בגדים בגדים

a lost seashell

New member
בגדים בגדים

נמאס לי שחוץ מ'תמנון' אין חנויות בגדים בעיר. מה לי ולפוקס, קאסטרו הרוצחים, דיזל, קרוקר וחבריהם. נמאס כבר מהחנויות פקאצות האלה! יש חנויות נחמדות בחורים בעיר? חולצות להקות ואחרים? הדבר היחידי שאפשר לעשות הוא לצאת מהעיר, ואי אפשר לעשות את זה כל הזמן...
זה מחרפן!!!!!

perrinat

New member
אני קונה ב-TNT

רנואר וכאלה, כך שאין לי בעיה לקנות בגדים בחדרה. אבל יש גם הרבה בזארים וכאלה, לא?

a lost seashell

New member
איפה?

יש את השיקשוק שיש פעם בחודש [ח-----ב------ל------!!!!] ובטח יש עוד כמה שווקים פה. עם בגדים והכל. אבל איפה? ואיפה יש בזארים? [מתה על זה!
]

perrinat

New member
האמת שלא הייתי בחנויות כאלה לאחרונה

אבל מה עם החנויות שבמדרחוב מול אופטיקנה? ויש גם ברחוב הנשיא כמה חנויות כאלה. אולי לא ממש באזר, אבל בסגנון.

AeroSlash

New member
חולצות להקות יש חנויות קטנות בחדרה.

אחת זו בהנשיא, בצד של הספרייה, לפני הפנייה לרוטשילד, יש כזה המון בגדים בחוץ ורואים תלויות חולצות של מיידן ו-AC/DC. קניתי שם כמה. יש גם בעוד חנויות קטנות ומסכנות. אם את רואה חנות שבחיים לא היית מאמינה שיהיו שם חולצות להקות, כנסי ותבדקי, יש מצב גדול שיהיו [את לא יודעת עד כמה הופתעתי בעצמי]. ובקשר לבגדים בכלל, אני שונאת קניות מהסוג, על כן אני בקושי קונה בגדים, ואם כבר אני קונה אז לא בחדרה. הדבר היחיד שבאמת אפשר לעשות זה לצאת מחדרה ואני יוצאת מפה. את רוב הבגדים שלי אני קונה [אם כבר] במקומות שהם לא חדרה במחירים מצחיקים מאוד. במילא אין פה מה לעשות ובחופשות אני כל הזמן נוסעת לת"א, הרצליה, חיפה, נתניה וכאלה, אז אם אני יוצאת ובמקרה אני צריכה בגדים אני מוצאת שם חנויות אחלה ומחירים טובים.

למעלה