בגיל 43 אני מרגיש שכל העולם חרב עלי

בגיל 43 אני מרגיש שכל העולם חרב עלי

בגיל 43 אני מרגיש שכל העולם נחרב לי(היון לי תקופות פחות מדכאות מזה) הבית מיתמוטט יש לי משכנתא גבוהה קשה לי לשלם החברה שעבדתי בה ניסגרה יש לי 4 ילדים 17-16-11-4- אין לי זיקפה הילדים מיתרחקים אני בודד מה אני יעשה לדעתי המפולת והסיום קרובים תודה רבה

tapoozz

New member
כל אדם יש תקופות שפל. דבר חשוב...

אל תרחם על עצמך. דבר ראשון - העדר זיקפה במקרה הזה, היא סימפטום דכאוני. כאשר מצבך ישתפר גם עניין זה יסתדר. השאר איתן ככל יכולתך, ואל תשדר פסימיות. ילדיך מסתכלים עליך, כי אתה המגדלור בחייהם. כדאי לך להיות גלוי איתם ולספר להם על המצב (לא על חוסר הזיקפה, כמובן). עד כמה שקשה לך, זכור שבעולם קיימים מיליארדי בני אדם שמצבם גרוע יותר!! בהצלחה, חבר!

עריכת

New member
צרת רבים - חצי נחמה?

אם יש בעולם הרבה מסכנים, הוא יכול להתנחם? משום מה נראה לי שההודעה של קוקו מפוברקת.

אם אתה פונה לפורום מסוג כזה כנראה שאתה פונה

בגלל היעדר הזקפה (כי בשאר התחומים לא נוכל לעזור...) זה עניין ידוע וברור שכאשר יש מתח, לחץ ודאגה והגוף כולו נמצא בסטרס זה משפיע מייד גם על התחום המיני. זה יכול לבוא בכל מיני תחומים כמו חשק בעיות זקפה תפקודיות - כמו אצליך היעדר זקפה. בגלל גילך כדאי גם לשלול בעיה רפואית, האם אתה נוטל תרופות? האם יש בעיות של לחץ דם, לב? זה יכול להיות שילוב של שני הגורמים - פיסי ונפשי או רק אחד מהם. לך להיבדק

מחזק דעתה של זורמת בביטחון

גש לרופא המשפחה לבירור וממנו תקבל הפנייה לפסיכיאטר לסיוע תרופתי יעיל למצבי דיכאון דבר שידגרום לך להתניע קדימה

onlly

New member
היא ממש זורמת בבטחון

היא עוגן ראשי בפורום.

../images/Emo135.gif

למעלה