בגדי ים תגידו..אני חייבת בגד ים דחוף! איפה קונים בגדי ים ממש יפים,אבל מחירים סבירים?
C cutey New member 1/5/03 #1 בגדי ים../images/Emo53.gif תגידו..אני חייבת בגד ים דחוף! איפה קונים בגדי ים ממש יפים,אבל מחירים סבירים?
בגדי ים../images/Emo53.gif תגידו..אני חייבת בגד ים דחוף! איפה קונים בגדי ים ממש יפים,אבל מחירים סבירים?
I i l0ve u New member 1/5/03 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו עכשיו רצני.... איפה יש בגדי ים יפים??? גם אני מחפשת...........................
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו עכשיו רצני.... איפה יש בגדי ים יפים??? גם אני מחפשת...........................
ח חסה סטייליסטית New member 1/5/03 #8 המממ במחירים זולים בטירוף.. יש בשוק בצלאל יציאות.. כאלה מהסבנטיז, דברים מיוחדים.. ייתכן ותצטרכי לשלוח את זה לתופרת לתיקונים. חברה שלי קנתה שם משהו ואיפגרדה אותו (מהמילה אפגרייד) למרות שבגדי-ים, זה לא בשוק.. לפחות בשבילי.
המממ במחירים זולים בטירוף.. יש בשוק בצלאל יציאות.. כאלה מהסבנטיז, דברים מיוחדים.. ייתכן ותצטרכי לשלוח את זה לתופרת לתיקונים. חברה שלי קנתה שם משהו ואיפגרדה אותו (מהמילה אפגרייד) למרות שבגדי-ים, זה לא בשוק.. לפחות בשבילי.
ח חסה סטייליסטית New member 4/5/03 #10 בת"א.. באיזור קינג ג'ורג' דיזינגוף... תשאלי את ההורים, הם בטוח מכירים.
C cutey New member 4/5/03 #11 ../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif טוב...בהזדמנות..בפעם הבאה שאני אהיה בת"א, אני אחפש את זה..תודה
../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif טוב...בהזדמנות..בפעם הבאה שאני אהיה בת"א, אני אחפש את זה..תודה