בגיניסט ההסתה חוגגת בפורום,עצור זאת

שמאלני

New member
בגיניסט ההסתה חוגגת בפורום,עצור זאת

יש פה כמה ימנים משוגעים שקובעים שחברי כנסת או ראשי ממשלה בעבר,הם שונאי ישראל. אני מצפה ממך כבן אדם שלא תומך בהסתה למחוק את כל ההודעות האלה,כי האנשים האלה מזעמים את הפורום. במקום למחוק להם את ההודעה,אתה משאיר אותם שימנים אחרים יקראו וישפעו ממה שהם קוראים. אתה כמנהל פורום צריך לתת דוגמא לכותבי פורום זה,אין לי בעיה להתלונן למערכת תפוז אבל קודם החלטתי לפנות אליך,אני סומך עליך שתטפל בבעיה.

Ergil

New member
באמת הייתי רוצה לראות

איך הנהלת הפורומים תגיב לטענה ש"יש פה כמה ימנים משוגעים שמזעמים את הפורום".

אתה שוטר של מחשבות?! תרגיע בבקשה!

תן לדבר ולהתבטא ותפסיק לאיים בתלונות, תפתח לדעות חדשות, אין כאן מסיתים ולא נראה לי שאתה צריך להגדיר את תפקידו של מנהל הפורום! תהיה ענייני בתגובות שלך ופחות אמוציונלי. זאת דמוקרטיה , זוכר? לומר על פרס שהוא משורר זאת לא הסתה אלא הצבעה על מקומו הטבעי ב ע י נ יי! ולקבוע שמשרד החוץ לא מתפקד זאת ע ו ב ד ה כ ו א ב ת ! שאנו משלמים עליה בחיים שלנו! אתה הבנת את זה ברוך?!

אני לא חושב שהוא הבין...

הוא היה עסוק מדי בלמנוע זיעום של הפורום (מה שזה לא יהיה)

מדיניות המחיקות

אני חוזר פעם נוספת על מדיניותי: אני מעניק כר נרחב ביותר לחופש הביטוי ומשתדל שלא למחוק שום הודעה, וזאת בניגוד גמור לפורום מרצ שאינו יודע דמוקרטיה מהי. אני מוחק הודעות שמסיתות לפגיעה פיזית ביהודים. לדוגמא: אדם בשם ראובן 10 כתב שצריך לתלות את השמאלנים. ההודעה נמחקה והוא נחסם. אם פיספסתי הסתה לאלימות כלפי יהודים, אנא הפנה את תשומת ליבי.

Ergil

New member
הממממממממ

הייתי אומר שבערך 90% מההודעות של "שמאלני" בהחלט גורמות לי לרצות לפגוע בו פיזית. מי מרגיש כמוני?

שמאלני

New member
ילד רוצה כתובת?

בוא אני מזמין אותך לשכונה שלי,אבל איי אל תאשים אותי אחר כך אם יקרה לך משהו זה באחריות שלך.

למעלה