בגידה

אמיצה3

New member
בגידה

היי לכולם. אני חדשה פה. לפני חמישה חודשים גיליתי שבעלי בגד בי... מאז חיי בתהפוכות של אפ אנד דאון. סיפור לא נעים בלשון המעטה לפני חמישה חודשים הייתי בעומס בעבודה וביקשתי מבעלי לעזור לי ערב אחד בעקבות אדישות מצידו איבדתי את הסבלנות שמאוד לא אופיינית לי שכן התעלמתי ממנה והכחשתי אותה תקופה ארוכה. פרץ בינינו ויכוח שהסתיים במשפט הכואב שזה כבר לא הולך ביניינו. בלי שום שיחה לפני, בלי שום מילה ככה פתאום תקע לי סכין בלב ובגב. לא ידעתי מאיפה זה בא לי. הוא התחיל לומר לי דברים נוראים כמו שאני דוחה אותו ויש ביניינו פערים ועוד דברים לא נעימים. כן, בשיא הלחץ בעבודה נפל עליי הדבר כרעם ביום בהיר. הגבתי שלפי דעתי, אם פעם הרגשתי שהוא נאמן לי היום התחושה עקומה... והוא טען שהוא חנון. בכיתי... לא הפסקתי לבכות למחרת תוך כדי התמודדות עם הילדים והעבודה. למחרת חזר הבייתה ודבר לא אמר נרדם. לא יכולתי להקל את האדישות למצבי. הסתכלתי על הפלאפון שלו... המכשיר שהיה צמוד אליו כבר שנים ובשמונה חודשים האחרונים הפך להיות חלק בלתי נפרד ממנו. הלך איתו לאמבטיה, לא נפרד ממנו לשנייה וכל פעם שרציתי שיחה נכנס לחרדות. הסימנים היו, אני הכחשתי... ידעתי בתת מודע והכחשתי. חצי שנה לפני בזמן טיול בחו"ל היינו כמו שני זרים. אני חשבתי שנדלק על המדריכה וקינאתי. הרגשתי שהוא כבר לא שלי. בכיתי בלילות בזמן הטיול ואמרתי לו שמפריע לי שהוא לא איתי. הוא ניסה להתאמץ אבל זה הרגיש מלאכותי. הרגשתי חזק חזק שמשהו קורה... הכחשתי. אחרי הטיול התחיל לחזור בשעות מאוחרות כל הזמן בתירוץ שעקב הטיסה הוא נאלץ לאחר כדי להספיק עבודה. מממממש!!!! יום אחד הגיע הבייתה ובלי שום התרעה הגיונית נעלם וחזר בחצות. הרגשתי. התקשרתי אליו ואמרתי לו שהוא בוגד בי. הוא נלחץ והתחיל לטעון שלא. הכחשתי וחזרתי לשגרה.
ואכן בלילה גיליתי את הנורא מכל... התכתבויות אהבה, צילומים. הלב נשבר... מאז תהפוכות בלתי פוסקות. הכחשות גילויים נוספים ונוראים. אנחנו ביעוץ... מסתבר שהיה רומן שלטענתו היה חזק... כמעט עזב את הבית למענה מרגישה נטושה, עזובה, הוריד לי את הביטחון, מרגישה שהוא לא באמת שלי. אנחנו עוברים המון מאז. תהליך לא פשוט שעוד יותר מרתיח אותי. עם הגילוי לא נפרד ממנה באמת וטען שכן. גיליתי שיחה ונאלצתי לספר לבעלה. הוא נשבר רזה מאוד... מה ששגע אותי עוד יותר... הוא ממש התאהב. הלב שלי שבור. חלפו חמישה חודשים בהם אני מרגישה שהוא לא באמת רוצה אותי בגללי אלא בגלל המשפחה. עכשיו מרגישה יותר שזה בשבילי. תמיד משוו עצמי אלייה. אני מקנאה. נכנסת לפייסבוק שלי ונקרע לי הלב! אולי חושב שהיא יותר יפה יותר חכמה! הדבר מעצבן אותי ביותר שחשב רק על עצמו והפך אותי להיסטרית וטיפשה! מאז לא פשוט... האמון מת ובייחוד התחושה שאני אהובה שלו באמת! הספק קשה לי איתו!

מריוס זכריה

Member
מנהל
צר לי מאוד לשמוע את זה

זה אכן נשמע כמו שבר גמור, כשאין כוונה מצידו לאחות אותו, כי הוא עשה בחירה אחרת.
בנסיבות כאלה לא נותר לך אלא לחזק את עצמך, להיות איתנה מול המשבר, לבחור עמדה וגישה שמתאימים לך (גירושין כן/לא, או המשך כזה או אחר של הקשר - מה שתחליטי) וללכת בעוצמה ובנחישות על הדרך שבחרת.

