מסכן התינוקבגיל 88: הפך לאב.
זה יותר גרוע מאשר להיות ילד מתרומת זרע."לא היה כדבר הזה מאז אברהם אבינו": בן ראשון נולד לרב הקשיש בן ה-https://www.israelhayom.co.il/news/local/article/15396272
אשריהו ושיהיה במזל טוב."לא היה כדבר הזה מאז אברהם אבינו": בן ראשון נולד לרב הקשיש בן ה-https://www.israelhayom.co.il/news/local/article/15396272
כלל וכלל לא. מובטח לו שיגדל בבית של חום ואהבה.מסכן התינוק
זה חדש לי למען האמת. מכיר את התופעה בגיל מבוגר של נשים, אבל לא אצל גברים.גם ייוולד עם מומים, כי מה לעשות לגיל כן יש פקטור ולא מה שחשבו פעם שגברים יכולים בכל גיל ולא יהיה הבדל בזרע.
זה נקרא יהדות בעברית. אכן "גועל נפש" בעיני חלק מהאוכלוסיה (שמתייחסים לזה כאל "ההלכה היהודית" וגם זה כמובן מונח מתאים ונכון).בקיצור, אגואיסטיות לשמה, גועל נפש!
לפי הכתבה, הילד נולד בריא ושלם.מסכן התינוק
זה יותר גרוע מאשר להיות ילד מתרומת זרע.
גם ייוולד עם מומים, כי מה לעשות לגיל כן יש פקטור ולא מה שחשבו פעם שגברים יכולים בכל גיל ולא יהיה הבדל בזרע.
גם במקום שיהיה פוקוס עליו, יהיה פוקוס על הקשיש שצריך לטפל בו.
בקיצור, אגואיסטיות לשמה, גועל נפש!
בריא ושלם, הכוונה שנולד עם 5 אצבעות בכל יד ורגל ועם כל האיברים הפנימיים, ממש את לא יכולה לדעת כלום ממשפט סתמי זה.לפי הכתבה, הילד נולד בריא ושלם.
ילד בריא, זה ללא מום, ללא תסמונת דאון, זה לא מעט.בריא ושלם, הכוונה שנולד עם 5 אצבעות בכל יד ורגל ועם כל האיברים הפנימיים, ממש את לא יכולה לדעת כלום ממשפט סתמי זה.
הדבר שקול לפצוע קל, האם זה באמת פציעה קלה? כי קל עבורי זה שריטה או שפשוף קל.
בריא ושלם, הכוונה שנולד עם 5 אצבעות בכל יד ורגל ועם כל האיברים הפנימיים, ממש את לא יכולה לדעת כלום ממשפט סתמי זה.
הדבר שקול לפצוע קל, האם זה באמת פציעה קלה? כי קל עבורי זה שריטה או שפשוף קל.
וגם האם לא בדיוק פרגית, בת 56,מסכן התינוק
זה יותר גרוע מאשר להיות ילד מתרומת זרע.
גם ייוולד עם מומים, כי מה לעשות לגיל כן יש פקטור ולא מה שחשבו פעם שגברים יכולים בכל גיל ולא יהיה הבדל בזרע.
גם במקום שיהיה פוקוס עליו, יהיה פוקוס על הקשיש שצריך לטפל בו.
בקיצור, אגואיסטיות לשמה, גועל נפש!
ילד ראשון או בן זכר ראשון?מסתבר שהיא אם לשניים מנשואים קודמים והרב - ילד ראשון.
תמהני אם כל אלו שרומזים לכל מיני פוילישטיקים (ויש אפילו תוכניות אקטואליה -אעלק- בטמבליזיה שטרחו לעשות זאת כמעט במפורש, חבורת חולירות), היו עושים זאת גם אלמלא היה מדובר ברב מהמגזר החרדי ורעייתו, אלא למשל באיזה 'איש רוח' כמו שהם מכונים ממחנה השמאל, דמות מוכרת ואהודה על ה'רומזים' למיניהם. משום מה יש לי הרגשה שאף אחד שם לא היה מעלה על דעתו לומר דברים כאלה במפורש, גם אם היו מזכירים בדיחות בנושא כבדרך אגב וגם זה לא בטוח.נו, יפה שתיקה לחכמים, קל וחומר...
