בגדים לחתן (לא חליפה) -איפה מתחילים

יפעת22

New member
בגדים לחתן (לא חליפה) -איפה מתחילים

לחפש? יש המלצות על חנויות נחמדות?

הילית*

New member
גם אנחנו לא קנינו חליפה

קנינו מכנסיים בגולף חולצה ועניבה בחנות בקניון לידינו והיה ממש אחלה..... לדעתי, לא צריך יותר מדי לחפש כי זה נמצא ממש ליד..

*שיר

New member
החתן שלי קנה ב"גולף" וב"קסטרו-מן"

יש להם בגדים מאוד יפים- לא מחוייטים מדי אבל באיכות טובה. מומלץ.

יפעת22

New member
על איזה גוונים הלכתם? אנחנו (או

יותר נכון - אני) חשבנו על מכנסיים בצבע שמנת-אוף וויט וחולצה לבנה יפה מבד נופל/זורם/ אלגנטי כזה... ההערה בסוגרים לא מעידה על פמניסטיות מופרזת, פשוט אם שגיא היה צריך ללכת לקנות בגדים לבד הוא היה בוחר בחולצה ירוקה זוהרת עם פונפונים וורודים (לא שזה לא מרשים, אבל...)

הילית*

New member
נשמע לי ממש יפה

אנחנו בחרנו מכנסיים בצבע אופ וייט וחולצה כחולה מבד מיוחד (לא צבע לגמרי חלק, אם את מבינה אותי)

*שיר

New member
../images/Emo13.gif המכנסיים הם בצבע חאקי בהיר

והחולצה היא חולצה עם כפתורים, שרוול קצר לבנה מבד כותנה דק מיוחד, כזה שרואים את הסיבים והיא נופלת מאוד יפה על הגוף. חגורה ונעליים - חום כהה. השילוב הזה יוצא בעינינו מאוד חגיגי, וגם קייצי (בהיר)

אינצה

New member
בהקשר הזה אני חייבת לספר משהו

חברה שלי התחתנה לפני כשלושה שבועות. לפני החתונה היא סירבה בכל תוקף להראות או למסור כל פרט מזהה על השמלה שלה לבעלה המיועד. הוא בתגובה החליט שגם היא לא תראה מה הוא לובש עד ליום החתונה עצמו. פייר דיל! פה נציין שהבחור יודע להתלבש די טוב והוא צלם שמשלים הכנסה גם בצילום חתונות, כך שהוא אמור להיות די בקיא בתחום החתונות בכלל והלבשת חתנים בפרט. אוקיי, אז הוא הלך למעצב אופנה כלשהו (ברח לי השם מהראש) ותפר משהו מיוחד לו. שבוע (!!!) לפני החתונה, ניגש הבעל המיועד לחברתי ואומר לה שיש איזשהו תפר במכנס שמאוד מפריע לו והוא רוצה שהיא בכל זאת תראה. אליהם הצטרפה אמא של הכלה שמבינה בתפירה קצת יותר, על מנת לתת חוות דעת. וזה מה שהוא לבש (אני לא מגזימה! זהו התיאור המדויק מפיה של חברתי! (הוא כמובן טען ש היא מגזימה, אבל מי מאמין לו?): חולצה תכלת עם שרוולים נפוחים, ווסט כחול כהה הדוק על הגוף, עניבה חומה עם קשקושים צהובים ו... השוס! מכנסי פדלפון בצבע בורדו עם פסים ורודים. לפי דברי חברתי זה נראה יותר מזעזע ממה שזה נשמע! היא כמובן חטפה שוק ולא ממש ידעה מה עושים. כבר שילמו למעצב סכום נכבד של כסף והזמן דוחק. הסיםור נגמר טוב כשהמעצב הסכים להחזיר חלק ניכר מהכסף והם הלכו וקנו אצל דורין פרנקפורט מכנס בז´ מפשתן וחולצה זרוקה (כמו ג´לביה) לבנה. הזכר היחיד למראה המקורי של החתן היה הנעלים שהיו בצבע בורדו...

*שיר

New member
גם החתן שלי סרב בכל תוקף לראות את

השמלה. הוא אמר שזה יהיה הרבה יותר יפה עלי עם כל האיפור והתסרוקת והוא לא רוצה סתם להרוס את הרושם (איזה מתוקי). בכל מקרה, בעצת הילית ושאר הבנות, הראיתי לו תמונות של שמלות דומות, אז הוא לא יהיה מאוד מופתע. טוב, נראה מחר...

רחלי1

New member
יעל -

איזה יופי...חשבתי שאני היחידה שהחבר שלה מסרב (!) לראות את השימלה...הוא ממש להוט להיות מופתע, החמד הזה. וגם הוא לא קונה אפילו גרביים בלעדיי, שזה מבורך. (לא רוצה לחשוב עם אילו הדפסים פסיכדליים הוא היה חוזר הביתה..........) סחתיין עליכם.

הי רחלי,

הראתי לו את הבד של השימלה. הראתי לו את הנעליים. הראתי לו תמונות של שמלות בסגנון, וכל התגובה שלו היתה (ואני מצטטת): "עוד ציצי!!" אמרתי: עוד ציצי, תקבל עוד ציצי..... אז השימלה באמת מדגישה את החזה שלי (מחוך וחצאית), והוא סומך עלי, אז יהיה בסדר. עכשיו, שאנחנו כל כך קרובים לתאריך (עוד שבועיים וחצי) אז אני שמחה שהוא לא ראה, כי יהיה רגע מאד מרגש, אני בטוחה.

רחלי1

New member
../images/Emo45.gif יפה, יקירתי ../images/Emo8.gif

ציצי ביקש?
ציצי יקבל
. לכי על זה, יקירתי, ותראי הכי חלומית שבעולם!!! (עד שיגמרו לו המילים...
)

רחלי1

New member
ע-נ-ק!!!!!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif |כן

הצחקת אותי לאללה.....!!!!!!!!! את משהו משהו....

אתי@

New member
יפעת, אנחנו קנינו לרונן בדיוק מה

שאת/ם מתכננת/ים לקנות
קנינו ברשת "מאייר" ואני חייבת לציין לטובה את השירות המצוין והאיכות הנהדרת של הבגדים.

meyt

New member
אנחנו גם מחפשים עכשיו בגדים לחתן

מכנס וחולצה לא עניבה או חליפה כי הוא לא אוהב גם אני חושבת שנלך לקסטרו מן אני מאוד אוהבת את הבגדים שלהם...

למעלה