בגידות

דנדוש20

New member
בגידות

בסוף שבוע היה בכעיתון 7 לילות כתבה, והיה מדריך לנבגדת. 1. אל תתעצבני עליו בפניו. "לא להיות קלפטע". 2. זכרי: זה זכותו. :אולי זה אפילו מובן". 3. שמרי על הרמוניה. "גם מינית וגם זוגית". 4. שמרי על שגרה עליזה "כאילו זה לא קרה". 5. עשי איתו סקס כמו שהוא אוהב, חשבי כל היום "איך לפנן אותו בערב". 6. תני לו לישון אחר כך בשקט, גם אם שנתך נודדת. "אצל גברים זה אחרת". 7. סלחי לו. "לעשות הכל ובלבד שיחזור הבית". 8. אם זה קורה שוב-זרקי אותו. להיות נבגדת ולעבור על זה בצורה חלקה זה דבר שעושים רק פעם אחת". מה אתם חושבים? זה על בחורה, שבעלה בגד בה, והיא סלחה לו ועשתה הכל כדי לגרום לו לרצות ולחשק בה שוב. פעם בגדתם? פעם בגדו בכם? האם לדעתכם תסלחו על בגידה? האם באמת גברים בוגדים יותר מנשים?

wolfv

New member
בדיוק דיברתי עם מישהי על כך

קודם כל אני חושב שבגידה זה דבר נוראי בלי קשר לאם זו בגידה על רקע רומנטי או בגידה בכל תחום אחר. גם עצם המעשה לא חשוב, מה שחשוב זה שנהרסת האינטימיות הזוגית. זה מה שבעיני באמת כואב. אבל... אני גם מאמין שמגיע לאנשים הזדמנות שניה. אני לא חושב שגברים בוגדים יותר מנשים, אבל למען האמת, הסתטיסטיקה כאן ממש לא מעניינת. כל מקרה כאן הוא לגופו.

זכוכיות

New member
מסכימה עם החלק הראשון של ההודעה

שלך, עם החלק השני פחות. כי זו פחות שאלה של מגיע או לא מגיע, זו שאלה של איך רוצים שהקשר יראה. אני לא מאמינה במפשט פעם בוגד תמיד בוגד, אני גם באמת מאמינה שחרטות- אבל עם כל הרצון ועם כל ההזדמנויות שאני יכולה לתת לאדם כאדם, אני לא מסוגלת לתת הזדמנות שניה לקשר, מבחינתי אינטימיות רגשית היא משהו שברגע שהוא נהרס בלתי אפשרי לשקם.

זכוכיות

New member
בגדתי,

אבל רק (וזה לא "תירוץ" אלה פשוט תיאור מצב) בקשרים שבהם לא אהבתי. נבגדתי, רק בקשרים שבהם לא נאהבתי (ולמעשה, גם לא אהבתי ולא נפגעתי עד עמקי נשמתי, סתם צרב קצת באגו.) אני לא אסלח על בגידה, מהסיבות שפירטתי למעלה, אבל אני גם מגדירה בגידה רומנטית בצורה קצת שונה. לא יודעת, אף פעם לא התעמקתי בסטטיסטיקה.

Paranoid Eyes

New member
טוב קודם כל...

על פי המדריך הזה, נוצר הרושם שהבגידה מגיעה בגלל חוסק סקס? סקס לא טוב או משהו כזה. זה מדריך אדיוטי ברובו. אבל, משהו אחד אני יכולה להגיד שאני כן מאמינה בהזדמנות שניה, וכל מקרה לגופו, זה תלוי גם בבנאדם שבגד.. אבל זה משהו שמאוד קשה לסלוח עליו. אני לא בגדתי, לא בגדו בי.. כמובן חשוב לציין שלא היה לי חבר רציני אז... ובכל זאת אני לא טיפוס כזה שיבגוד, מקווה שאני לא אגיע לזה. גברים לא בוגדים יותר מנשים, הנשים בוגדות בדיוק כמו הגברים.. ואולי יותר לכו תדעו. (ואני יודעת את זה ממקור מאוד מוסמך).

נועם m

New member
מההההההההההההה?

