בגידה בין המינים

בגידה בין המינים

לפני יומיים יצאנו כמה חברה מהעבודה בערב למפגש "רק של גברים" להבדיל מהפעמים בהם מצטרפות הנשים שלנו. מראש ידענו לאן הדינמיקה תוביל ולא עבר זמן רב,כבר אחרי המשקה הראשון, המבוגר מבינינו(בהבדל של 15 שנה) החל לשפוך את דעתו על חיי הנישואין. יש לציין כי הוא מנהל חיים כפולים למעלה מ 8 שנים ואין מבסוט ממנו. החלטתי לפנות לפורום בנושא אותו העלה אותו חבר : לטענתו כאשר אישה תופסת את בעלה בבגידה זה לרוב יכול להיות על רקע סטוץ מהיר וקצר טווח,כאשר לעומתה הגבר תופס את אישתו על חם צריך הוא לקחת בחשבון כי יש לפניו מערכת יחסים שלמה(חיזורים,יציאות,ארוחות וכמובן גם סקס) של לפחות 3 חודשים. לדעתו,בניגוד לגברים שיכולים לבגוד בבנות זוגתם לסטוץ אחד,הנשים חייבות שתהיה להן מעין מערכת יחסים של הכרות,ריגושים,חיזורים,רומנטיקה וכו´... מה דעתכם המלומדת ??????? תודה ושבת שלום,והעיקר שתהיה שקטה.

ברונטית

New member
דעתנו המלומדת???

לא צריכים להיות מלומדים גדולים, רק פשוט להיות מחוברים למציאות... תמסור לחבר ה"גדול" שלך, מילה אחת בשמי: ת ת ע ו ר ר ! ! ! (!) החבר שלך "תקוע" אי שם בשלהי שנות השבעים המוקדמות, עם הסטיגמות של "האשה הקטנה המתנהלת רק על פי רגשותיה", או שהוא עסוק מדי בנהל את חייו הכפולים... זאת בדיוק הסיבה שלגברים כמוהו מתנפצת יום אחד האמת בפרצוף - כבועה... ברור שעדיין קיימות נשים שקשר עם גבר זר חייב שיהיו בו אלמנטים של חום, חיבה ואפילו רגשות חמים יותר, אך עם פרוץ תנועת הפמיניזם - אפשר בקלות לומר שלנשים רבות, רווקות כנשואות, פשוט "התיישר" הראש : "מה שנכון לגבר - נכון גם לאשה" - תרתי משמע...
ושבת שלום גם ממני.

???????

New member
../images/Emo2.gif תמיהה!?

אני בכלל לא מבינה את אלמנט הבגידה לדעתי אם מרגישים צורך לבגוד וחשים שזהו צריך פשוט לחתןך לפני שהעניינים מסתבכים יותר מדי למה לחיות בשקר ובסבל גם אם האהבה נגמרת החיםם ממשיכים!

מערכות יחסים כפולות ../images/Emo66.gif

בהתחלה לא חשבתי לענות, אבל, אני רוצה להמשיך את דבריה של ברונטית, ולא בעדינות, כי לא עולה לי משהו אחר כרגע. תגיד בבקשה לחבר שלך, שחבל מאד שכך הוא חושב עלינו הנשים. כאילו, מצד אחד זה מאד נחמד לדעת שאנחנו מתנהלות על פי רגשות ולאו דווקא על פי השתייכות לאלה שפועלים ללא. אבל, צר לי לאכזב אותך, אותו, גם נשים מסוגלות להתייחס לסקס כלא יותר מארוחה טובה, וכידוע לך, מלבד רעב, אין פה עוד רגש המקשר לארוחה.
בוחרת בחיים

ודעה נוספת של גבר...

לא פעם, אנו מתקלים בעתונות, בכל מיני מחקרים בנושאים דומים ומעניינים. במחקר מעניין שהתפרסם, מצא החוקר, שבממוצע,עד גיל שלושים לגברים היו 10 בנות זוג לנשים, לעומת זאת, היו רק 5 בני זוג חוקר סקרן נוסף, הגיע למסקנה שהמספרים לא כל כך מסתדרים הרי לכל גבר, יש בת זוג לכל אשה, יש בן זוג אז מדוע ההבדלים האלה בין המינים? החוקר לקח יוזמה והחליט לחקור את ההבדלים באופן יותר מעמיק הממצאים שמצא מאד מעניינים. מספר בני הזוג הממוצע עד גיל שלושים של שני בני המינים במחקר היה - שבע. ההבדל בין המינים נמצא בסוג התשובה. מתברר, שכאשר שואלים אשה מה מספר בני הזוג שהיו לה עד גיל שלושים, ובאמת היו לה שבעה בני זוג היא נוטה לענות - בערך חמש כאשר שואלים גבר מה מספר בנות הזוג שהיו לו עד גיל שלושים ובאמת היו לו שבע בנות זוג, הוא נוטה לענות - בערך עשר וזאת כל התורה על רגל אחת. כל אחד מבני המינים מייפה את התוצאה לפי המצופה ממנו. ובקשר לשאלה המקורית, אם, כאשר תופסים את הגבר בבגידה, זה רק סטוץ קצר וכאשר תופסים את האשה בבגידה זו מערכת יחסים ארוכה, אם מי בדיוק האשה מנהלת את מערכת היחסים הארוכה? איפה הגבר של מערכת היחסים הארוכה? הרי כל הגברים בסטוץ קצר.... והגבר, אם מי הוא בדיוק מנהל את הסטוץ הקצר? הרי כל הנשים נמצאות במערכות יחסים של לפחות שלושה חודשים.... וזה, רק חומר למחשבה

