בגדים

webaction

New member
בגדים

סתם ככה לשתף ולספר על כייף עברתי את הניתוח כבר לפני 3 שנים - הייתי ממש ענק בסביבות 240 ק"ג אתמול הלכתי לקנות בגדים וזה מדהים בחנות לבני אנוש רגילים רטו איזה פלא מכנסים של בני אנוש ולא של חייזרים במידות 78 ומעלה עולים עלי אני במידה 58 חולצות XL ועוד מדהים במחיר שבד"כ קניתי ג´ינס (בחנויות למידות גדולות) קניתי איזה 5 פריטים . בקיצור חוייה כייף ואיף אומר גיסי (רואה חשבון) ההשקעה מתחילה להשתלם גם כלכלית (אני הייתי עדיין מאלה ששילמו על הטבעת)

פנינוש./

New member
מברוק על הירידה במשקל ../images/Emo49.gif

ספרר לנו אייך מרגיש איש גדול מיימדים, שאכל בוודאי כמויות ענק אמרת ששקלת בערך 240 קילו. לכמה הגעת היום לאחר 3 שנים ? אייך אתה מסתדר עם האוכל ? מה אתה אוכל ? פשוט סקרנות של מישהי קטנה יחסית אלייך מפני 3 שנים עברת ניפוחים? מאחלת לך בריאות טובה ושמידה על ההישג. אביחיל

RomiVais

New member
וואו - כל הכבוד!! ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

קודם כל ברוך הבא!!
מה זה "סתם ככה לשתף ולספר.........." אין כזה דבר, תצעק את זה חזק שכולם ישמעו!!! אתה בטח כל כך גאה בעצמך!! איזה הישג מדהים!!
כמה ירדת בסך הכל בשנים האלה? הגעת למשקל היעד או שיש עוד קצת להוריד? בכל מקרה, המון המון
בהמשך הירידה / או בשמירה על ההישג. תהנה מהבגדים ומכל השינויים החיוביים שבאים יחד עם ירידה כל כך יפה במשקל. שיהיה לך יום נפלא, רומי

אתה פשוט חייב

להשאר איתנו לכתוב לספר ולשתף. היכן נותחת איך עוד השתנתה איכות החיים? התגובות של המשפחה החברים והסביבה והעיקר כמה ירדת?

SARA120

New member
לWEB ../images/Emo39.gif

רק עכשיו קראתי את הודעתך. כל הכבוד! אני מחכה לרגע שאוכל להכנס לכל אותן החנויות ש"ניפנפו" אותי ב:"גברת,בשבילך אין לנו.." ולהגיד להן:"BIG! BIG MISTEK"..

למעלה