בגדים לדייט

komsi komsa

New member
בגדים לדייט

איך מתלבשים לדייט? עוד כמה ימים יש לי דייט ראשון, כל הבגדים שלי די זרוקים ולא מתאימים למשהו כמו ארוחת ערב... חשבתי על חולצה בהירה מכופתרת (שעדיין לא קניתי) וג'ינס שחורים, איזה צבע יהיה לדעתכם מתאים בנעליים ובחגורה?

Matador2

New member
נשמע מצוין.

שמע לא כתבת בן כמה אתה אבל אני מניח שאתה בטווח של 20-25 ככה וכן חולצה וי חלקה צמודה זה מצוין,רק שתישב טוב יש לי גם אחת כזאת לבנה ודי הפכתי אותה לחולצת הדייטים שלי כי היא נראת טוב וגם אתה משיג מראה לא מתאמץ מדי שזה לפי דעתי המטרה שלך שאתה מתלבש לדייט לגבי ג'ינס..אז אני חושב שעדיף משהו כהה ויושב קרוב לגוף גזרת סלים כזה אני חושב שנעליים זה הכי מסובך כל נעל רגילה שיש לך רק שלא יהיה בה מיליון צבעים זרחניים ושתזרום עם הג'ינס שאתה לובש

Ron107

New member
בן כמה אתה? מכופתרת וג'ינס שחור דיי רשמי

אם אתה בחור "זרוק" אל תוותר על האישיות שלך בשביל דייט!

komsi komsa

New member
תודה לכם, לא הצגתי את עצמי

אני עוד מעט בת 19, אוהבת ללבוש רק בגדי גברים (אין לי ממש הסבר לזה, פשוט זה מה שאני אוהבת ומרגיש לי הכי נוח וכל החרטא), מקבלים פה גם כאלה?
ריפרפתי קצת בפורום ונראה נחמד אז אם כבר כתבתי פה למה לא להצטרף, ואני גם חייבת לשפר בדחיפות את חוש האופנה שכמעט לא קיים אצלי... בקשר לבגדים, מצאתי חולצת וי צמודה בצבע ירוק שיושבת עליי טוב תודה רבה על העצות

Shy Guy

New member
מקבלים את כולם. :)

ו..ברוכה הבאה! את מוזמנת להמשיך ולהשתתף כאן.

goldy

New member
שאלה

האם בגדי גברים נוחים לך כי הם יותר משוחררים, ובגדי נשים לא נוחים לך כי הם נוטים להיות צמודים? האם את רוצה לשדר עדינות או קשיחות?

komsi komsa

New member
תשובה

אין לי בעיה גם עם בגדי גברים צמודים, למרות שזה בהחלט נחמד שהבגדים משוחררים רחבים (אבל יש לי מספיק כאלה והסגנון או יותר נכון חוסר-סגנון הלבוש שלי מזכיר הומלס מהרחוב כרגע) אני מעדיפה לשדר קשיחות באופי שלי אז יכול להיות שזה גם משפיע על הטעם שלי בבגדים... בקיצור אין לי כל כך הסבר אבל כשכתבתי שזה "נוח" הכוונה היא לא במובן הפיזי אלא יותר ההרגשה (כמו שאתה אולי היית מרגיש מגוחך אם תלבש חצאית...)

למעלה