בגדי המלך החדשים

aabramovich

New member
בגדי המלך החדשים

אחרי 11 שנים מריצה שודרגה. למי שלא מכיר - נקנתה בשנת 2005 בגיל שנה, יד שניה מרופא.

כל מי שמכיר אותי יודע שאני לא מחליף סתם.

זה החל בתאונה עצמית מטופשת (ברמות שקשה לתאר, ומשום שהכותב לא מכובד במיוחד, לא נפגע בו עוד ולא נגלה שדחף את היד לתוך הסיחים תוך כדי רכיבה). המעביר האחורי הישן נפצע אנושות. המעבירים איבדו חלקים לא חשובים (תוויות שם) מזמן. וקשה להשיג חלפים. גלגלי שיניים לקראנק 9 יקרים במיוחד. אפילו EBAY לא מקל על העניין.

ראשית מעביר 105 5701 הותקן. הבטיחו לי שהוא יעבוד עם מע' 10 ו 11, ואולי עם 9. הוא עבד עם 9.

ואז מכירות סוף השנה בבריטניה החלו.

מערכות פול 105 (5800) הותקנו במקום האולטגרה הישן. הטריפל הפך לדאבל 52X36. גם הכידון שודרג לכזה עם short reach. מהאופניים המקורים נותרה השילדה, המזלג, מוט אוכף וקליפרים של בלמי אולטגרה.

המעביר החדש-ישן הסתבר כלא מתאים למע' 5800. הוא התמודד עם 11. פרט לבעיה קטנה של "דילוג" על הילוכים מידי פעם. שום כיוון לא עזר. אז התקנתי את המעביר שהגיע עם הגרופ. והפלא ופלא... 5701 מתאים ל 9 ו 10 הילוכים. לא ל 11....

העברות ההילוכים הן תענוג עכשיו. חלקות. התנוחה על האופניים טובה ונוחה יותר.

אז למה בגדי המלך החדשים? כי המלך עירום. המלך עדיין
. לנצח.

יעקב 471

New member
אני אוהב את הגישה שלך לעניין.

קניתי לאחרונה עוד זוג אופניים למרות שהזוג הישן שלי (גם משנת 2006) עדיין מתפקד מצויין ואני רוכב עליו ביום יום , לא זורק. איך אומרים, עד שהמוות יפריד ביננו ואני מקווה שהאופניים ינפחו נפשם לפני , ועד אז ממשיך לרכוב עליהם.
אם שיפצרת ואתה נהנה מה צריך יותר. שיהיה לך בכיף.

rubber duck

New member
אוהב את הגישה

כמי ששני זוגות האופניים שלו נבנו עצמאית ( כולל מלאכת ההרכבה )
אני יכול להגיד שאין דבר יותר כיפי מלרכוב על אופניים שאתה יצרת

לפני כמה שבועות סיימתי לשדרג את שני הזוגות למערכות קמפי 11
והחוויה בהחלט מיוחדת
ה Basso שלי הן זוג שאין בעולם עוד אחד כמוהו
וגם ש Colnago שלי ייחודיות

שאפו על ההשקעה

וזה שרוכבים לאט - זה לא אומר שלא רוכבים טוב
או בקיצור אפשר גם לרכוב 200 ק"מ בקצב איטי ולהנות מזה

שרון

למעלה