בגידה של ההורים

shakedmish

New member
בגידה של ההורים

אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון, אני בת 20, חיילת ונמצאת במשפחה שהיחסים בה טובים וויכוחים רגילים בין ההורים כמו בכל משפחה, אך מטיילים יחד, אוכלים יחד ונהנים - בקיצור למראית עין היחסים בין ההורים שלי טובים לפני כשנה בערך הייתה לי תחושה שלאמא שלי יש מישהו אחר, ומין הבלגתי על זה, נורא קשה לי ופתאום עכשיו אני חושבת שגם לאבא שלי יש מישהי אחרת אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה אכולה מבפנים, אני לא רואה שום רמז לכך שהיחסים ביניהם לא טובים או מדרדרים. פשוט הורג אותי לדעת או לדמיין דבר כזה מה אתם אומרים שאני צריכה לעשות בנושא? אני לא יודעת אם זה יהיה במקום לבוא ולדבר עם אחד ההורים על זה...

ע ו פ ר ה

New member
היי שקדמיש

אני חושבת שאת צריכה להתייחס ליחס של ההורים אליך. מה קורה ביניהם זה לא העסק שלך ולא כדאי לך להתעסק בזה, כי זה רק מחליש אותך ולא תורם לך בכלום. תוכלי כשתהיי גדולה לאמץ לעצמך התנהגויות אחרות עם בן הזוג שלך, אבל עצתי לך , היא לעזוב את ההורים שלך במנוחה. אני חושבת שאין לך מה לעשות בנדון. איני יודעת איזה קשר יש לך עם הוריך, אם הקשרים טובים, תוכלי לשאול אותם מה דעתם על בגידות בחיי נישואין, אבל זה יותר כדי לספק את הסקרנות שלך ולא הייתי מעמיקה מעבר לזה. בגדול, העיצה שלי היא חד משמעית לעזוב את זה להוריך. באהבה עופרה

hebrewsamurai

New member
הצעה מהנסיון שלי

הי, אני בן 33, אני אשתף אותך בנסיון החיים שלי: אין לך מה לעשות פה. אם בוגדים כבר. כבר בוגדים. כשהייתי בן 12 אבא החורג שלי בגד באמא שלי. אבא האמיתי שלי לא בגד אך התעלל פיזית באמא שלי. ככה זה אנשים שלא מאמינין באהבה אמיתית ולא התחתנו עם ציפור האבהב שלהם. אנשים מאכזבים ובוגדים ולא טובים. איש לאיש זאב, ואשה לאשה זאבה. יש רק אחד באלף שבאמת טוב ונאמן. כל טוב, סמוראי העברי

כנסי !!!!

ערב טוב קודם כל אני לא ממליץ לך לחטט ביחסים עם ההורים שלך למרות שאת נורא רוצה לדעת אבל כמו שזה נראה זה יכניס אוך ליותר עצבות מבפנים תני להם לפתור את זה לבד כרגע אין לך מה לעשות בברכה נדב

אולי אנחנו מכירים מהחיים האמייתים??

ואולי לא! מה שיש לי לכתוב לך יגרום לך רע אך זאת המציאות! אימא שלך היא לא בדיוק אישה מכובדת היא זאת שהלכה לבגוד בבעלה והיא בטח גם לא נותנת לו לקיים יחסי מין. ומה בדיוק צפית שאבא שלך יעשה?ילך לזונות?יביא ביד? הוא הלך ומצא לו בת זוג ונהנה מהחיים. נראה לי שהם לא התגרשו אולי בגלל שיש להם בית+משכנתא+ילדים לגדל. נראה לי שאם תחקרי טוב את העבר של אימא שלך תראי שהיא ממש אבל ממש רעה ובטח יש לה פה גדול וחושבת שהיא חכמה על כולם,בשביל הרבה אנשים היא סתם זבל.

פ ו ז מ ק

New member
שמע, היה נחמד אם היית מתנסח בצורה נעימה יותר

אבל (ויש פה אבל) אני מאמין שאנשים בוגדים לא כי "משעמם להם בחיים והם רוצים ריגושים", או כי "טוב להם בחיי הנישואין". בוגדים כי רע. בוגדים כי בנישואין לא מקבלים את מה שהם צריכים בזוגיות. ובמקום ללכת לטפל בבעיות (הדרך הקשה, כמובן, כי זה מצריך עבודה אישית וזוגית) הולכים לבגוד. או שמפרקים את החבילה. מה שיותר זמין.

אל תתערבי

נכון הם ההורים שלך אבל תחשבי שזה כמו שמישהו יבוא ויתערב לך בזוגיות הפרטית שלך אז פשוט אל תתערבי ואל תעשי כלום כי הם אולי אבא ואמא שלך אבל אחרי הכול הם גם זוג רגיל שעובר משברים בחיים ברור שזה מפריע לך ומציק לך אבל גם אם הם בוגדים אחד בשני וגם אם לא, זה לא ישנה את העובדה שיש לך אבא ויש לך אמא תסתכלי תמיד על חצי הכוס המלאה לא משנה מה יקרה, יש לך 2 הורים שאוהבים אותך. לדעתי גם אם היחסים בינך ובין ההורים שלך פתוחים וכנים ואת תרגישי בנוח לדבר איתם על זה, זה יכול ליצור אש ולפתוח תיבת פנדורה שלפי המצב שיש כרגע בבית שלכם, עדיף שהיא תישאר סגורה...

לינדסי

New member
עצה מבעלת נסיון

שלום לך. עצוב לי לקרוא את מה שכתבת, כי גם לי קרה אותו הדבר, רק שהייתי קצת יותר מבוגרת ממך. קשה להתמודד עם משהו כזה בגיל עשרים. אני לא אציע עצות, רק אספר מה עשיתי. כשאני גיליתי את הבגידה, מאד התלבטתי אם להתעמת או לא, ובסוף החיים החליטו בשבילי. מרוב שזה כאב לי התחלתי להתייחס להורה הבוגד בצורה כל כך שונה, שהוא שם לב ושאל מה קורה ובסוף הכל יצא. האם זה היה חכם? לא יודעת. אני חושבת שהעובדה שהאמת יצאה לאור כן הועילה לי, למדתי כל מיני אמיתות על המשפחה שלי (שאולי את קצת צעירה ללמוד) שאני חושבת שהיה חשוב שאלמד. קיבלתי הבטחה שהבגידה תפסיק, שאני לא יודעת אם היא מתממשת, כי אני מנסה לשמור מרחק ולא לדעת. ההבדל העיקרי במקרה שלך, ואני חושבת שזה דווקא מקל על הדברים, זה שהבגידה הדדית. אני לא חושבת שהייתי מתערבת במקרה של ההורים שלי אם הבגידה היתה הדדית, כי זה רמז בעיני שיש משהו ששניהם לא מקבלים במערכת היחסים, ושניהם מפצים על כך בדרך חיצונית, ואף אחד לא נבגד יותר מהשני. כל מה שתחליטי לעשות, תשתדלי לחשוב עד הסוף ולא לפעול מתוך אינסטינקט. זה מאד כואב לגלות שההורים שלנו הם לא מה שחשבנו, אבל עדיף לפעול אחרי שלקחת קצת זמן לחשוב.

תמימה3

New member
לא להתערב

במקרה כזה עדיף לא להתערב. ההורים מקיימים חיים שגרתיים בבית. מה שכל אחד מהם עושה זה ענינו בלבד, אם זה לא פוגע בשאר המשפחה. בגידה, זה נושא ששייך להורים בלבד, אולי יש הסכמה ביניהם?

למעלה