בגדים נו מה כבר יכול להיות

mesty

New member
בגדים נו מה כבר יכול להיות

אני בטח נישמעת ממורמרת יש בזה משהו, אני לא ממורמרת מזה שאני שמנה, אני ממורמרת מזה שאין בגדים אני לא יכולה להרשות לעצמי להסתובב בכל הארץ רק בשביל בגד אחת או שתיים, יש לי חתונה בקרוב, וכל מה שאני רוצה זה בגד אלגנטי שלא ניראה כמו טוניקה, הייתי היום בשנקין, מקום נחמד. הלחתי לקנות בגדים אם חברה מהעובדה- כך שאנחנו לא מכירות הרבה זמן. בסוף היום כשאנחנו מדברות על כל מיני דברים היתה איזו שהיא מסקנה ש: אני לבד כי אני שמנה. ואני לא מוצאת בגדים בגלל זה. ושלמה בעצם שאני לא יכח את עצמי בידיים. הייתי משנה את גודל האותיות של לקחת את עצמי בידיים לו יכולתי. מה בהחברה (החברה באופן כללי) רוצה ממני.? אני בחורה שמרוצה מאיך שהיא נראת. החברה לעבודה השמיע בפני דברים שחשבתי שאני מעבר אליהם. אולי לא?! אני נהנת ליראות את עצמי לובשת בגדי מתאים לי. אין לי שום קינאה או כמיהה להיות יותר רזה או ללבוש בגדים של רזות למרות שראיתי כמה דברים שהיו יכולים להיות ממש יפה יל אם הם היו גם במידות גדולות אז בנות בבקשה. אני מעסתי בחיפושים. תנו לי שמות של חנויות, (ולא של מתאים לי או עונות) שאתן מכירות ברחובות והסביבה או בהרצליה. בי מיסטי

DREAM111

New member
היי

בראשון יש הרבה חנויות. יש את עונות, רוזאן, שרינה, לילית-ורדה, אישה אישה. זה מה שאני זוכרת אם אזכר אומר לך עוד שמות.

maymay

New member
האמת היא שאני שומעת קצת יותר

מחיפוש חנויות אצלך בטון. אין ספק שזה קונפליקט מאד גדול : לאהוב את עצמך אבל לעמוד מול חברה ששמה בראשה כותרת ששמן זה לא יפה, למרות שאם תכנסי לפורום שמנות ויפות תוכלי לראות ה-מ-ו-ן וידויים של גברים שאומרים שהם מטורפים על שמנות-שמנמנות-מלאות whatever שפשוט יודעים שזה לא יתפס טוב בחברה עלק אם הם יצאו עם אחת כזו. מה שאת צריכה זה להחליט אם את רוצה להשאר כמו שאת אוהבת את עצמך או להתאים את עצמך לנורמות החברתיות למרות שיש סיכוי גדול שתמצאי מישהו שיאהב אותך בדיוק כמו שאת אוהבת את עצמך. אני לא יודעת אם את חייבת לקחת את עצמך בידיים (=לרזות) כי אולי בעצם את לא כ"כ רוצה כי נוח וטוב לך להיות בדיוק כמו שאת. הדבר שאת כן חייבת לעצמך הוא להרגיש טוב בדיוק כמו שאת גם אם חבר אחד (שמייצג רק את עצמו ואולי 2-3 מחבריו) חושבים שבחורות שמנות "לא יכולות להצליח עם המין השני". תחליטי מה את רוצה, לא מה אחרים רוצים ותאמיני לי יהיה לך הכי טוב.

חבי

New member
מיסטי!

חלומיתוש (DREAM111 ) היא מוותיקות פורום שמנות ויפות...סתם שתדעי.

SHIRITA13

New member
חברה שלי קנתה חליפה מאד יפה

בג´אמפ בצומת בילו. היא קנתה אותה לחתונה של חברה, חליפה בגוונים של שחור ובורדו.

מירי פ

New member
היי מסטי

הבעיה מוכרת מאד- ממש כאילו אני דיברתי ברחובות יש גם את קרייזי ליין- זאת שנמצאת ברחוב הרצל ולא בקניון ניתן למצוא שם בגדים נורמלים והם גם יותר זולים ממתאים לי הגנבים מקווה שחידשתי מירי

בגד לאירוע

מנסיון, אם את רוצה בגדים לאירועים , ושלא "יקרעו" לך את הכיס. תגשי "לתופרת". מנסיון שלי, תפרתי 2 זוגות מכנסיים טובים, קניתי חולצות גופיה, תפרתי עליוניות ארוכות מבד חצי שקוף בגוונים שונים, (4) כאלה, יצאתי במחיר סביר ועוד עם עודף.(לעומת כמה שבקשו ממני עבור 2 זוגות מכנסיים במתאים לי). ויש לי ביגוד ליציאה עד הודעה חדשה. (במקרה שלי פשוט קבעתי עם התופרת בחנות בדים, בחרנו יחד את הבדים לבגדים. ובסופו של דבר יצא לי זול יותר מאשר בקניה. ויושב עלי טוב יותר כי זה מדוד על גופי.

למעלה