בגדי אולסן לכל הבנות בפורום! בקרוב תגיע לארץ אופנת הקיץ החדשה של התאומות שווה לחכות!
B brit14ney New member 8/9/02 #1 בגדי אולסן../images/Emo91.gif לכל הבנות בפורום! בקרוב תגיע לארץ אופנת הקיץ החדשה של התאומות שווה לחכות!
בגדי אולסן../images/Emo91.gif לכל הבנות בפורום! בקרוב תגיע לארץ אופנת הקיץ החדשה של התאומות שווה לחכות!
M motib4 New member 8/9/02 #3 אמממ... בבקשה- די לפתוח הודעות חדשות. אנא קראי את זה. במיוחד את הקטע של השרשורים וההצפות.
א אושרת אולסן New member 8/9/02 #6 מה הבעיות פה? היא אומרת שיביאו את.. קו האופנה שלהן לישראל אני חושבת שזה נושא שצריך לפתוח עליו הודעה חדשה למרות שכבר ידענו את זה היא לא ידעה שידענו את זה
מה הבעיות פה? היא אומרת שיביאו את.. קו האופנה שלהן לישראל אני חושבת שזה נושא שצריך לפתוח עליו הודעה חדשה למרות שכבר ידענו את זה היא לא ידעה שידענו את זה
M motib4 New member 8/9/02 #7 בסדר גמור... היא לא פתחה רק את ההודעה הזאת, ומה שכתבתי בהחלט לא בא ליצור ריב, אלא רק ליצור מודעות.
B brit14ney New member 8/9/02 #8 מצטערת....../images/Emo52.gif אני חדשה כאן בפורום ולא ידעתי את הכללים בקשר לפתיחת הודעות נ.ב פורום פצצה!!!
מצטערת....../images/Emo52.gif אני חדשה כאן בפורום ולא ידעתי את הכללים בקשר לפתיחת הודעות נ.ב פורום פצצה!!!
M motib4 New member 8/9/02 #9 אין בעיה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif בגלל זה הפניתי אותך להודעה. ואני מפנה כמעט כל גולש חדש.
אין בעיה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif בגלל זה הפניתי אותך להודעה. ואני מפנה כמעט כל גולש חדש.