בגדים למסע

AmiTutiT14

New member
בגדים למסע../images/Emo20.gif

בעוד יומיים אני טסה לפולין. אני עושה רשימה של מה לשים בתיק אבל אני לא בטוחה אילו חולצות כדאי לקחת- קצרות או ארוכות דקות, אם לקחת מעיל וכו'. לפי מה שבדקתי עכשיו, הטמפרטורה שם היא 20 מעלות בממוצע. מה אתם מציעים?

N B I

New member
אז תקחי בגדים ל-20 מעלות

פולין זה לא סיביר. אפילו אצלנו (יצאנו במרץ) היו אנשים שלא הסתובבו עם מעילים. קחי חולצות ארוכות דקות אם את מפחדת שיהיה לך קר ואיזה סווטשרט טוב.

Old Cat

New member
הכי חשוב - מטריה

אין קשר בין טמפרטורה לבין גשם. בפולין ובמיוחד בחלק המרכזי וצפוני שלה, גשמי אחה"צ בקיץ הם ענין רגיל של יום-יום. זה אמנם גשם של חצי שעה ואז הכל נרגע, אבל לא נעים אם אין מחסה. מטריה מתקפלת קטנה בתיק יכולה להציל מצב. נכון שהטמפרטורה הצפויה 20 בוורשה יום שלישי היא 17-18 מעלות אבל ההרגשה כאילו כאן היה מעל 20 מעלות. בקרקוב ביום שלישי 20-21 מעלות. באוגוסט במרכז פולין באמצע היום זה חולצה קצרה או ארוכה עם אפשרות לקיפול שרוולים, ונעלי ספורט רגילים אבל לא בד כי אם נתפסים בגשם אז נרטבים קצת. לערב אפשר איז כיסוי עליון קל. מכנסי גינס רגילים.

N B I

New member
פיכס הגשם בפולין

איכסה של גשם, אצלנו לא היה אפילו גשם היה לנו מעין לחות מעצבנת כאילו אנחנו הולכים שתוך ענן- כזאת שאין לך מצברוח להחזיק מטרייה אבל נרטבים בלי. מטרייה זה קדוש.

Old Cat

New member
בבקשה קישורים

לתחזית מזג אויר, הקוד של העיר וורשה כבר נכנס בלינק אבל אפשר להחליף: http://weather.cnn.com/weather/forecast.jsp?locCode=EPWA&zipCode=339288278567 ויש עוד. צריך רק לגגל קצת.

Pawel

New member
אני הולך כול הזמן עם מעיל עלי

האמתי שגם עכשיו בקיץ , במיוחד ב יולי אחד העונות היותר גשומות למרות שזה קיץ אני הולך בתקופות חמות (יחסית) עם מעיל קל (שחור) מתחת חולצה קצרה ומכנס ארוך אני ממש לא משתמש במכנסיים הקצרים . מקווה שעזרתי , פבל

למעלה