בגדי ערב לאם הכלה

ofer71

New member
בגדי ערב לאם הכלה

מישהו מכיר אולי ריכוז של חנויות בגוש-דן בהן ניתן למצוא בגדי ערב לחתונה (עבור אם הכלה) ?

ממליצה על חיפוש בפורום

שמו פה מלא רעיונות וכתובות - קטונתי מלזכור, אבל חיפוש יעזור הרבה. אני אישית ממליצה לא לחפש חנות לבגדי ערב אלא חנות בגדי נשים טובה (דורין פרנקפורט, הגרה, ליידי פולגת ודומיהן) ולחפש שם משהו סולידי.

pumpkin

New member
מי אמר שאמא צריכה להתלבש סולידי

אמא שלי לדוגמא ידעה מהרגע שאמרתי שאני מתחתנת שהיא רוצה שמלה בצבע אדום-כתום. בסוף היא התפשרה על אדום-פוקסיה

סולידי זה לא הצבע...

כתבתי את זה כי נזכרתי בחלחלה בחתונה שראינו כשהיינו בחיפושי אולם - האמא של אחד מבני הזוג לבשה מיני צמוד בפאייטים סגולים-כסופים שהגיע במחשוף לגובה פטמות. כלומר, התכופפות אחת והכל בחוץ. עשה לי אמ-אמ-אמא של החררות.

הילית*

New member
נשמע מזעזע... אמא של כלה/ חתן

צריכה להתלבש מיוחד וסולידי ובטח לא לנסות להיראות כמו בת 15...

אתי@

New member
אני ראיתי פעם אמא של חתן שלבשה

שמלת ערב מבד תחרה גסה (פרחים ענקיים) בורוד ברבי (מן ורוד כהה כזה). זה היה כ"כ נורא... עזבו מחשופים (היא דוקא היתה חתיכה) - מה חוסר הטעם הזה??? לא מתלבשים ככה מאז שנות השמונים

pumpkin

New member
צודקת! לפי דעתי לבוש כזה לא מתאים

לאף אחת מהאורחות גם אם יש לה גוף פיצוץ אחרי הכל בכל זאת זה איזשהו טקס משפחתי (גם דתי לפעמים) ולא חלוקת פרסי האוסקר (או מסך הזהב
)

הילית*

New member
אמא שלי לבשה שמלה בצבע

תכלת כסוף וזה היה מאוד מיוחד ולא שגרתי...ועם זאת העיצוב של השמלה היה סולידי ויפה...

*שיר

New member
תכלת כסוף נשמע מאוד מאוד אלגנטי

וגם מאוד לא שגרתי (לחיוב)!

*שיר

New member
לצערי הרב, אמא שלי מאוד אוהבת..

זו היתה משימה (כמעט) בלתי אפשרית להסביר לה ששמלה שחורה לא מתאימה לחתונת צהריים. בסוף, אחרי שכנועים רבים היא הסכימה להתפשר וללבוש כחול כהה
אני רציתי שהיא תלבש משהו בהיר ויפה, כמו תכלת, או צהבהב או איזהו צבע קייצי אחר.

J-סיקה

New member
בעזריאלי יש חנות אחת מיוחדת

בשם אשה והיא נמצאת בקומה הראשונה לפני הכניסה למנגו מימין שווה לבדוק יש מבצעים או דורין פרנקפורט אבל בשבילה צריך מוזה

אשה אשה מתאים לנשים מלאות +

ואני אומרת את זה כי עברתי שם כשחיפשתי שאל עם חברה, וראיתי פוסטר שלהם עם הדוגמנית ג´יין סופר (אני חושבת) בבגד שנראה עליה כמו אוהל... בקיצור, זה נראה מקום אחלה אבל רק למידות גדולות.

הילית*

New member
יש המון המון חנויות לצורך העניין

בדיזינגוף. אמא שלי היתה בכולן....ומאוד מאוד התלבטה... יש לי המלצה טובה על מעצבת צעירה שבסוף אמא שלי עשתה אצלה שמלה מקסימה... REBBECA בביאליק 77 רמת גן. זאת בחורה שסיימה לפני שנתיים את שנקר, מאוד מוכשרת

ני&סי

New member
בנושא חנויות

הי, עד עכשיו הייתי משתתפת סמויה בפורום אבל עכשיו כשיש לי מה לתרום החלטתי להחשף. בקשר לחנות בגדים לאמא- יש באשדוד (לא רחוק כל כך) חנות לבגדי ערב מיוחדים מאוד ובעיקר חשוב מחירים לא יקרים בטירוף לכל המידות ובכל הסיגנונות. שם החנות: ריקי מודל. כתובת: קניון הסיטי , שדרות הרצל פינת מנחם בגין. טלפון: 8661704-08 אם מגיעים עם מזומן אפשר להתווכח על המחיר ולנצח!!!

galitm

New member
"תגורי" - בדיזנגוף

אני יודעת מאתי אלבכרי שהרבה אמהות ואחיות של הכלה (או החתן) תופרות את השמלה שלהן אצל תגורי - דיזנגוף 214. אני תופרת אצלו גם את שמלת הכלה שלי ולדעתי השמלות שלו מקסימות , נורא מיוחדות ולא-שגרתיות, והוא עצמו מקסים, מאד נינוח ועם ראש טוב.
אפשר לבחור מתוך מגוון השמלות שיש אצלו, או לעבוד איתו ביחד בהתאם לסגנון האישי של הלקוחה. (יצא לי קצת כמו פרסומת, אבל תאמינו לי שלא, פשוט אני נורא מבסוטית ממנו).
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה !!

למעלה