בגידות

temp001

New member
בגידות

חברה שלי לא שכבה איתי שלושה שבועות האם זה יכול להצביע על בגידה ? היא טוענת שהיא יבשה ואין לה חשק ורגעים מסוימים שהיא OVER נחמדה ולעיתים יש הרגשה של התרחקות מצידה אני אדיש ולא בסרט , רק מעוניין לדעת מה אתם חושבים תדהרבה

king kazabubu

New member
בלין!

זה אמור להיות משורשר להודעה שנקראת בגידות... זה מה שקורה כשגולשים בפורומים דרך הצבא.

Cobe1982

New member
אחי, כולם פה חברים...

מותר לך לצעוק "חוי-נא-בלאט!!!" כשלא מצליח לך משהו, זה בסדר..

king kazabubu

New member
כן אה...

מעיק... חוי נא לא התאים לי באותו רגע. בלין יותר התאים. כמה מפה יודעים רוסית בכלל?

Cobe1982

New member
דבר איתה.

יש לה פה, ואני משוכנע שהיא מסוגלת להשתמש בו. תראה, יש הרבה סיבות ל"יובש", החל בלחץ נפשי, וכלה בבעיות רציניות בחיים.. בכל מקרה, היא לא יזיזה שלך, היא החברה שלך, ואם לא בא לה על סקס, אז לא בא לה. אני במקומך לא הייתי לוחץ, רק חופר וחוקר כדי לוודא שלא עומדת בעיה רצינית מאחורי העניין. אגב, מגעיל שאתה ישר חושב על עצמך וחושד בה במקום לחשוב שאולי משהו מציק לה. וואללה, נראה לי שיש לכם קצת הרבה בעיות מעבר לחוסר בסקס. זהו.

temp001

New member
אל תשפוט כלכך מהר

זה לא הדבר הראשוןולא השני שחשבתי עליו ותאמין לי שדיברתי איתה ושאלתי ובדקתי , התשובות היו לא יודעת מה יש לי, דבר שני , התחלתי לחשוב עלזה רק אחרי חיבורים של סיטואציות מחשידות מה שכן אני מסכים יש הרבה בעיות בקשר שלנו

Cobe1982

New member
אז אולי כדאי להעריך את המצב מחדש?

אתה יודע, לקשר נכנסים כי רוצים, בשביל הכיף. אם יש לכם בעיות, אם זה עושה לכם רע, אז מה, בעצם, הטעם בכל העניין? אתם לא חייבים להכריח את עצמכם. נכון, זה קשה, ונכון, נקשרתם, אבל אם אין תקשורת, אין אמון, לא טוב לכם, ואפילו ממגע אתם כבר לא נהנים, אז.. אולי די?

למעלה