בגדי המלך החדשים

בגדי המלך החדשים

שלום לכולם וצהרים טובים האם הבגדים נראים חטובים ניסיתי כרגע להחליף את הניק יצא לי אדום, כמעט כמו נקניק יאללללה באלאגן

חן (*_*)

New member
חתולון יקר, למה להחליף את הניק???

יוחזר הניק המקורי עכשיו ובאופן מיידי!!! עד שהתרגלנו לכל הכינויים קם לו אדם ומכריז על שינויים?

חתולון*

New member
קרוסי... חחחחח אני קומוניסט

כמו שאתה כתב בצהובון.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חתולון*

New member
קרוסי ../images/Emo45.gif לא יודע.... חחחחחחח

כפי שקבעת שאני קומוניסט אני קובע שאתה ארטיסט "ארטיסט" במובן החיובי של המילה תפקדיך בחיים ידוע לי מאד, איזו שאלה מאחל לך כל טוב, קרוסי קשישא ומכאן אומר לך ביי, ויוצא בלחישה.....

Crossface

New member
אתה החלטת שאתה אדום

ומצאת למי לקרוא קשישא

חתולון*

New member
חן ../images/Emo24.gif

מיד כשאני קורא תשובתך.... נה נה נה מבטי החתולי נראה מיד בצד, בתמונה... אני ממשיך להיות החתול הרגיל והצבע האדום הוא לשם התרגיל בקרוב על מסך זה תגיע התשובה בשבילי בינתיים, הפעולה חשובה

ב ני

New member
אויייש עכשיו נרגעתי

כצהוב בלב ובנשמה , הפריע לי קצת האדום. אבל אם זה זמני , ועוד למטרה חשובה, אז ניחא נתאפק ונחכה בסבלנות עם כל עם ישראל.

טאKילה

New member
אויישששש חתולון,,,../images/Emo108.gif

זה סומק אדום,או נקניק,,פיקנטי..?? או סתם בגדי מלך חדשים,, עם גלימה אדומה? טוב אולי נחכה ונראה,, למה התכוון המשורר..
או נחכה ונראה מה יש לו לומר, לחתולון אדום...אני במתח רב..מחכה.

Mוניk

New member
יו יו אני רוצה ת'חתולון שלייייי

חתולי למה החלפתתתת אוףףף ואני בצהריים ראיתי חתולון אדום וחשבתי לתומי יש פו עוד חתול וגנבו לי את חתולי רק עכשיו פתחתי שרשורים ומה אני רואה זה החתול שלי רק באדוםםםםם גם ככה יפה לך מאמי ערב טוב חתולון אדום
מוניק

חתולון*

New member
ערב טוב מוניק ../images/Emo23.gif ועוד ../images/Emo23.gif

אני כאן במקרה , רק מתעדכן רוצה ללכת לישון, לומר לך כן אני עייף ואין לי כח חייב עכשיו ללכת , לברוח

למעלה