שום דבר שם לא מבדח אותי.ילד ראשון או בן זכר ראשון?
תמהני אם כל אלו שרומזים לכל מיני פוילישטיקים (ויש אפילו תוכניות אקטואליה -אעלק- בטמבליזיה שטרחו לעשות זאת כמעט במפורש, חבורת חולירות), היו עושים זאת גם אלמלא היה מדובר ברב מהמגזר החרדי ורעייתו, אלא למשל באיזה 'איש רוח' כמו שהם מכונים ממחנה השמאל, דמות מוכרת ואהודה על ה'רומזים' למיניהם. משום מה יש לי הרגשה שאף אחד שם לא היה מעלה על דעתו לומר דברים כאלה במפורש, גם אם היו מזכירים בדיחות בנושא כבדרך אגב וגם זה לא בטוח.
נסחפת גם הגזמת קשות.ילד ראשון או בן זכר ראשון?
תמהני אם כל אלו שרומזים לכל מיני פוילישטיקים (ויש אפילו תוכניות אקטואליה -אעלק- בטמבליזיה שטרחו לעשות זאת כמעט במפורש, חבורת חולירות), היו עושים זאת גם אלמלא היה מדובר ברב מהמגזר החרדי ורעייתו, אלא למשל באיזה 'איש רוח' כמו שהם מכונים ממחנה השמאל, דמות מוכרת ואהודה על ה'רומזים' למיניהם. משום מה יש לי הרגשה שאף אחד שם לא היה מעלה על דעתו לומר דברים כאלה במפורש, גם אם היו מזכירים בדיחות בנושא כבדרך אגב וגם זה לא בטוח.
נו נו. תודה על הציון. לא יודע מה הייתי עושה בלעדיו.נסחפת גם הגזמת קשות.
כי דובר עליו, מה לעשותלמה בתגובה קודמת אתה כותב "אשריהו ושיהיה במזל טוב"? והיא מה?
אין לי מושג. באמת מה שייך?ותגובתך כאן ראויה לכל גינוי, מה שייך?
הסברתי בדיוק את התייחסותי לכך למעלה. במקום שאחזור על הדברים, אולי פשוט תקראי שם שוב ובא לציון גואל?רב גאון או איש רוח שמאלני?
ועל כך כתבתי. ואת? במקום להתייחס לדברי, מחלקת ציונים, חוזרת על דברייך שוב ושוב, אבל התייחסות לדברי? נאדה. רק 'ביטולם'. שוין. גם שיטה.לא רמזנו, לא התבדחנו, אמרנו ברורות, אני יודעת שברצון אלוהים אפילו מטאטא יורה, אבל.
אמן לכל עם ישראל.ובנימה אופטימית זו, מאחלת לך להוליד ילד בגיל 88.
שמע הרינגטון,נו נו. תודה על הציון. לא יודע מה הייתי עושה בלעדיו.
כי דובר עליו, מה לעשות. כמובן שגם לאֶם הטריה אני מאחל מזל טוב ואושר מכל הלב, כמו גם לכל הדודות והדודים, השכנים וההורים, הילדים האחרים והתלמידים, וכל עם ישראל (לא החמוץ, הכללי).
אין לי מושג. באמת מה שייך?
הסברתי בדיוק את התייחסותי לכך למעלה. במקום שאחזור על הדברים, אולי פשוט תקראי שם שוב ובא לציון גואל?
ועל כך כתבתי. ואת? במקום להתייחס לדברי, מחלקת ציונים, חוזרת על דברייך שוב ושוב, אבל התייחסות לדברי? נאדה. רק 'ביטולם'. שוין. גם שיטה.
אמן לכל עם ישראל.
