בגדים-In

בגדים-In ../images/Emo9.gif

אני חדשה פה, למי מי שלא שם
. עכשיו הבגדים הכי אינים הם סיגנון הבגדים הצבאיים, וגם למי ששם לב יש את אופנת שרשראות הצבא, שהן ממש ממש יפות. אני מציעה לקנות ולמי שאין איזה מכנס צבאי, גופיות גם,או חולצות,הכי יפה עם הכתמים של הירוק כהה,חום, וכו'..

O Boy

New member
אמממ...

קודם כל ברוכה הבאה, שנית האופנה הצבאית אוטוטו מאחורינו, אז למי שעדיין אין דגמ"ח או חולצה צבאית - לא מומלץ להשקיע

chicolico

New member
לא בדיוק...

היא תישאר איתנו לפחות עד סוף הקיץ... בערך עד אוגוסט... טרנדים מתחלפים בדרך כלל עם חילופן של קולקציות- מה שאומר שהטרנד הצבאי יחלוף, כשבחנויות יהיו כבר בגדי חורף וטרנדים אחרים יצוצו...

*סוקלת את עצמי באבנים*

אבל שוב מסכימה.. ומקווה שנגיע כבר לסוף אוגוסט. ותעשו לעצמכם טובה.. תתחילו לקנות בגדים "רדיואקטיביים" ואל תשקיעו יותר בצבאי כמה שיותר זרחני- יותר טוב. ואגב, תנטשו את הרשת הרחבה ותלכו על הצמודה (קשה לי להסביר למה אני מתכוונת) וגם סיני-יפני כזה.. וזהו, בערך

תראו, אפילו שכל העולם חורש על

הבגדים הצבאיים, עדיין אנשים ממשיכים ללכת עם זה.. הייתי בשבת האחרונה בלונה פארק (נורא נהנתי) וכל בנאדם 4-5 לבש משהו צבאי... כמובן שגם אני הייתי עם באגיז צבאיות
חיחיחיחיחי אני ובר באנו אותו הדבר..(טוב נו, דומה:)

i l0ve u

New member
חחחחחחחחח

כן שנינו באנו עם מכנסיים צבאיות חח.... פתאום באו 2 בנים לבושים במכנס צבאי וגופיה שחורה ו-2 בנות לבושות במכנס צבאי +חולצה צבאית באותו צבע אבל פתוחה יעני הן שמו חזייה צבאית וזה היה פתוח מקדימה עם ריצרץ' אז ראו..ו-2 ילדים עם אוברול צבאי... חחחחח והם צילמו שמה קליפ-בהתחלה חשבנו אני וטל שזה לטלויזיה וכל הזמן נדחפנו אליהם וגם התאמנו עם המכנס הצבאי חחחחחחח אני וחברה שלי עלינו איתם לטופ ספין נדחפנו ביניהם ובאנקונדה אני וידיד שלי התיישבנו כיסא מאוחריהם-הכל כדי שיצלמו אותנו!!!חחחח בסוף מתברר שזה היה קליפ לבר מצווה....
<חח איזה באסה...> וטל מה אתה על המחשב? הוא היה אצלי חזר הביתה ישר למחשב!חרשן חחח

i l0ve u

New member
ודרך אגב סרקתי לך ת'תמונות....

אם בא לך אני יעלה אותן לפה.....

flowers girl

New member
שימיייייייייי אל תשימי על טלל הוא->

דפוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

למעלה