בגדים קצרים בהודו - עד כמה קצר?

butterflyb

New member
בגדים קצרים בהודו - עד כמה קצר?

היי, אני טסה להודו לחודש, מהם 10 ימים בלבד יש לי לטיול בצפון. חשבתי לטייל בדלהי, אגרה, ורנסי וג'ייפור. קראתי בספר לונלי פלאנט, והיה כתוב שם בפירוש שלנשים רצוי מאד שלא ללכת עם גופיות שכן זה יכול למשוך הטרדות מיניות לא רצויות.. עד כמה זה באמת נכון?

muga

New member
נכון מאוד

ובעיקר אם את מטיילת לבד או ללא נוכחות גברית. לא גופיות, לא חצאיות קצרות, לא בגדים צמודים מדי, לא בגדים שקופים. חצאית ארוכה/מכנסיים ארוכים וטי שירט או חולצה הודית ארוכה ותחסכי לעצמך הרבה הטרדות ומבטים. ההודים לרוב לא אנשים רעים ולרוב לא פוגעים - אבל הם מאוד אוהבים לנעוץ מבטים (לפעמים עד רמה מטרידה), ולעיתים גם למשש. אל תתביישי לצעוק עליהם או לדחוף קלות במיד הצורך. טיול נעים ובטוח

butterflyb

New member
תודה רבה

אני לא הייתי בטוחה, אבל עכשיו אני בהחלט אשים עין..

לימור75

New member
לא חולצות בטן,לא מכנסיים נמוכות מדי

ואם זה מה שיש לך - אז כמו ההודיות - לכי עם בגד גוף דק מתחת לחולצה והמכנסיים. עור חשוף - מזמין הטרדה, עור מכוסה, גם במלמלה או תחרה - נחשב כ"בסד".

אני לא יודע עד כמ זה נכון אבל

מספר לא מועט של אנשים אמרו לי שההודים רואים את הנשים המערביות כדבר זול וכדבר שאפשר לגעת בו וללגלג עליו... המון בנות חוטפות פה ושם צביטות בישבן בעלות האומץ והאופי החזק צועקות ואפילו מישהי שעמדה לידי נתנה להודי סטירה על זה שהוא צבט לה בישבן בעלות האופי החלש פשוט ימשיכו הלאה אבל בשני המקרים ההודי יצא משועשע וצוחק לקול תשועות החברים העומדים לידו. אני לא חושב שזה בא מרוע לב ההודים הם אנשים די חמים ומקסימים זו פשוט ההשקפה כנראה או משהו אחר שאני לא יודע איך לקרוא לו... בכל מקרה במידה וכן תלבשי משהו לא הולם לפחות את תוכלי לדעת מה יצפה לך

לימור75

New member
מנסיונה של בחורה

בדרום הודו - כשהתלבשתי כפי שאני רגילה בארץ = גופיות, חצאית מיני ואפילו מכנסונים - היו נעיצות מבטים, התחכחות, מגע "מיקרי", צביטה, הערות וכל השאר. ברגע שהתלבשתי בסגנון "בני עקיבא" = חצאית קלה ארוכה, שרוול עד המרפק, מחשוף צנוע, - נעלמו כל המטרידים ההודים. ואז גיליתי שהבגד יכול להיות אוורירי, וחצי שקוף, אבל אם הוא מכסה את הגוף זה נחשב בעיניהם כאילו ואת לבושה. מסקנה מה שאת משדרת - זה מה שהם רואים. (הכל על פי התרבות המקומית)

למעלה