אני היחידה שהפריע לה ההתייחסות הדו ערכית פה? "אצל גברים זה אחרת"? מה זה אמור להביע?? בגידה היא בגידה. איך כל אחד מתמודד איתה זו כבר החלטה אישית, אבל הצד הבוגד לא צריך לקבל איזה יחס מועדף כי "אצל גברים זה אחרת". הלוואי שהייתי רואה את הכתבה הזו- מערכת העיתון הייתה מקבלת תגובה נזעמת ממני. וזה עוד מעיתון שאמור ליהות רציני ומכובד! לא כתבה ב"לאישה"! הם פשוט צריכים להתבייש... ולענייננו- אני כן מאמינה בהזדמנות שניה לאנשים, אבל אני לא בטוחה שהייתי מסוגלת לתת הזדמנות שכזו. אני יותר מאמינה בעניין של "פעם בוגד- תמיד בוגד". ובכל מקרה- גם אם החלטנו לתת "הזדמנות שנייה", מה זה הקשקוש הזה על "לפנן אותו בערב", "סקס כמו שהוא אוהב" וכיו"ב? זה נשמע כאילו מגיע לו איזה צ'ופר על הבגידה. אז אני לא אומרת שצריך להיות מכשפה עד סוף חייו, כי הרי החלטנו על הזדמנות שנייה, אבל יחס מועדף שכזה הוא לגמרי לא במקום. אני חושבת שזה רק יכניס את הנבגדת למקום עוד יותר משפיל מהמקום שהיא בלאו הכי מצוייה בו.

עתודאית

New member
כתבה מרגיזה

קראתי אותה בעיתון והיא עיצבנה אותי בטירוף! אני לא חושבת שבגידות באות רק ממקום של רע לך בבית, וגם אם כן יש דרכים לעשות שיהיה לך טוב יותר בבית במקום ללכת לחפש את זה במקום אחר אז לדעתי המדריך לנבגדת הוא כזה: 1. תתעצבני עליו- זה לא נקרא להיות קלפטע! 2. תעיפי אותו לעזעזל- זו זכותך אולי זה אפילו מובן! 3. אל תתני לו לשכנע אותך שזה בגלל בעיות מיניות/זוגיות בניכם 4. אל תתני לו לחזור לגרה כאילו כלום לא קרה 5. אל תעשי איתו סקס אחרי שהוא עשה עם אחרת 6. תני לו לא לישון כמה לילות ולחשוב טוב-טוב על מה שהוא עשה 7. תחשבי טוב טוב לפני שאת סולחת לו- אם תסלחי פעם אחת אולי זה יקרה שוב 8. פה אני מסכימה- אם סלחת וזה קורה שוב זרקי אותו!!! לא בגדתי לעולם, ככל הידוע לי גם לא בגדו בי, לא יודעת אם גברים בוגדים יותר מנשים, זה גם לא ממש משנה. אני חושבת שגם אם גברים בוגדים יותר מנשים זה לא בגלל ש"אצלם זה אחרת" אלא בגלל שבד"כ נשים יותר מפחדות שזה יפרק את מסגרת הנישואים ומה יקרה אם הילדים ומה תגיד השכנה... וגברים יותר שמים זין (אבל זאת סתם הכללה גסה)

דנדוש20

New member
גם עונה ../images/Emo9.gif

אף פעם לא בגדתי. יצאתי בעבר אם כמה בחורים בו זמנית, אבל לא היה לי קשר רציני עם אף אחד מהם. אני לא חושבת שבגדו בי. אני לא חושבת שהייתי סולחת על בגידה. אבל אני לא יכולה לשלול את זה לחלוטין. כבר למדתי שבנסיבות מסוימות הרגש שלי חזק (והרסני) מדיי
אני חושבת שזה נכון מספרית.

אמממ...

לדעתי כל מקרה לגופו, למרות שאני די מאמינה פעם בוגד תמיד בוגד. אחלה משפט "להיות נבגדת ולעבור על זה בצורה חלקה זה דבר שעושים רק פעם אחת". ואני לא בגדתי (פשוט לא מסוגלת מתוך כבוד) בגדו בי? פעם יצאתי עם מישהו ובמזלללל לפני שבכלל קרה משהו גיליתי שהוא נשוי +2 ועוד אחת בדרך (בן 23). זה המקרה הכי קרוב שהיה לי. (טפו טפו טפו) אם אני אסלח? עם האופי שלי לא חושבת. אבל הכל תלוי. אני חושבת באחוזים כן, אבל גם נשים בוגדות (ולא מעט).

מה זה הסירחון הזה?

אני לא יכול לסבול בגידות! פשוט לא יכול! אני לא מעריך אנשים שבוגדים בבנאדם שבוטח בהם ומוכן להקריב בשבילם.

ChilD SouL

New member
דעתי...

אני לא חושבת פה כמו הרוב ש"פעם בוגד - תמיד בוגד", זה סתם משפט מכליל ומפגר.
אפ'עם לא בגדתי.
לא בגדו בי.
לא חושבת שהייתי מסוגלת לסלוח על בגידה, כשמישהו מפר את האמון שלי בו זה הדבר הכי חמור מבחינתי ככה ש...
לא עשיתי מחקר בנושא, לכן אני לא יודעת מי בוגד יותר.

למעלה