בגדים ואופנה ומצב רוח

בגדים ואופנה ומצב רוח

סליחה שמתפרצת ככה. יש לי שאלה על בגדים. אם מה שלובשים תמיד מעיד על המצב רוח באותו יום, או דוקא עושה את ההפך ומסתיר אותו הבגד עושה את האדם? קלישאה אבל אולי זה נכון

בוואדי ובוואדי

בעייני... מאוד שאני מרגיש טוב עם עצמי ובכלל אני לובש את הבגדים האוהבים עליי שלא אני לובש "סחבות".. בגדים יותר ישנים וכדומה.. מקווה שעניתי..

לפעמים אני מנסה לעשות בדיוק הפוך

כשמרגישה חרא - אז משתדלת להתלבש יפה ולטפח, ואז...זה משפר את ההרגשה.

אכן אכן

להתלבש יפה זה כוח גם לי קרה הרבה פעמים שהרגשתי חרא...סליחה על הביטוי התלבשתי כמו שאני אוהב... שזה בדרך כלל חולצה של להקת רוק.. ומכנסיים דגמחיות והרגתי חזק ויפה בעיניי עצמי... את צודקת גם זו סוג של חוזק..

liza26

New member
לא תמיד זה מעיד על מצב רוח

לפעמים זה מעיד על כמה זמן אני מאחרת לעבודה
אני תמיד בעד להתלבש יפה - כמובן כל אחד בהגדרה שלו והכוונה שלי שהבגד יתן מגע של שמחה ונוחיות לאדם ולא חשוב באיזה מצב רוח קמים בבוקר. יש לפעמים גם פיג'מות מעוכות שעושות הרגשה הכי טובה

סוג הבד ../images/Emo99.gif

יש לי חצאיות כאלה, שהדבר הכי טוב בהן הוא התחושה המלטפת הזו של הבד, ורק בגלל זה נעים לי ללכת איתן. להרגיש חפשי בבגדים - זה בכלל נושא בפני עצמו. להרגיש חפשי ללכת עם בגד צמוד. או חושפני. או בצבע צעקני. יש המון ידע שאפשר לשאוב מהמעטפת הזו.

לקשמי

New member
תיאוריה יפה ששמעתי...

אומרת שמה שמעיד על המצברוח וכו' זה לא דווקא סוג הבגד אלא הצבע שלו. כל צבע הוא אנרגיה מסוימת ואם בחרנו ללבוש צבע מסוים ביום מסוים, זה יכול להעיד על כך שזה מה שאנחנו צריכים, כלומר את האנרגיה של הצבע הזה. למשל שחור ילבשו אנשים שזקוקים להגנה ו"דיסטנס", מרחק מסוים בינם לבין אנשים אחרים, צהוב הוא צבע של שינוי (ואני אומרת לפי האסוציאציות שלי שזה גם צבע של שמחה ואור), כתום הוא צבע של תקשורת וכו' וכו'. מאוד מצאה חן בעיני התיאוריה הזאת (שמעתי אותה בנופש יוגה, באותה סדנא שדיברה על מנדלות וציור) ומאז אני משתדלת שיהיו לי בגדים בשלל צבעים, לכל יום הצבע שלו. (מבחינת סגנון, אני מתלבשת די פשוט, לא עושה עניין מלבוש).

opalit

New member
גם אני שמעתי על זה

ויש בארץ מישהי שאני לא זוכרת את שמה שמעבירה סדנאות בת"א והיא מכנה עצמה ד"ר לצבעים או משו כזה. אמא שלי אומרת שזה נכון, שכשאת בוחרת בבוקר בגד/צבע זה לא סתם, זה אומר עליך משהו, משהו שישלים את ההרגשה שלך היום. אני לא יודעת כמה זה נכון אצלי, אבל כשאני מציירת שם אני מרגישה משיכה לצבע (כל פעם אלוצבעים אחרים) שאם צבעתי בצבעים מסויימים את הדף הם משקפים משהו שהרגשתי בזמן הציור.

s h i r k u s h

New member
הבגד עושה את האדם ../images/Emo45.gif

לדעתי מאוד נכון... אני למשל בחורה מאוד עדינה ושקטה כזאת, וזה מתבטא מאוד בלבוש שלי. היום למשל לבשתי גופיה סקסית וחצאית חדשה שקניתי ארוכה קצת וממש היה לי יפה, והרגשתי מלאת ביטחון פתאום וסקסית.

למעלה