בגד ים - תרשים והוראות אבל ברוסית
י יונה שורק New member 13/2/06 #4 זהו.... אני כל הזמן מתלבטת בין לימוד רוסית (שיש קהל גדול לאבחונים בקריאה בעברית) לבין לימוד אמהרית (שיש קהל גדול של צורך בסנגורים לשפה שלהם).. אז... בינתיים אני לא לומדת לא זה ולא זה. רק "דוגרת" על המבחנים שלי של מחר ושל שבוע הבא.
זהו.... אני כל הזמן מתלבטת בין לימוד רוסית (שיש קהל גדול לאבחונים בקריאה בעברית) לבין לימוד אמהרית (שיש קהל גדול של צורך בסנגורים לשפה שלהם).. אז... בינתיים אני לא לומדת לא זה ולא זה. רק "דוגרת" על המבחנים שלי של מחר ושל שבוע הבא.
ס ספי והמסרגות New member 13/2/06 #5 הבן שלי עכשיו התחיל ללמוד רוסית הוא עובד עם נוער רחוב בדרגת סיכון וישנם לצערי הרבה נער רוסי שלא דובר עדיין עיברית.........השפה לא קלה בכלל........
הבן שלי עכשיו התחיל ללמוד רוסית הוא עובד עם נוער רחוב בדרגת סיכון וישנם לצערי הרבה נער רוסי שלא דובר עדיין עיברית.........השפה לא קלה בכלל........
B boolcha New member 13/2/06 #6 את עו"ד? לפי מה שאני יודעת בתיקי משפחה בירושלים אין כל כך מחסור באמהרית... ורוסית נראה לי מאוד שימושי...
את עו"ד? לפי מה שאני יודעת בתיקי משפחה בירושלים אין כל כך מחסור באמהרית... ורוסית נראה לי מאוד שימושי...
י יונה שורק New member 13/2/06 #7 לא... אני לא עודית.. והתכוונתי "סנגור" מבחינת מורה לחינוך מיוחד שצריכה לסנגר על ילדים בכיתות שלהם...
ש שולי הסרגנית New member 13/2/06 #8 על תצחקו קנתי מילון עברי רוסי כי יש לי מלן חוברות ברוסית ורוצה להבין לבד במקום לתת לתרגם.