פיטורי שר הם לא "בגידה במולדת" על-פי שום קנה מידה. סתם להשכלתך הכללית. כלומר כסיסמה נבובה זה נחמד, אחלה צעקה, אבל כשמה כן היא, נבובה מהאות הראשונה ועד האחרונה .ובעיצומה של המלחמה פיטר את השר היחיד שעושה עבודה טובה, לפחות מבין השרים הבכירים והחשובים. הפיטורים יהיו בקרוב מאוד ארון הקבורה של האיש הבזוי, השפל והמושחת הזה. אמן.
לא אמרתי שגלנט עשה הכל נכון. להיפך, הוא היה צריך להתפטר מזמן- בשל חלקו בשבעה באוקטובר. אבל, בניגוד לשרים רבים- הוא הבין בתחום משרדו, השקיע בו ועשה הכל כדי לכפר על חלקו הגדול במחדל שהוביל למלחמה. מרבית השרים עושים הכל כדי להרוס את המערכת שעליה הם אמונים. רק דוגמאות כדי לא לחפור- לוין מקדם הפיכה משטרית, קרעי מקדם טלוויזיה מטעם (שאפו לאייזנקוט שקרא לו בראיון "מואזין יהודי"), מאי גולן לא עושה כלום חוץ מלקלל חברי כנסת כולל ממפלגתה שלה (במה היא מקדמת את מעמד האישה?), הורדוס מבין בביטחון כמו שאני מבין באומנות קוביסטית, סמוטריץ' שלא היה מתקבל לעבוד כגזבר של ישיבה אחראי על הכסף של כולנו (גם שלך, אגב- מקווה שיש לך חשבונות סודייים בפנמה למקרה שישראל תפשוט רגל) ועוד.אגב, אשריך שמצאת שר בממשלת ישראל הנוכחית "שעשה עבודה טובה", משהו שספק אם היית טוען אלמלא גלנט היה מפוטר על-ידי שנוא נפשך הוא ראש ממשלת ישראל הנבחר. אבל סתם למקרה שלא עדכנו אותך, השר גלנט שכבודו במקומו מונח, עשה לא מעט שגיאות בשנה האחרונה ובהן כאלה שפגעו פגיעה של ממש במדינת ישראל ובבטחונה, כמו גם במשפחות החטופים האומללות וספק אף בחטופים עצמם.
נו בחייך. יש לך את זה ברמה שמעל גיל 3.5?מרבית השרים עושים הכל כדי להרוס את המערכת שעליה הם אמונים.
לא, הוא דווקא לא. זאת המצאה רל"בית גרידא. אין שום "הפיכה" ובטח שלא "הפיכה משטרית" ברפורמה המשפטית שהשר לוין הציע. המלצה ידידותית לפני שאמשיך לקרוא, אל תיפול בפח ההמצאות של עצמך (ברמת המחנה). זה מקום לא נעים להגיע אליו.רק דוגמאות כדי לא לחפור- לוין מקדם הפיכה משטרית
מטעם מי בדיוק? כי אין שום הצעה שאפילו דומה לכיוון של "טלוויזיה מטעם" בהצעות השר דרעי.קרעי מקדם טלוויזיה מטעם
הממ... באתי לכתוב שבלי דוגמאות לא ניתן להתייחס, אבל לאור רדידות הדוגמאות שהבאת עד כה עצרתי את עצמי ואני כבר לא בטוח. בכל מקרה, אשריך שהתעמקת ובדקת מה בדיוק השרה גולן עושה בתחום משרדה וכו'. באמת כל הכבוד לך על כך. כלומר, בדקת כמובן, לפני שיצאת בהשמצה... תקן אותי אם אני טועה.מאי גולן לא עושה כלום חוץ מלקלל
למה המשפט הזה מחובר, לא ברור לי.חברי כנסת כולל ממפלגתה שלה (במה היא מקדמת את מעמד האישה?)
לא יודע מה הורדוס קשור כעת. ככל שכוונתך לשר כץ, יש לאיש יותר נסיון בקבינט משהיה לגלנט כשנכנס לתפקיד. כן, אני יודע, עובדה זו (פיחסה איזו מילה גסה) לא הופיעה בדפי המסרים ולא תואמת את הנרטיב שמחייב לתקוף את רוה"מ על מינויו. אבל בכל זאת.הורדוס מבין בביטחון כמו שאני מבין באומנות קוביסטית
כן, סמוטריץ' אחראי על הכסף. מעבר לזה לא כתבת כלום בעניינו.סמוטריץ' שלא היה מתקבל לעבוד כגזבר של ישיבה אחראי על הכסף של כולנו (גם שלך, אגב- מקווה שיש לך חשבונות סודייים בפנמה למקרה שישראל תפשוט רגל) ועוד.
אין פה רדידות, יש דאגה עמוקה לביטחון המדינה. תיק הביטחון זה תיק רציני, לא משהו שאפשר לשחק בו. ואני לא חוזר בי במילה מהמילים שאני אומר על נתניהו, זאת עוד גרסה מעודנת.אז ברור, נתניהו עשה מעשה ועל כן גלנט מועלה לדרגת אליל. זה מתבקש ואך הגיוני בעולם הרדוד של מחנה הרל"ב. אבל היה נחמד אם בכל זאת היה ניתן קצת, ממש טיפל'ה כזה, להיצמד לעובדות ולאמת. האמן לי שזה עדיף על הגישה הנוכחית, בה אתה רק מוציא את גלנט מפגר ברמות-על, מקום שזה ממש לא מגיע לאיש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.