בגדי קיץ?

בגדי קיץ?

שאלה למנוסות ולמקצועיות: מתי להעביר לבגדי קיץ? צור ועוז תאומים בני חודש וחצי לובשים בינתיים ארוך (טריקו שכבה אחת). בבית מומלצת טמפ' 22-23 מעלות וזה נראה לי קר לקצר. מצד שני , בלילה אני לא מפעילה מיזוג וגם ביום לפעמים נראה לי שהם מזיעים מתחת לשמיכה(שמיכת מעבר-לא מצמר!). אגב עוז כבר כשבוע מצונן (נזלת וקצת ליחה - הרופא אמר שיעבור לבד. אשמח לעצה גם כיוון שאיני בטוחה אם אני מיטיבה איתם או מתעללת בהם. תודה.

darcp

New member
מאד תלוי בילד

שמרי על טמפ' מומלצת ובדקי את הילדים. לי יש שניים, הגדולה נולדה בחורף, פגה קטנה אבל שמרה על חום גוף מיד כך שלא הלבשתי חם מידי, גם כשיצאנו החוצה. הקטן 3 חודשים נולד לקיץ אבל לא מי יודע מה שומר על חום, אז אני מלבישה קצר ואם אנו במזגן אני מוסיפה גרביים ואם אני מרגישה שעדיין קר לו אז מכנס ארוך. מאד מאד תלוי בילד לדעתי. אישית, בחום הזה נראה לי שארוך זה חם מידי, אבל אם אתם במזגן זה יכול להתאים.

אנדראה

New member
גם גפן בת חודש וחצי

וכשאין מזגן בבית היא לובשת קצר, אם מפעילים מזגן אז ארוך ואם ישנה במזגן אז מכסים אותה חלקית בשמיכת מעבר. בלילה אנחנו לא מפעילים מיזוג אז מלבישים קצר ומכסים בשמיכה. גפן התחילה ללבוש קצר בגיל שלושה שבועות. בקיצור- תזרמי איתם, אם חם להם והם מזיעים אז תעברי לקצר אם הם קרירים ונעימים תשארי בקצר, אם הם קרים אז תחליפי לארוך. חשוב מאוד: לא בודקים בידיים או ברגליים אלא בעורף או בחזה.

גם ליה בת חודש וחצי

ורוב הזמן היא עם בגד גוף קצר אחרת היא מיוזעת מדי. כשהמזגן עובד אני שמה אותו על 25 מעלות ונותנת לה להשאר בקצר. אבל אחרי אמבטיה- אם המזגן עובד היא מולבשת במכנס טריקו דק. אגב לנו אמרו שבודקים בראש או באף- אף חם-חם, אף קר-קר. אנחנו כל הזמן מוודאים עם מדחום אזן..

למעלה