי השלל:
מכנס אלגנטי שחור מתרחב.
ג´ינס משופשף שמשנה גוונים למטה. (עולה רק 70 ש"ח אם מציגים קופון של ויזה)
חולצה אדומה מכופתרת אלגנטית שיושבת פשוט מקסים על הגוף.
סריג אדום (!) עם דגל בריטניה עליו. כל זה במתאים לי, עלה 530 ש"ח. בעונות קניתי סווצ´ר שחור-סגול ב100 ש"ח. ועכשיו לתלונות
:
המחירים עדיין יקרים!. וכמו שאמא שלי סיכמה את זה בקצרה לאחת המוכרות שמאוד התלהבה מה 50% הנחה: "50% הנחה זה מצוין, כשזה הנחה ממחיר הגיוני" (לא מחליפת פוטר(!) ב500 ש"ח- כולה סווצ´ר ומכנס!).
במתאים לי כל המידות הגדולות במחסן! חוצפה! מאוד כעסתי עליהם. בד"כ אני קונה ברחובות ומעולם לא היה מצב שהיו צריכים ללכת להביא לי במיוחד מהמחסן, הכל על המדפים (אני מידה 5) , בראשל"צ על המדפים היו רק מידות 1-3. זהו.............היה כיף

may24

New member
תתחדשי!

יש לי כמעט את כל הביגוד שציינת הסריג עם הדגל והג´ניס, מקסים להפליא...יש לנו את אותו טעם. חבל ששמו את המידות הגדולות במחסן, סתם לתת הרגשה לא נעימה? לא בסדר! אני כנראה מחר כלומר היום הולכת לעשות עוד פשיטה אני אדווח לכם על השלל... שלכם, מאי

ללי 2

New member
כועסת על מתאים לי../images/Emo46.gif

כמו שסיפרתי לכן לפני בערך שבועיים קניתי את הסוודר עם דגל ברטניה במתאים לי ועלה לי 229 ש"ח מחיר חבר מועדון. למחרת הם עשו מכירה של 50% אם אני כזו לקוחה מעודפת למה לא אמרו לי לחכות 12 שעות ולקנות את אותו מוצר בחצי. זה ממש מעצבן!

may24

New member
יש לי פתרון ללי....

יש לי פיתרון יצירתי שחבל לך על הזמן אבל רק אם לא לבשת אותו עדיין,אם כן תנסי להחזיר את הטיקט אז ככה: את פשוט הולכת לך לחנות שקנית ממנה או לחנות אחרת של מתאים לי ומבקשת זיכוי כי זה יושב עלייך טוב...ואז הם מביאים לך זיכוי מלא כמובן שאת צריכה את החשבונית קנייה וכך את חוזרת לחנות אחרת הם מכבדים את זה וקונה לך את הסוודר בחצי מחיר ונשאר לך עוד זיכוי נוסף! אני עשיתי את זה כבר 3 פעמים עם 3 סינפים ותמיד אישרו לי זיכוי אפילו שקניתי לפני חודשיים!!!!!! החלפתי מסניף לסניף ומקבלים את הזיכוי בכל סניף! הם חייבים לאשר לך את זה אם לא תאיימי לפנות להנהלה כי בסניפים אחרים כגון:מתאים לי קניון איילו ר"ג, עזראילי ת"א וביאליק בר"ג עושים את זה בלי שום בעייה!!!!! אז קדימה לכי תרווחי לך עוד משהו...אולי בצבע אדום גם? שלך, מאי

rellyo

New member
ספרי ספרי../images/Emo35.gif

איזה קופון של ויזה
איפה עולה ג´ינס 70 ש"ח

מאיושית

New member
../images/Emo6.gif

יש איזה קופון ל"מתאים לי" שהגיע עם הויזה בערך לפני חודש, הוא מתאים רק לג´ינס מדגם אחד (מהמם!) ועולה 70 ש"ח
, רגיל הוא עולה 340! ובמבצע עכשיו 170. לנו לא היה את הקופון, אבל אחרי שהגענו לקופה וראיתי שאני עומדת לוותר על הג´ינס המקסים הזה
(זה כבר נהיה המון כסף), המוכר המקסים שהיה שם אמר שהוא חושב שיש לו קופון ספייר בבית , אז הוא נתן לי את הג´ינס ב70 ש"ח.! שווה לא?

DREAM111

New member
זו הסיבה שאני מחרימה אותם כבר

הרבה זמן היחס הזה לא מתאים לי.

למעלה