בגדים לילדים בגילאי 3-4 רזים צריכה דחוף 5 ילדים ללא בגדים נעלים מידות 23-25 בתודה לכל העוזרים
א אמא מעורבת New member 24/3/05 #1 בגדים לילדים בגילאי 3-4 רזים צריכה דחוף 5 ילדים ללא בגדים נעלים מידות 23-25 בתודה לכל העוזרים
T Tal Tal4 New member 26/3/05 #2 אנא העבירואלי עד יום שני בערב- כדי שאוכל להעביאר לאמא מעורבת לבאר שבע ביום שלישי
ל לבנדרית1 New member 26/3/05 #5 העברתי למאיה של אוראל המון בגדים במ במידות האלה, אפשר לבדוק אם נשאר לה ואם כן להעביר אליכם.
T Tal Tal4 New member 27/3/05 #6 זה נראה לי כבר ממש מסובך- וגם קצת לא הגיוני- אצל מאיה יש המון משפחות שזקוקות לבגדים האלו. ובנוסף להוביל מאולגה לבאר שבע? זה יקח לפחות 10 ימים -אם לא שבועיים " (אני מגיעה רק פעם בשבוע לבאר שבע) התכוונתי לתרומת בגדים מהנמצאים קרוב אלי : רמת גן עד רחובות. תודה בכל אופן....
זה נראה לי כבר ממש מסובך- וגם קצת לא הגיוני- אצל מאיה יש המון משפחות שזקוקות לבגדים האלו. ובנוסף להוביל מאולגה לבאר שבע? זה יקח לפחות 10 ימים -אם לא שבועיים " (אני מגיעה רק פעם בשבוע לבאר שבע) התכוונתי לתרומת בגדים מהנמצאים קרוב אלי : רמת גן עד רחובות. תודה בכל אופן....
ר רותם111 New member 30/3/05 #7 טלטל, אם את יכולה להספיק להגיע למחסן ברחובות ביום רביעי או חמישי, אשמח לתת לנעליים ובגדים עבורם.