מתולתלת

New member
והמחשבה שלי

לפי המכתב שלך הוא: שהגברים ש ק ר נ י ם
בדרך כלל וכשזה קשור לנושא

מתולתלת

New member
לא כל כך מהר

לא ישר חותכים לפעמים אם זה באישור זה יכול להוסיף הרבה לחיי הנשואים אפשר גם לסלוח ולשכוח את הכל אם רוצים כמובן

???????

New member
באישור?!

מתולתלת... את לא רצינית! מה זאת אומרת לבגוד באישור?! ברגע שאדע כי בעלי בוגד הוא ישר עף אצלי זה שחור או לבן אמון זה הדבר הכי חשוב במערכת יחסים אני רוצה לראות שכשתדעי שבעלך שוכב עם מישהי אחרת תקבלי אותו למיטתך בזרועות פתוחות

מתולתלת

New member
אני אישית

לא אקבל הוא יהיה מסכן זה בטוח את יכולה לשאול את איך יוצאים מזה אבל היום היום הכל פתוח הכל חופשי יש זוגות שכם חיים ככה ויש שזה מאוד עוזר להם הרבה אנשים ממש לא מקבלים זאת אבל זו המציאות שלנו

מתולתלת

New member
אבל למה ../images/Emo7.gif

מה עשיתי שלחתי לך אימל עם כל ההסברים התחנפתי מה עוד

למה נפלו פנייך?

הרי את יודעת למה כעסתי וחוץ מזה את האי מייל קיבלתי רק הלילה עכשיו שלחתי לך קונטרה-מקווה שתקבלי אותו לפני שנדבר(האי מייל בואללה עובד בקצב הדואר הפלסטיני.) ביי תלתול ואל תבכי ,אני אקח את זה ללב כי אני מה זה רגיש. נדבר ביי

מתולתלת

New member
טל טול ../images/Emo95.gif

ממש לא יודעת על מה אתה כועס באמת אתמול בערב שלחתי לך עוד אימל חוץ מזה אני הערב פה ומקווה שנדבר מה אתה אומר על השרשור שלך גדול אהה

מתולתלת

New member
עוד משהו

טל טול יש לך כתובת אימל חדשה בכרטיס שלי רשום אותה אצלך לפני שאני מוחקת "אותך"

ברונטית

New member
עלומת שם (?????)

את ההסתכלות של שחור או לבן אני יכולה לשייך רק לגילך הצעיר ולחוסר נסיונך בחיים הזוגיים. (קראתי את הזדהותך למטה). אבל, הרשי לי להאיר מעט את עינייך. ה"בגידה" - כפי שהיא מצטיירת בעינייך, לא נוחתת תמיד בגלל "שנגמר" מבן הזוג. הסיבות ל"בגידה" יכולות להיות רבות ומגוונות, החל מחסכים בזוגיות, דרך רגע של נקמה, עד ל"מעידה" חד פעמית. החשוב הוא לא הבגידה עצמה אלא מה הביא את בן/ת הזוג אליה. ושוב אני חוזרת על ה"תורה" שלי: ללא תיקשורת נאותה, ללא שיחה פתוחה בנושא (עם כל הכאב) - אין סיכוי לפתור בעיות. ב"שחור-לבן" שאת משדרת ("אם אגלה - הוא עף מיד")- ואני מניחה שזה השדר גם אל בן-זוגך, (האומר : אין פשרות), אין סיכוי להגיע רחוק, (ואין הכוונה רק לנושא של בגידה). שדרים מסוג זה חוסמים מזה שמולך את הדרך להידברות בכל נושא השנוי במחלוקת...

???????

New member
ברונטית

כל התקשורת וכל השיחות צרחכות להיות לפני המעשים במקרה זה ה"בגידה" ההסתכלות לא קשורה לגיל אלא לאופי ביני לבין זוגי יש פשרות היכן שצריך אך שנינו יודעים שיש דברים שהם חוק בל יעבור לא על הכל אפשר לסלוח ובגידה זה חלק מזה לא תמיד צריך להתפשר מהפחד שהדברים לא יסתדרו גם בתוך הביחד צריך לשמור על האני היחיד ועל העקרונות שעליהע לא מוכנים לוותר( ברור שזה נתון לשיקול דעת איפה לוותר ואיפה להתעקש) נוגה

ברונטית

New member
מסכימה איתך

לכל העקרונות והתיאוריות, הבעיה היא, שהנסיון מראה לצערי, שהחיים מתגלגלים אחרת מהתיכנון המקורי... וצר לי לאכזב אותך, אך זה בהחלט קשור לוותק של הזוגיות, התשתית שלה, ורמת התקשורת (של "לפני" או של "אחרי")... מקווה שאצלך זה יצליח !

למעלה