בגיל 16 האבוד

בגיל 16 האבוד

מכתב שכתבתי יום אחרי פגישה ממש גורעה אם אדם שבאמת היה אכפת לי ממנו. נפגשנו באינטנט ודיברנו בטלפון, היה מדהים לדבר איתו, הקול שלו, החשיבה שלו, העולם שלו... מרתק. הייתי בתקופה האבודה של חיי, גם הוא, מצאנו אחד את השני, ובנינו , ביחד. כל יום דיברנו שעות בטלפון, בלילה, במשך כחצי שנה, אפילו אמא שלו הזמינה אותי לבוא לבקר והם יארחו אותי (הוא גר רחוק),ואז נפגשנו והבועה התנפצה. היה כואב מאוד. 24/6/2000 אתה גורם לי לסבול, לצרוח מכאבים, להקרע מבפנים כל שניה נמשכת כנצח של פחדים, תערובת רגשות ובעיקר ייסורים, כולי רועדת, הלב שלי פועם בקצב בלתי נשלט רגע- מי אתה, מי אני? הכל מטשטש בן זונה מקסים, הלוואי שלא הייתי פוגשת אותך בכלל תחזיר את השלווה , לא-אל תחייך עכשו אתה לא מבין כלום, תכבה את אש עיניך שמציתה אותי כל פעם מחדש ושלא תעז לעזוב, שומע?!? בבקשה... היה מכתב שכתבתי ספציפית לו, שבו דיברתי על כך שהוא יקרא את המכתב הזה ביום החתונה שלנו וכה, חמוד כשאני חושבת על זה.

Y A E LY

New member
../images/Emo24.gif

לחוש עדיין, לתעות בחלל. לדבר הווה, להרגיש עבר. להפגש אצלך ואתך, למקם אותך ואותנו, להפוך זמן לדרך. להזכר אסוציאטיבית. לדמיין ש... לכתוב ולמחוק לשאול, ולדעת שככה. ככה החיים- פעם את למעלה פעם את למטה-> אבל רוב הזמן א באמצע..... אז היתה נפילה והחוכמה היא לא לקחת אותה איתך לכל החיים אלא להתאושש ולעלות למעלה- עד שתחזרי לאמצע..

ה מוזה

New member
ליאור0 נטלי, sweet 16..ברוכה הבאה

וירטואלים אנחנו נסתרים מאחורי מסך, אך מתגלים במילים שלוחות, את אחת, ואני אחד ויש רגעים שיחד אנו שניים. את כלואה במעגל, ואני עקוד בכבלים, אבל יש שעות שבהן שנינו יוצאים לחופשי ואז קולו של ליבך הפועם נלכד בתוך קולו של ליבי הפועם. את ניצבת אי שם בשולי דרכים, ואני שקוע בין כותלי ביתי, אבל אפשר הוא שהרהור שמשתחרר משרעפיך, והרהור שמשתחרר משרעפי מרחפים בחוצות ונוגעים זה בזה בעדנה. ואולי את לקוחה מארץ של אגדות, עטופה בגלימה שנרקמה בארץ הפלאים, ואני במחבואים שמתגלים בחלום מביט אל שולי גלימתך והלמות הלב שבי מתעצמת. אני אחד, ואת אחת, ויש רגעים שאנחנו שניים סובבים בנתיבים שאינם סלולים בארץ שאיננה ארץ. נכתב ע"י : נתי6 גולש מוכשר .. קחי איתך את הטוב שבחוויה שעברת , את אותם רגעים קסומים , את אותה הרגשה מדהימה שנתן לך לחוות .. תאמרי תודה על כך שקיבלת רגעים קסומים של אושר - לא הרבה זוכים לכך .. והמשיכי הלאה לרגעים קסומים עוד יותר .. ברוכה הבאה

למעלה