בגידה

adon shoko9

New member
בגידה

OK שלום לכולם, זאת פעם ראשונה שאני כותב כאן , או כותב בפורום בכלל, אבל אני ממש צריך עזרה. אז הסיפור הוא כזה: אני חייל משוחרר, אני וחברה שלי הכרנו בצבא והיא הייתה אהבה ראשונה שלי, אתם יודעים כמו בספרים פרפרים בבטן פיצוצים בראש, לתת הכל בלי כוונה לקבל, וזה באמת היה נפלא ונתן ממד חדש לגמרי לחיים, אבל הגיע רגע השחרור והיא גרה בצפון הרחוק ואני במרכז אחרי היסוסים המשכנו את הקשר , כשבכל היזדמנות שיש אנחנו עוברים חצי מדינה כדי לישון אחד אצל השנייה, לפני חודשיים היא קיבלה הצעה מפתה לעבודה בחו"ל עם דירה ותנאים טובים, לפני הטיסה היא הייתה אמורה לעבור קורס הכשרה של חודש בתנאי פנימייה, בקיצור שבועיים לפני סיום הקורס מודיעים לה שהיא לא טסה כרגע כי היא עדיין ילדה לדעתם,(רוב האנשים שמתקבלים לזה הם בגילאי 24-32 והיא בת 21) היא לא דיברה איתי באותו לילה ולמחרת ביקשה שאגיע לאסוף אותה כי יש לה הרבה ציוד וגם היאא ממש שבורה, וכשניפגשנו היא סיפרה שבלילה היא הייתה ממש שבורה ודיברה על הכל עם אחד הידידים שלה שם והיא לא יודעת איך זה קרה, אבל הם גם שכבו , ושהיא ממש מצטערת ושזאת הייתה טעות שקראה רק בגלל המצב שהיא הייתה בו, נפרדנו, אבל נשארנו בקשר אפילו לפני שבוע היא באה אלי ושכבנו, כרגע נפרדנו לגמרי , ואני אוכל את עצמי מגעגועים כי אני יודע שאני אוהב אותה , אני ממש לא יודע מה לעשות , וקיויתי שאולי תוכלו לעזור לי עם הניסיון שלכם.

magenta73

New member
השאלה היחידה היא

האם אתה מסוגל ויכול לסלוח לה. מבחינתי, בגידה היא מכוערת, אבל היא מכוערת דבר ראשון ודבר אחרון בגלל השקר שמלווה אליה. ההסתרה. היא לא הסתירה ממך. היא סיפרה לך. בכל מקרה - אתה צריך לבחון בתוך עצמך, אם אתה יכול לסלוח או לא. אם מעכשיו זה ישמש אותך ככלי מנצח בריבים שלכם. אם מעכשיו כבר לא תוכל לבטוח בה יותר וכו'. אם אתה יכול לסלוח - וסליחה אומרת גם הבנה והשלמה - סבבה. אם לא - אז לא.

orenbarkai

New member
אני מציע התרחקות (זמנית)

קח לעצמך קצת זמן ותחשוב. מג'נטה אמרה ובצדק שהשאלה זה אם אתה מסוגל לסלוח לה. והתשובה לא טריוויאלית. אבל כשאתה לוקח פסק זמן - אל תהיה איתה בקשר. עשה את הדברים שאתה אוהב, תיפגש עם אנשים ותצא. אני מעריך שהתשובה "תצוץ" לה תוך כדי.

למעלה