בגדי הריון

hilla ab

New member
בגדי הריון

טוב אני מניחה שאת הרוב זה לא ממש יעניין , אבל אני בחודש שמיני כרגע והגעתי לשלב שכלום באמת לא עולה עליי (גדלנו) חשבתי שיהיה נחמד לפתוח שירשור עם טיפים לתפירת בגדי הריון אני רוצה לתפור לעצמי שמלות ומכנסיים. מהם הדגשים הרלוונטים לבגדי הריון ? מאד חשוב נוחות. אשמח לתובנות ממנוסות

רות מלר

New member
../images/Emo42.gif יופי, תתנחמי יש רק עוד מספר שבועות

אנחנו נמתין בסבלנות, שיעבור בקלי קלות

סיוע במכנסי הריון

קשה להסביר בלי להראות אבל כעקרון יש לחתוך מתוך גזרת הקידמי צורת חצי עיגול שבסיסו בקו המותן להחליף את החלק הזה בלבד בבד אלסטי. להגביהה את קו המתנים בעיקר בקידמי וקצת בגב לתפור גומי במותן מהסוג שיש לו לולאות כדי שאפשר יהיה להגדיל אותו שתהיה לידה קלה

אפשר גם לא לגזור

לפתוח פתחים בצדדים ולתפור מלבן אלסטי בחלק הפנימי . מכנסי הריון זה הכי קל לתפור ביחוד מבדי הלייקרה של היום .תשאלי שאלות ספציפיות ואענה לך בשמחה

מיקה 025

New member
בגדי הריון

בהריון האחרון לא קניתי בגדי הריון בכלל! (המחירים ברמי לי מטורפים) פשוט תפרתי הכל. אז בחולצות השתמשתי בגזרות שנחתכות מתחת לחזה למשל חולצת מעטפת ואת החלק שמכסה את הבטן שיניתי את החלק שמתעגל במותניים לקו ישר אלכסון ומתרחב. כשתפרתי שמלה שוב השתמשתי בגזרה יפה מבורדה שנחתכת מתחת לחזה, הארכתי את החלק של הבטן עד לאורך שרציתי והנחתי אותו על כפל הבד במרחק מסוים מה שנתן לי יותר מקום לבטן (אולי אעלה תרשים). חוצמזה שלבורדה יש גזרות של הריון שאפשר להעזר בהן. בכלל, אני נמנעתי משמלות עם כפלים באזור הבטן זה הופך אותך לגדולה יותר והיום יותר אופנתי בגדים שצמדים לבטן ההריונית. בהצלחה.

דניעל

New member
ראית את זה?

העליתי את הקישור הזה השבוע. רציתי לקנות את החוברת שמכילה את הגזרות האלה, אבל נדמה לי שאני מבינה עכשיו - זו לא חוברת, אלא גזרות בודדות למכירה במחירים מופקעים... כל גיזרה עולה כמו חוברת בורדה עם 70 גזרות... איך יודעים על פי הכריכה של החוברת, אם יש בפנים גזרות לבגדי הריון? מישהי יודעת? (בורדה נמכרת בתוך שקית, או שאפשר לדפדף בחנות?)

בדרך כלל חוברות של אוגוסט

הן חוברות עם בגדי הריון יש לשים לב באתר שלהם ש'גיזרות' ו'מגזינים' הן קטגוריות נפרדות כמו כן, ינואר- תחפושות, מרץ- שמלות כלה, אפריל ואוקטובר- גברים, דצבמר- בובות או בגדי בובות

hilla ab

New member
תודה רבה לכולן!!1

תודה לכן על התגובות , כרגע עובדת על שמלת הכלה של אחותי , ברגע שאסיים את זה אתחיל עם עצמי, (קרובה לסיום בע"ה.) ואז בטוח יהיו לי שאלות תודה שבוע טוב ומבורך.

הדור

New member
הילה|!אם את יודעת לתפור,ויש לך זגרה של פרינסס

הגדילי רק את חלק הצדדי מלפנים.ובטליה עשי תפרים של סמ- על גובה שלושה ומתי שצר לך פשוט פרמי תפר אחד!!

למעלה