בגידה בין ההורים

shakedmish

New member
בגידה בין ההורים

אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון, אני בת 20, חיילת ונמצאת במשפחה שהיחסים בה טובים וויכוחים רגילים בין ההורים כמו בכל משפחה, אך מטיילים יחד, אוכלים יחד ונהנים - בקיצור למראית עין היחסים בין ההורים שלי טובים לפני כשנה בערך הייתה לי תחושה שלאמא שלי יש מישהו אחר, ומין הבלגתי על זה, נורא קשה לי ופתאום עכשיו אני חושבת שגם לאבא שלי יש מישהי אחרת אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה אכולה מבפנים, אני לא רואה שום רמז לכך שהיחסים ביניהם לא טובים או מדרדרים. אני פשוט מבוהלת ממצב כלשהו שההורים עלולים להיפרד, אני לא חושבת שאני יהיה מסוגלת לעמוד בדבר כזה. מה אתם אומרים שאני צריכה לעשות בנושא? אני לא יודעת אם זה יהיה במקום לבוא ולדבר עם אחד ההורים על זה...

יחסים פתוחים?

יש חיה כזאת
. מוזמנת להתייעץ בפורום הנכון
.

shakedmish

New member
לא ניראה לי שזה ככה

לא הכי הגיוני, כי הם מתנהגים כמו זוג נשוי לכל דבר

שווה לקרוא קצת על הנושא.

יש פורום כזה בתפוז, תוכלי להתייעץ איתם. אם את חוששת שהם בוגדים זה בעייתי. כמה זמן הם ביחד?

shakedmish

New member
20 שנה

ויש בינהם קשר טוב, נוסעים לחו"ל יחד איתנו, מטיילים בארץ, כל שבת נוסעים לאנשהו תמיד אוכלים ביחד, וכשהם מגיעים הביתה הם נותנים נשיקה אחד לשני אני נורא מבולבלת

צריך להזהר מאד

מלהתערב במערכת היחסים בין ההורים שלך. ייתכן ויש בינהם הסכמה שבשתיקה, ואם את תדברי איתם על זה, זה יאלץ אותם לעשות כל מיני דברים שהם בעצם לא רוצים. תשאירי את ההורים שלך להתמודד עם הקשיים והפתרונות שלהם, תשתדלי לא להיות מעורבת, ותנסי להתמקד בחיים שלך ובעתיד שלך. מאחלת לך רק טוב!

תשובתי מסתמכת

על אחד מהסיפורים של בלש פרטי בשם סם זיברט (מנהל פורום בתפוז), שמפרסם סיפורים מנסיונו האישי במקומון. הסיפור שמבוסס על סיפור אמיתי, מבקשת ממנו בחורה לבלוש אחרי אביה, משום שהיא חושדת בו שהוא בוגד באימה, הבלש מגלה שהיא צודקת, ובעקבות הגילוי הבת מספרת לאביה ואימה, האימא שידעה כל השנים ובחרה לשתוק, מבינה שכולם כבר יודעים וזה כבר לא סוד - ובוחרת להתגרש מהאבא. הענינים האלה מאד מאד מורכבים וגורלות של אנשים קשורים בהם - צריך להיות זהירים! ייתכן שהסיפור נמצא באתר שלו, מצ"ב קישור.

למעלה