בגידות או לא להיות...

ChilD SouL

New member
בגידות או לא להיות... ../images/Emo88.gif

הייתם סולחים על בגידה
אם כן, על איזו
ומה מבחינתכם נחשב לבגידה
האם בנים פחות רגישים לעניין מבנות
אם כן, למה

b o n f i r e

New member
אז ככה,

האם הייתי סולח על בגידה? נראה לי שלא.. אלא אם היתה סיבה מאד טובה (סטייל - "we were on a break").. מה מבחינתי נחשב לבגידה? אם חברה שלי נתנה למישהו לשים עליה יד.. האם בנים פחות רגישים לזה? ממש לא.. למה שהם יהיו? אולי אנחנו פחות מראים שאכפת לנו אבל זה ממש לא נכון. לדעתי אפילו זה להיפך כי אצל בנים יש את כל הקטע של ה"כבוד".

ChilD SouL

New member
"לשים עליה יד"....

ואם זה ידיד
או שהתכוונת בכלל, היא במועדון, רוקדת "עם מישהו", הוא שם עליה יד - זו בגידה
מה זאת אומרת
תסביר לי את ה-3 מילים האלו.

b o n f i r e

New member
לשים עליה יד

אני אפרש - אם היתה כוונה מצידה להגיע למצב אינטימי ואם היא נתנה לו לגעת בה באופן מיני אז זה זה.

אז ככה...

בעיקרון לא הייתי סולחת על בגידה בחיים ולא משנה התירוץ, למעט, {כמו שאמרו פה מעליי}, הייתי סולחת רק במקרה שאני והוא היינו בהפסקה! בגידה מבחינתי זה מגע פיזי, כלומר חילוף נוזלים וכן הלאה.. {חיבוק-נשיקה על הלחי-יד על הכתף...אם זה ידידה, זה בסדר..} אם בנים רגישים פחות...טוב ת'אמת יש ויש, יש שלוקחים קשה ויש ששמים ז*ן וממשיכים הלאה..תלוי באופי ובאדם. {למתלבטים...אני בת!!:)}

מיטללל

New member
מזמן השאלה הזו לא הייתה בפורום ../images/Emo3.gif

אני ממש אבל ממש לא מסכימה עם מה שאמרת. שבנים פחות רגישים לעניין מבנות. זו הכללה מטופשת. וגם הכללה שממש לא עומדת במבחן המציאות. משתי סיבות עיקריות. קודם כל להרבה בנים יש קטע של אגו.. וקנאה מטורפת.. והעניין של... "היא בגדה בי!? היא העיזה ללכת על מישו אחר? בחרה מישו על פניי?" מסוגלת להטריף כל אחד:) מעבר לכך.. להרבה בנים יש קטע של רגשות
כן כן! תאמינו או לא.. חלקם אשכרה סוג של בני אדם. ושהם אוהבים-הם אוהבים. ושפוגעים בהם-הם נפגעים. ושבוגדים בהם-כואב להם. יש לי ידיד שחברה שלו בגדה בה. הוא ממש אהב אותה. הם היו ביחד כחצי שנה (+-) הוא ניסה לסלוח לה. לשכוח. אבל לא הצליח. אבל הכאב הטריף אותו.. עד היום רע לו.. עד היום יש לו סיוטים בגללה.. עד היום הוא לא מסוגל לראות אותה.. עד היום הוא אוהב... אז תגלית היום.. לבנים יש
..... שגם יכול להפוך ל
בנוגע אליי.. כמו שאמרתי המון פעמים.. אם הייתי ממש אוהבת, הייתי סולחת. אבל לדעתי הקשר היה נהרס.. סליחה אמיתית ומלאה לא הייתי מצליחה להרגיש ולא לתת.

ChilD SouL

New member
אני לא הכללתי.... ../images/Emo7.gif

אני שאלתי. אני מודעת לעובדה שיש בנים ויש בנים

ChilD SouL

New member
אגב....

המשפט בחתימה שלי מתאר את המצב של הבחור.
סניליות נו מה.

תשובות-

הייתם סולחים על בגידה? לא- כבר התנסתי לצערי
ומה מבחינתכם נחשב לבגידה? כל מגע אינטימי שהוא- החל בנשיקה (לא ידידותית), חיבוק (שלא למטרת ברכת שלום וכד') וכלה ביותר מזה... האם בנים פחות רגישים לעניין מבנות? ממש לא, להיפך- כשבוגדים בגבר כל העצבים פורצים החוצה.

s h i r k u s h

New member
בגידות...

עבורי בגידה היא כל דבר שעושים לי ופוגע בי - מבחינתי גם נשיקה זאת בגידה, אבל בגידה שאני אולי אוכל לסלוח עליה. אם בחור שאני אצא איתו ישכב עם בחורה אחרת, אין מצב שאני אסלח לו כי פעם אמרו לי: "פעם בוגד- תמיד בוגד".

למעלה