בגידה?!

GrEeNgIrL3

New member
בגידה?!

אז ככה.. הכרתי בחור. הלך טוב ביננו.. זרם לאט אבל החיבור היה ממש טוב. למרות שאנחנו לא נפגשים הרבה כי הוא חייל וגר רחוק.. לא הייתי מגדירה אותנו כזוג, אבל הוא אמר לי שהוא לא יתחיל אם בחורות אחרות כי יש לו אותי. האמנתי לו, באמת שהאמנתי לו. הוא אמר לי שהוא הכי נאמן בעולם, בחור של בחורה אחת. עכשיו, לפני כמה ימים גיליתי שהוא כן מתחיל עם אחרות, מחליף טלפונים עם בחורות וטוען שהוא לא בקשר. כמובן שנורא התעצבנתי ואין לי שום כוונה להמשיך את היחסים איתו.. למרות כל ההבטחות שלו, המילים היפות והטענה שלו שהוא מאוהב בי, הוא התחיל עם אחרות ובשבילי זאת בגידה לשמה. רציתי לדעת מה דעתכם? האם הוא יכול להתחיל עם אחרות כשיש ביננו משהו התחלתי? ואחרי שהוא אמר שלא יתחיל עם אחרות? או שבגלל שאנחנו לא זוג זה לגיטימי ובסדר? כי אני מרגישה נבגדת למרות הכל ודיי אבודה בכל הסיפור.. תודה למי שמגיב

black hock

New member
את צריכה להגיד לו שאת מרגישה נבגדת

אם את עדיין רוצה להיות איתו בקשר רציני אולי כדאי להגיד לו את זה?

GrEeNgIrL3

New member
אז זהו, שאני ממש לא רוצה להיות איתו בקשר

יותר. אם הוא חושב שהוא יעשה ממני צחוק הוא טועה. עכשו זה התור שלי לעשות ממנו צחוק!

אני אגיד לך את דעתי...

הוא אמר לך שלא יתחיל עם בחורות אחרות כי עכשיו יש לו אותך, הוא עשה בדיוק ההיפך. ולפי מה שהבנתי הוא גם לא טרח לספר לך על זה, אז כנראה שהוא מבין שהוא עושה דברים שהם לא לגיטימיים... לי זאת נשמעת בגידה. אבל! ייתכן ולבחור יש הסבר, ייתכן שתסכימי לסלוח לו... אני בעד לדבר איתו דבר ראשון לפני שממהרים להחלטות. את לא תפסידי שום דבר משיחה איתו :} יום מקסים.

GrEeNgIrL3

New member
לא ניראה לי שאני אסלח לו

ואין לי על מה לדבר איתו בגלל שאני יודעת בידיוק מה קרה. אין לו שום דרך להסביר את זה. בואי נגיד שהוא התחיל עם חברה שלי, וראיתי את ההודעות שהוא שולח לה לפלאפון...

black hock

New member
אז פשוט תגמרי את העניין איתו ושלום על העולם

בלי טינה ובלי נקמות....פשוט תנתקי את עצמך ממנו לחלוטין

../images/Emo45.gif למה להתחיל עם הילדותיות?

לא רוצה,לא צריך.. אם את חושבת שהוא לא שווה אותך ואת התשומת לב שלך, אז כדאי שתפסיקי לבזבז עליו אנרגיות וכוח אגב, אפשר להפנות את תשומת לבך למשהו? לא יודעת מה קרה ביניכם,מה הוא הבטיח לך וכו.. אבל אתם עדיין לא ביחד ז"א, שלפי כל הדעות הוא עדיין בחור פנוי וכבחור פנוי מותר לו להתחיל עם מי שהוא רוצה ולצאת עם מי שהוא רוצה.. זה כמו שיצאתי עם מישהו ובמקביל יצא לו לצאת עם מישהי אחרת,חברה שלי ממש לא הבינה איך אני לא נפגעת הסברתי לה שבסופו של דבר אנחנו עדיין לא ביחד, והוא לא חייב לי כלום.. כולה יצאנו וכמו שאני יכולה להחליט שאני לא בטוחה ורוצה לנסות משהו אחר קודם <מה שמאוד יכול לקרות>, גם לו מותר.. שוב פעם, לא יודעת מה היה ביניכם מי הבטיח מה למי.. אבל תחשבי על זה

GrEeNgIrL3

New member
אני מבינה אותך

אבל, כשבחור אומר שהוא לא יתחיל עם אחרות ואומר לי להבטיח גם. ובנוסף טוען שהוא מאוהב בי, זה דיי פוגע גם אם טכנית אנחנו לא זוג. שלפחות יהיה ישיר איתי ויגיד שהוא בקשר עם אחרות ולא להבטיח את ההיפך. ואני דחיתי אחרים בשבילו.

מאיה1236

New member
תשמעי..

גם אם אתם לא זוג רשמי עכשיו,אם הוא אמר לך שהוא לא יתחיל עם בחורות והוא בכל זאת התחיל..אז זה כבר אומר שהוא שקרן,ואם הוא שקרן עכשיו אז הוא גם יהיה שקרן כשתהיו זוג רשמי..ככה שאני מציע לך ךהתרחק ממנו וכמה שיותר מהר כי עם אנשים מהסוג הזה לא מתעסקים את בסוף תיפגעי ממנו אם תמשיכי תקשר. נכון,זה יהיה קשה לנתק פתאום קשר אבל זה רק לטובתך..שום שיחה ושום כלום,יש הוכחות,יש הודעות,מה צריך יותר?? שום הסבר ושום חירטוטים אין לדבר הזה בהצלחה מקווה שעזרתי=]

למעלה