בגידה

בגידה

לי ולבעלי יש זוגיות מעולה וטובה. אני בת 30 והוא 33 נשואים כ-10 שנים ו2 ילדים עם אחד בדרך... לפני כחודשיים למרות הזוגיות המעולה שהיתה בבנו ואמון של 100 אחוז אחד בשני - להפתעתי גיליתי שיחות מהטלפון שלו בערך כשנה לבחורה- בעלי טוען שמדובר ברומן של חבר שלו ומודה שחייג לבחורה זו רק בטור ידידה כי יוצאת עם חבר שלו-כמובן ששיחות והודעות מהבוקר עד הלילה - מה שכן מדובר בחבר שהוא גם נשוי. כמובן שבעלי מכחיש את הרומן שהיה לו, וכששוחחתי עם הבחורה היא הגנה עליו ואמרה שלא מכירה אותו ולא קשורה אליו בשום דרך. אין לי מושג אך להתמודד עם זה, כמובן שלא סלחתי לבעלי - אך כרגע אני עדיין איתו מכוון שאני אוהבת אותו. למרות שהשלמנו והכל תקין בבית... אני כל הזמן חושבת על זה וחושדת.... מה עלי לעשות? אך מטפלים בזה? אך אני יכולה לגרום לו לפעם הבאה שלא יגיע למצ"ב של רומן? האם אפשר לעבור הלאה כאילו לא היה? כרגע אני במצב שלא יכולה לבטוח ולא להאמין לאף אדם. רוצה תגובות מכם, בבקשה מה עלי לעשות?

בגידה או חשד לבגידה היא קשה לעיכול והזוגיות

והאמון בה סופגות מכה קשה. זה לא דבר לעבור עליו ללא התייחסות מה גם שאת לא יכולה לדברייך. אפשר להרוויח בחזרה את האמון ודרוש לזה תהליך שכדאי שתעשו אותו בטיפול זוגי. כדי לבנות מחדש את האמון צריך להוציא את האמת לאור, כל אמת שהיא. את יכולה לעזור לבעלך בכך שתאמרי לו שכדי לשקם את הקשר והאמון את חייבת את האמת ושאת תשתדלי לסלוח במשך הזמן ואינך רוצה להפרד ממנו. תאמרי לו גם את את האמת שאת מאד מתקשה לחזור לשגרה וטרודה מאד במחשבות . תעמדי על כך שתלכו יחד לטפל בנושא.

שלום לך.

אני חושבת שאי אפשר לעבור לסדר היום ולשכוח מכזה דבר, זה לא אנושי. בעלך צריך להבין שמדובר במעשה מאד חמור בזוגיות וצריכות להיות לזה תוצאות. אם את מוכנה לסלוח אז כל הכבוד לך אבל זה לא צריך להיות בלי שיחה על הנושא ווידוי שלו על המעשים, שיהיה כנה איתך אם בגד או שלא לפחות זה מגיע לך.

היי ניצנץ

לא נעים לי לאמר לך,אבל בעלך אכן בגד,ושום שטויות שזה רומן של חבר שלו אני חושבת שזו טעות להניח לנושא,ולהמשיך לחיות כאילו לא קרה כלום[עד הפעם הבאה] מי אמר לך שהוא סיים את הקשר,זה שאין סימנים בטלפון זה לא אומר כלום אני גם לא חושבת שצריך לפרק את הנישואים האלה, אני כן חושבת שהנושא צריך בדיקה מעמיקה[ייעוץ] להבין דברים,בייעוץ נפתחים דברים שלא ידעת על קיומם הנכם זוג צעיר,שרוב שנותיו עוד לפניו,וזו לא הדרך לחיות,ללא אמון טפלו בזה ,והמשיכו את חייכם בכייף,באהבה,ובאמון בהצלחה

למעלה