בגלל החרדה...

אסי29

New member
בגלל החרדה...

חצי מחיי אני עם חי עם חרדות. הפסדתי הרבה בחיים בגלל ה"דבר הזה" כמו סיום בגרויות, צבא, לימודים ועוד. בשנים האחרונות אני חווה קצת נחת ומתחיל להשלים קצת את החסר. לפני שבועיים עברתי לגור עם החברה שלי שאנחנו ביחד שנתיים וחצי וכרגע הדבר היחיד שמגביר לי את החרדות באופן משמעותי ועושה לי רע בחיים זה העבודה שממש לא טוב לי שם ואני מבוזבז מאוד שם, פקיד במתנ"ס. (יותר כח עזר-הגדרה מטופשת). כרגע אני חושב על מחר בבוקר ואני נתקף חרדה שאני הולך לעבודה הזו. אני מחפש נואשות עבודה אחרת אבל המצב לא פשוט כידוע לכולם, במיוחד עכשיו שיש לי הרבה הוצאות אני זקוק לעבודה עם יותר הכנסה ויותר יציבה שאני ארגיש בה יותר טוב. יש פה ירושלמים דרך אגב?

היי אסי, נחמד לראות אותך שוב,

ראשית מזל טוב על המעבר והבטחת לספר לנו איך היה? איך אתה מסתדר עם האירוח והקטע החברתי, בכלל איך הולך? שנית, חשוב מהם הכישורים שלך במה אתה טוב חוץ ממה שאתה עושה עכשיו אולי תדבר עם האחראי במקום עבודתך ותגיד לו שאתה זקוק ליותר ממה שאתה עושה ייתכן והוא יחליף לך את התחום. בכל מקרה לא הייתי מוותרת אלא במקביל מחפשת משהו אחר, אבל הייתי מוררת עם עצמי מה אני רוצה לעשות או במה אני יכולת לתת הכי הרבה ולקבל סיפוק. במקביל אני מקוה שהתחלת או שאתה לומד משהו כך תרגיש שאתה משלים לעצמך את החסר....

אסי29

New member
המעבר

אז לפני שבועיים עברתי דירה. היומיים הראשונים היו ממש בקצב מטורף. להעביר, לארגן, לפרוק, לסדר, לקנות וכו'. עכשיו הדירה כבר נראית מסודרת פחות או יותר, עוד חסרים פה ושם עוד כמה דברים להשלים. מהבחינה החברתית עדיין לא עמדתי באיזשהו מבחן של אירוח אנשים באופן מיוחד כך שאין לי כל כך מה לספר בתחום הזה אבל זה יגיע. בחמישי האחרון הייתי בחתונה של חברה טובה של חברה שלי ונכנסתי ללחץ בעיקר באותו יום, לקחתי כמה כדורי הרגעה והייתי אחלה, רקדתי ונהניתי. בקשר לעבודה שזה נושא כאוב אני מחפש במקביל לעבודתי הנוכחית עבודה אחרת כבר המון זמן אך ללא תוצאות. הייתי במספר ראיונות עבודה אך ללא הועיל. כרגע אני ממוקד כל כולי במציאת עבודה אך בעתיד אם אני אמצא תחום לימודים שמעניין אותי אז בכיף אני אלמד כמו שלאחרונה סיימתי קורס פסיכולוגיה של 12 מפגשים שהיה מאוד מעניין. אני מחפש עבודה שלא יהיה לי בה יותר מדי תקשורת עם אנשים ויותר מדי התמודדות עם אנשים פנים מול פנים, אני זקוק קצת להפסקה מזה. עבדתי בכמה עבודות כבר של שירות לקוחות ואני צריך לנוח מזה.

../images/Emo65.gif

בהצלחה בכל המעברים שבפניך, תרתי משמע. מעבר הדירה שהיה ואולי מעבר לעבודה טובה יותר בעתיד. אני מסכימה עם גוונים שכדאי אולי לחשוב לשלב למודים עם עבודה כדי לרכוש מיומנות שתעזור לך לך למצוא עבודה טובה יותר בעתיד, ולא רק למודים לשם העניין. כל הכבוד על ההתמודדות בחתונה שהיית בה.
כיף לרקוד!

היי אסי

ראשית אתה יודע לדבר הזה קוראים חרדות ואם תצליח לומר זאת, ולקבל זאת אולי יהיה לך מעט יותר קל אבל אתה לא עצרת את חייך אתה עובד וזה באמת חשוב אל תזלזל בעצמך ואם אתה מרגיש שאתה לא מסוגל לעשות את העבודה הזו עם כל הקושי בדבר קום ועזוב, לדעתי הייתי מחכה מחפשת משהו נוסף תוך כדי כי המציאות נמצאת שם וצריך להתחייב להמון דברים. אגב אני ירושלמית, המשך יום נפלא

LoveBeing

New member
יש לי הצעה בשבילך אסי.....

יש משהו שנקרא שחזור גלגולים... בעזרת רגרסיה את חוזר לגלגולים קודמים שהיו לך טראומות בהם. אני כבר הלכתי למישהי כזאת והיא היתה נורא נחמדה. למרות שבגלל העבר שלי הומלץ לי לא לעשות רגרסיות, שלא אחזור בטעות להתקף שעברתי פעם. זה לא היה רק התקף חרדה ככה שלך זה אפשרי. אצלי זה היה משהו אחר.. אבל בכל זאת! קראתי ספרים בנושא כמו הספר: "שיעורים ושורשים בזמן" שם מסופר על אישה שהלכה לפסיכיאטר שהוא היפנט אותה.. ואז היא התחילה להיזכר בגלגולים קודמים בטראומות שעברה, שמאוד הסבירו את הפחד שלה והחרדות שלה מדברים בחיים הנוכחיים. והרופא נדהם שמספיק שחוותה מחדש את הסיבה האמיתית היא נרפאה במהירות מדהימה! אני לצערי לא יכול לנסות את זה למרות שרציתי כל חיי.. אבל אתה כן! אז אולי תנסה? אני אדבר עם המזכירה של האגודה של המרפאים בשחזור גלגולים אולי היא תמצא לך מישהו בירושלים.. אני רק מקווה שיש לך תקציב לכמה טיפולים.. אם אתה לא מאמין לא נורא.. לפחות ניסיתי! אם אתה בספק תקנה את הספר.. הוא של בריאן ל. וייס ובחנויות כבר הרבה זמן.. יש לו 3 ספרים תקנה את הראשון הירוק :0) תתחיל איתו! מקווה שעזרתי.. באהבה, גיל

למעלה