שילה1

New member
ואם כבר בגד-לשם מה בדיוק ערבת את בעלה?

מה יצא לך מכך?נקמה?תשיגי בדיוק את ההפך.
נראה שזו תחילתו של הסוף.מציע הלך לעשות פעולות מתבקשות,בהתאם.

batmea

New member
זו לא היתה הפתעה אלא ישירות,

אני לא מאחלת לאף אישה את מה שעברת ובן זוג כזה בפרט.
חוסר אמון בין שני בני זוג זו הפצצה המתקתקת וחוסר ההגינות הגדולים ביותר.
אני רק לא מבינה למה חשבת שההקרבה שלך בשתיקה תוליד משהו.
הנה היום את ניצבת עם הגב לקיר וצריכה להחליט. חבל שלא החלטת עוד קודם כשהכחשת.
מה את צריכה לעשות? לחיות חיים חדשים.
הוא לא חזר כי הוא איש משפחה אלא כי הוא אב לקטינים שעל פי חוק יצטרכו במזונות פלוס מדור. הוא הלך על שיקול של עלות מול תועלת גם בצעד המפתיע של הפרידה שביניכם כשהוא עם המכנסיים למטה. למה לתת לו את הסיפוק הזה שהצליח גם להפנות לך גב שנים וגם לחסוך על אותו גב?
זה שהוא התאהב? אני לא מאמינה כי גילית זאת עוד לפני שהוא הכיר את השבדית מהטיולים.
הוא פשוט מנסה להכשיר את השרץ כי אם זאת אהבה, סולחים כי זאת אהבה. לא משיכה אלא רגשות. ולעניינו של דבר הוא לא באמת התאהב באמצע החיים טלא הפך את עורו. יש הבדל. ושלא יבייש פה את המושג אהבה.
הרגש של הבחור הוא כלפי עצמו ואת עדיין מבולבלת כשהוא בחר לטובת עצמו.
חבל שפנית לבן הזוג של אותה אישה, זה לא תרם כלום מלבד שיברון לב של אישה שאינך מכירה ובטח שלא עשתה לך כלום.
את רוצה נקמה באדם שהכאיב לך תופת? תהי מאושרת בלעדיו. אבל באמת להצליח ולשכוח אותו רגשית. כי כשהלב מדמם והתופת מחריב, הניצחון הוא בלעמוד חזק וברור ולפנות את המקום של אותו אדם לטובת הזדמנות טובה יותר.
שהוא ימשיך בשלו. גם ככה הוא כבר לא יהיה בן זוג ראוי ובטח לא חבר שאפשר לסמוך עליו.
לא בגלל שמצא את עצמו בוגד אלא כי לאורך השנים הכחשת והוא ראה שאת מבליגה והרגיש חופשי להכאיב ולראות אותך כואבת עד שסלל לך בתכנון יפה את השביל שתצטרכי להתפוצץ בו.

"נאלצתי לספר לבעלה"?? אם סיפרת לבעלה אז אין לך מה לבוא

בטענות. את הרסת לעצמך במו ידייך. תחשבי על זה:
&nbsp
1. גרמת לשבר בינה לבין בעלה - כלומר אם עוד היה סיכוי שהיא "על הגדר" עם להישאר עם בעלה אז זה נגמר. נישאר לה רק לתפוס את בעלך
2. מי רוצה להישאר עם אישה נוקמת? דוחה מאוד ולא סקסי
3. פגעת שמישהו שהוא כרגע אוהב. אני לא הייתי כרגע מחבבת אותך אם פגעת במישהו שאני אוהבת
&nbsp
אם את עדייו רוצה בכל מחיר להציל את הקשר הזה ממליצה לך לרדת מהנושא ולהיות חביבה אליו כשהוא מגיע הביתה. להפסיק עם ההתנהגות הנוקמת למרות הכאב ולמרות שאת רותחת. תתרכזי בילדים שלך ובעבודה. אם ההיא יפה יותר וחכמה יותר אז תשקיעי בעצמך שתהיי גם יפה יותר וחכמה יותר בעיני עצמך.
ותפסיקי להאשים אותו כי פשוט אין טעם. הסיכוי היחיד שלך זה שמתישהו עם האישה האחרת יהיה קרע ביחסים ואז ישקול לחזור אליך. האישה האוהבת שמחכה לו באהבה בבית.

למעלה