כשאני מרגיש מחליט שמיציתי, אני די יודע מצוין להצהיר על כך. הסירי דאגה מליבךשמע הרינגטון,
בטח מיצית, הרי לעמק השווה לא נגיע,
כל עוד הוא מובן, די לי בכך. תודה על התיקון בכל מקרה (ליתר דיוק תיקון אין בדברייך, רק הערת שגיאה, אבל העיקר הכוונה אני מניחאבל למה אתה מנקד? עדיף בלי אם הניקוד שגוי, סגול?
מה שלא מבינים, אפשר לשאול. כמובן, זה נועד לכאלו שמבקשים ומעוניינים להבין. אלו שמעדיפים שתגובותיהם יהיו נטו חלוקת ציונים לאחרים וזאת אף מבלי להבין את דבריהם, אינם זקוקים לכך. ברוך ה' בפורום הזה מדובר בבודדים ביותרואיך אתייחס ואני לא מבינה?
"וכל עם ישראל (לא החמוץ, הכללי)."
הניקוד הנכון הוא צירה ולא סגול.כל עוד הוא מובן, די לי בכך. תודה על התיקון בכל מקרה (ליתר דיוק תיקון אין בדברייך, רק הערת שגיאה, אבל העיקר הכוונה אני מניח).
דבריך תלושים לגמרי מהמציאות.ילד ראשון או בן זכר ראשון?
לדעתי פחותדבריך תלושים לגמרי מהמציאות.
לגבי נשים כמדומני. בכל מקרה לא דיברתי בשום מקום על "דיונים" ולא שמעת ממני מילה רעה על דיונים. דיברתי על ההתקפות הפבלוביות, ה'בדיחות' כאילו לא האב הוא האב וכיו"ב.בפורום הזה היו כמה דיונים על לידות בגיל מבוגר במיוחד
לא אותו נושא.כשמרב מיכאלי וליאור שליין (סופר שמאלנים בהגדרה) הביאו תינוקות בפונדקאות הרשת לא רק רמזה על תרומת ביצית, ובהחלט בחשה בזוגיות הזאת, ואף גינתה את מיכאלי ששנים קודם לכן התיצבה נגד פונדקאות, עד שנזקקה לה. אז הבחישה בביציות ובהפריה קיימת באפן כללי כשמדובר בגיל חריג ובדרך לא שגרתית להורות.
גם שרה אימנו לא הייתה פרגיתוגם האם לא בדיוק פרגית, בת 56,
כך שסביר מאד שיש כאן תרומת ביציות ומי יודע מה עוד.
הרגע הבנתי שקצבת הזיקנה גדלה בגיל 80,
וכאן יקבלו קצבת ילדים וקצבת זקנה, וכשילך לכתה א', גם קצבת זקנה לאמא.
אני לא מאמינה שהיה כאן משהו ולו הקטן ביותר שבא בצורה טבעית.
מסתבר שהיא אם לשניים מנשואים קודמים והרב - ילד ראשון.
נו, יפה שתיקה לחכמים, קל וחומר...
הספירה הייתה שונה, זה לא כמו היום של 365 ימים בשנה ו-24 שעות ביממה, אלא אם כן, את מאמינה לגיל של מתושלח?גם שרה אימנו לא הייתה פרגיתוממנה ומאברהם אבינו יצא דור שהעולם מנסה להשמיד בכל דוד ודור.
היא אם ל8וגם האם לא בדיוק פרגית, בת 56,
כך שסביר מאד שיש כאן תרומת ביציות ומי יודע מה עוד.
הרגע הבנתי שקצבת הזיקנה גדלה בגיל 80,
וכאן יקבלו קצבת ילדים וקצבת זקנה, וכשילך לכתה א', גם קצבת זקנה לאמא.
אני לא מאמינה שהיה כאן משהו ולו הקטן ביותר שבא בצורה טבעית.
מסתבר שהיא אם לשניים מנשואים קודמים והרב - ילד ראשון.
נו, יפה שתיקה לחכמים, קל וחומר...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.