בגידה אחת יותר מידי...

בגידה אחת יותר מידי...

אור נסעה לחופש וסיפרה לבעלה שהיא חייבת את זה, לנשמה שלה, היא עובדת קשה מידי הדברים הובנו והיא בחופשה באילת... רק שהיא לא סיפרה שהיא עם המאהב שלה בר קנה לה מעיל מינק מדהים , וכשהייתה צריכה לחזור הביתה הייתה לה בעיה עם המינק אז החליטה ללכת למשכו נאי ולשים שם את המינק. היא מגיעה הביתה מהחופשה, שמחה וטובת לב מספרת לבעלה איזו חופשה מדהימה ומרגיעה הייתה לה, הוא רואה אצלה את הפתק מהמשכו נאי ושואל מה זה? היא אומרת לו אה זה מחר אני חייבת לגשת אליו לקחת משהו, אז הוא אומר לה אוקי אני אגש זה בדרך לעבודה שלי אין לך מה לדאוג אור השיבה בחיות, לא היו לה הרבה ברירות... למחרת קיבלה אור מבעלה מעיל חיקוי עם פרווה חיקוי, ולא אמרה מילה... ואז נכנסה המזכירה שלו ועליה מעיל מינק, אותו המעיל שניתן לאור במתנה מהמאהב. אור כמובן לא סיפרה דבר, כי לא יכלה ושמרה את זה עמה, והבעל לא ידע , רק אור ידעה על המזכירה וגם פה לא יכלה להסגיר עצמה.

tairon

New member
../images/Emo12.gifיא ... הופס...

חחחחחחחחחחחח גונב מגנב פטור... זה .. העונש המושלם.. היא יודעת הכל וצריכה להמשיך לחיות עם הכל או.. להחשף.. ואז.. אהמממ.. בום.. וואיש

תמר

New member
פלגיאט

פלגיאט=גניבה ספרותית. במודע או שלא במודע זוהי גניבה ספרותית. זהו סיפור, שכתב לפני שנים רבות, סופר צרפתי "לא כל כך מוכר" , שמו גי דה מופאסאן. רק שאצלו זה לא היה בית מלון- זוהי תוספת מודרנית. דרך אגב, זה גם מתאים לתקופתו, מישהו מכיר בישראל משכונאים?

tairon

New member
תמר..

אני לא סבור שהיה פה רצון לגנוב משו ממישו.. ובמקרה אני יודע שחוצנית ראתה משו לגבי זה בטי וי..ומפה באה הכתיבה.. ואגב אם תלכי ברחוב אלנבי בת"א יש שם משכונאים עדין ולמרות ה2003 - .....

תמר

New member
לא חשבתי אפילו לרגע שהיה רצון

לגנוב, אבל לא יכולתי שלא לציין את המקור. מלבד זאת, טוב לדעת שיש משכונאים גם היום והיכן הם נמצאים, למקרה שאקבל מעיל מינק...

tairon

New member
חחחחחחחחח ..../images/Emo8.gif

למינק כי זה מגיע מחיות.. יכול לחשוב על מתנות אחרות שירגשו לא פחות...

תמר

New member
גם אני נגד ניסויים בבע"ח וניצולם

זה היה סתם לצורך הבדיחה. העיקר שהאוירה טובה.

היי תמר

יכול להות שיש סיפור שכזה לי איןשום שמץ עליו. הסיפור שלי לא נלקח משם ולא הרעיון!!! מצטערת אם את מוצאת דמיון רב.

אולי לסכם שאם מצטטים (אפילו ציטוט

חופשי) אז נותנים קרדיט למקור (באותיות קטנטנטנות אם רוצים) ובמקרה שלך, אפילו בלי שידעת, נתלית באילנות גבוהים, מה רע??

תמר

New member
יקירתי,

ברור לי שלא לקחת את זה מהמקור. מה שקורה עם סיפורים טובים זה שהם עוברים מפה לאוזן, עוברים התאמות לתקופה ולמקום, ואני בטוחה שאת נחשפת לסיפור ממישהו שגם נחשף לו וכן הלאה, בלי לדעת את המקור. אבל אני מכירה את המקור, ולא יכולתי לעבור על כך בלי לציין את המקור.אולי בגלל שתחום העיסוק שלי נוגע לספרות אני מכירה את המקור. לא היתה לי כוונה לפגוע, ואם נפגעת, או הרגשת שמץ של האשמה מצידי, אני ממש ממש מתנצלת, מעומק הלב.

Mוניk

New member
ואני מכפת לי ממינק ומניוק

חיקוי לא חיקוי העיקר הייתה באילת בחופשה וזה סבבה בעיניי סיפור חמוד חוצייייי
אהבתי מוניק

חחחחחח מוניק

אני זו שתמיד נותנת קרדיט למי שכתב משהו. עדיין אומרת שזה לא מצוטט! לא גנוב!! ולא בטיח!! אבל מי שמבין אחרת שיהנה

Mוניk

New member
אין כמו הקרטידים שלך מאמי}{

אני יודעת ובטוחה שזה סיפור שלך ואין לי ספקות בכלללללללללללללללל ואהבתי אותו אממממ במיוחד את אילת החופש וה....תיודעת ובאמת מכפת לי מהמינקק בכלל חוצי
מוניק

למעלה