בגיל 30 החיים קשים

glitter8

New member
בגיל 30 החיים קשים

לפחות 10 שנים הייתי סקרנית לדעת אם זה באמת ככה מהשיר - שרוכים - למי שלא הבין אז היות וכבר מזמן חגגתי 31 חשבתי לשתף אתכם בהגיגים גיל 30 כבר מזמן לא גרים עם ההורים שכר הדירה מרקיע שחקים היום בעבודה מחר מפטרים והאהבה? היכן היא? אצל האחרים! כוכבי האהוב מחייך ממרומים איתי נשארו רק השירים החברים עברו למחוזות אחרים עלו על מטוס או סתם...הפכו להורים חיבוקים כתומים מהאייקון במחשב אינם מצליחים לחמם את הלב הכלב העזוב שהיה לי כאח יצא לחצר וחזר מלוכלך אמר "יהיה טוב" וקצת עודד אותי, אמר ועזב את האישה שאיתי ואם אמשיך ואכתוב.. בסוף לא אאמין שבסוף יהיה טוב אז ...שיהיה טוב אוהבת, ענבל

sarita4

New member
ענבלי, מקסים../images/Emo70.gif

ועד כמה שאפשר אני שולחת לך
וגם

YulaShpil

New member
../images/Emo24.gif יהיה טוב, ענבל

ואפילו שנדמה לך ש
ים כתומים כבר לא עוזרים, הרי בשביל זה יש חברים! נביא לך את כל הפרדס, אם צריך, כדי שתרגישי יותר טוב... ותמיד כדאי להקשיב לכלבים ולחתולים, הם חיות חכמות, אז כשהוא אומר לך שיהיה טוב, הוא יודע על מה הוא מדבר... וגם בלי חואניטו, לא צריך לוותר על החברים והמשחקים (ודי לחכימא...
) ואת לא לבד בעסקי השכ"ד והעבודה, כולנו יחד סובלים... אז את יודעת מה אומרים: צרת רבים, חצי (הכינה) נחמה... בקיצור, כמו שיאצק אומר: לסתום את המוח, לשמוח בכוח! יהיה טוב, כי החיים הם חומר טוב!

glitter8

New member
תודה!../images/Emo140.gif

את משוררת לא פחות ממני... לא התכונתי שהכלב אמר שיהיה טוב תכוונתי לזמר הזה.... תודה על הרמיזא...עובדים גם בכיוון הזה.... חחחה...

sjarjar

New member
קודם תמצאי פרדס אחד שנותר לרפואה

כדי שיהיה לך מה להביא...ועל זה כבר הושר: "אני מביט אל החלון וזה עושה לי די עצוב".

למי לי?

תודה אני לא חדשה אני הייתי פעם אקסה של דויד....אני קוראת הרבה אבל לא מגיבה...שמחה להתעדכן ולראות תמונות יפות ששמים פה. יפה לכם :)

למעלה