בגדים להתמחות

nicetry

New member
בגדים להתמחות

אולי זה יישמע מצחיק, אבל מהו קוד הלבוש לבנים בהתמחות? אני מצרף את הלינק הזה, תנו מבט בתמונה מימין (שניה מלמעלה) של גדי סוקניק. זה יותר מידי או שככה צריך? אילו מכנסיים לובשים? אילו נעליים? תודה מראש.

B L I M P

New member
בהתמחות עצמה?

ההמלצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה תתלבש בערך איך שכולם התלבשו כשהיית שם בראיון. אם לא זכור לך, תבוא ליום הראשון עם מכנס רגיל חולצת פולו ונעליים רגילות ואז תראה מה כולם לובשים. אני משערת במקומות שונים יש קוד לבוש שונה, ודרישות שונות מהמתמחים שלהם. עורכי דין ומתמחים שאני הכרתי במשרדים קטנים/בנוניים הלכו בד"כ עם מכנס (לא ג'ינס ולא חליפה) חולצה כפתורים לעורכי דין ופולו למתמחים ונעליים רגילות.

nicetry

New member
ובכן

בראיון במשרד הייתי לבד עם המראיין שלבש חליפה מלאה... מה זה מכנסיים רגילים? והשאלה היא אם באמת מה שאת מתארת כמתאים למשרדים קטנים/בינוניים, מתאים גם למשרדים הגדולים. האבינג סד דאט - אני לא חושב שהמשרדים דורשים באמת מהמתמחים להתלבש כך או אחרת. תמיד נראה היה לי שזה קוד שבעל פה שכולם נוהגים לפיו מבלי ממש להסדיר אותו.

B L I M P

New member
מזה מכנסיים רגילים?

חסר מילים בעברית - אבל מכנס... מה לא ברור במכנס...לא ג'ינס ולא מחוייט, כמו מכנסי חאקי כאלו (לא דגמ"ח מן הסתם).. אני בספק שמצפים ממך להגיע בחליפה מלאה לעבודה. באמת שלדעתי הדרך הטובה ביותר היא להגיע ליום הראשון לבוש בצורה ספורט אלגנטית - מה שאומר מכנס, חולצה לא זרוקה (פולו, מכופתרת פשוטה יחסית) ונעליים נורמליות ולראות איך כולם מתלבשים.. אין סיבה לעשות מזה יותר מדי ביג דיל.. ואני משערת שמשרדים לא באמת מסדירים קוד לבוש (למרות שלי אישית יצא לעבוד במשרד (לא עו"ד) שבו נאמר לי במפורש שצריך לבוא בחצי חליפה, אסור ג'ינס וכו וכו), אבל הגיוני שאם מישהו יבוא עם ג'ינס למשרד כשלא נהוג יעירו לו על זה..

sacrament

New member
אויש, אח שלי עשה לי סדרת חינוך על לבוש../images/Emo4.gif

הגעתי לעזור לו במשרד בכמה דברים, והייתי עם חולצת פולו בצבע ירוק בהיר. במשך כמה דקות הוא רק הסביר לי כמה הלבוש של משפטן חשוב ושבחיים יותר אני לא אלבש ירוק אלא רק שחור/לבן ובמקרה הכי חמור גוונים של כחול כהה. וזה עוד בלי שהתחלתי התמחות או טרום התמחות... לגבי גדי סוקניק- אני מאמינה שאפשר לוותר על העניבה כל עוד לא מתייצבים בביהמ"ש. לביהמ"ש במילא צריך עניבה שחורה גם. נראה לי שמכנסיים שחורים ונעליים שחורות זה בסדר. לא צריך יותר מדי להגזים (-:

Acct

New member
זה מאוד תלוי...

אני מתמחה במשרד, שאפשר להגדיר אותו כ"קטן"... משרד עורך דין רוסי ויש עסקאות עם אנשי עסקים מרוסיה. נסעו איתי לחנויות מיוחדות והתאימו בגדים - חולצות חפתים גם קנו לי כפתורי חפצים, שהם יקרים מן הסתם.... הכל על חשבון המשרד אגב, ממש במקרה הגעתי לכאן. אחל'ה פורום. יום טוב ובהצלחה

QueIronia

New member
אז במצב היפוטתי בו הייתי מתמחה

במקום שלא לובשים בו מדי צה"ל - לא הייתי יכול ללכת בחולצות כפתורים צבעוניות כמו שאני אוהב? מדכא. נראה לי באסה ללבוש רק חולצות לבנות. גם כמה כבר אפשר לגוון איתן??? אני אכניס קוד לבוש חדש: מכנס אלגנטי וחולצת כפתורים שאיתה אפשר להתפרע (סגול, אדום, צהוב, חום, ורוד - אבל רק מעושן, לא בייבי חס וחלילה, שחור וכו'. אפשר גם דוגמאות).

QueIronia

New member
אני חוזר ומדגיש:

לא ורוד בייבי. ורוד מעושן/ מלוכלך (איך שאתם רוצים לקרוא לזה...). לאחי יש חולצה ממש יפה בצבע הזה. לבשתי אותה פעם אחת
(וכן, הייתי לובש אותה שוב). אבל גם אז - בצורה שזה ייראה נורמאלי ולא עם כל דבר. ד"א - סגול בהיר זה בסדר?

כן כן, אני מכירה את הגוון ורוד הזה../images/Emo13.gif

בסדר למי? לי או לבוסים!?
לדעתי הכי טוב זה לבוא עם משהו תכלת..זה צבע הרבה יותר רגוע וסולידי
אממ סגול בהיר זה נושק לתחום הורוד מעושן.. לא יודעת

QueIronia

New member
"נושק לתחום הורוד מעושן" ../images/Emo6.gif

יש לי חולצה כזו ארוכה. בכלל, אני אוהב חולצות כפתורים (אבל רק בערב. ביומיום חם מדי ומושקע מדי. טוב לי עם טי-שירטס רגילות).

sacrament

New member
סגול בהיר תמיד מזכיר לי את גרוסקופף../images/Emo6.gif

ואת שאר החולצות שלו.

QueIronia

New member
../images/Emo45.gif לי יש שתי חולצות בסגול גרוסקופף

(מינוח מקורי שלי עוד משנה א'!)
גרוסקופף מלך

למעלה