בגלל השעמום העז שנפל עלי היום...

OrdinaryDay

New member
בגלל השעמום העז שנפל עלי היום...

החלטי לעשות משהו בנושא, ותרגמתי כמה משירה של מישל! אז זה מה שיצא... \: "טדה טדה טדה טדה טדה דטה טדה טדה טדה טדה טדה דטה קראתי במשך היום, אך אף-אחד כבר לא עונה הסתובבת וברחת כאילו מישהו בא ונעל את הדלת פיסות ניר זרוקות על הריצפה אני נופלת לחתיכות עכשיו הקפה שחור וליבי כואב תרים אותי, תדביק אותי ביחד. טה טה טדה טה כמו פיסות ניר על הריצפה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה מאז שעזבת באותו יום, הבנתי שכבר החלטתי לגביך ליבי התהפך ואיני יודעת מה לעשות תרים אותי, תדביק ביחד. טה טה טדה טה כמו פיסות ניר על הריצפה תרים אותי תדביק ביחד טה טה טדה טה כמו פיסות ניר על הריצפה פיסות ניר על הריצפה... וקראתי לך... אך הסתובבת, הסתובבת למקום אחר... טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה קראתי בשמך היום, אך אף-אחד כבר לא ענה... תרים אותי, תדביק ביחד טה טה טדה טה כמו פיסות ניר על הריצה תרים אותי תדביק ביחד טה טה טדה טה כמו פיסות ניר על הריצפה פיסות ניר על הריצפה..."

OrdinaryDay

New member
goodbye to you

מכל הדברים שהאמנתי בהם אני רק רוצה לגמור עם זה... שמעות מאחורי עיניי, אך אינני בוכה... סופר את הימיים העבורים... אני חיפשתי עמוק בנשמתי מילים שאני שומעת מתחילות להתישן מרגישה כאילו אני מתחילה מחדש השלוש שנים האחרונות היו רק הצגה... ואני אמרתי: להתראות לך, להתראות לכל מה שידעתי אתה היית האחד שאהבתי, הדבר היחיד שניסיתי להאחז בו.. הייתי הולכת לאיבוד בעיניך וזה נראה כאילו אני לא יכולה לחיות בלעדיך עוצמת עיניים ואתה הברחת את מחשבותי למקום בו אני מסתנוורת מהאור, אבל זה לא בסדר. להתראות לך, להתראות לכל מה שידעתי את היית האחד שאהבתי, הדבר היחיד שניסיתי להאחז בו.. וזה כואב לרצות הכל וכלום באותו זמן אני רוצה מה ששלך ואני רוצה מה ששלי אני רוצה אותך, אך אני לא נכנעת הפעם. להתראות לך, להתראות לכל מה שידעתי אתה היית האחד שאהבתי, הדבר היחיד שניסיתי להאחז בו וכשהכובים יפלו אני אתעורר... אתה הכוכב הנופל שלי

D r o r i

New member
יווווו שיהיה לך משעמם לעתים קרובות.

יותררר!!!!!!! כל הכבודדדד

OrdinaryDay

New member
all you wanted

אני רציתי להיות כמוך אני רציתי הכול אז ניסיתי להיות כמוך ואני נסחפתי רחוק, רחוק... לא ידעתי שהיה כל כך קר והיית זקוק למישהו שיראה לך את הדרך אז לקחתי את ידיך וסיכמנו, שהזמן יבוא, אני אקח אותך מכאן... אם תרצה, אני יכולה להציל אותך אני יכולה לקחת אותך מכאן כל כך בודד בפנים כל כך עסוק שם בחוץ וכל מה שרצית היה מישהו שאיכפת לו... אני שוקעת לאט, אז מהר אחוז בי ידך היא כל מה שמחזיק אותי בבקשה האם תוכל לומר לי שסוף, סןף אראה... לאן שאתה הולך, אתה נעלם... אם תרצה, אני יכולה להציל אותך אני יכולה לקחת אותך מכאן כל כך בודד בפנים כל כך עסוק שם בחוץ וכל מה שרצית היה מישהו שאיכפת לו... כל מה שרצית היה מישהו שאיכפת לו. אם תזדקק לי, אתה יודע שאהיה שם... כי אם תרצה, אני יכולה להציל אותך אני יכולה לקחת אותך מכאן כל כך בודד בפנים כל כך עסוק שם בחוץ וכל מה שרצית היה מישהו שאיכפת לו... בבקשה, האם תוכל להגיד לי שסוף, סוף אראה לאן שאתה הולך, אתה נעלם...

OrdinaryDay

New member
מתקנת את goodbye to you

מכל הדברים שהאמנתי בהם אני רק רוצה לגמור עם זה... דמעות מאחורי עיניי, אך אינני בוכה... סופרת את הימיים העבורים... אני חיפשתי עמוק בנשמתי מילים שאני שומעת מתחילות להתישן מרגישה כאילו אני מתחילה מחדש השלוש שנים האחרונות היו רק הצגה... ואני אמרתי: להתראות לך, להתראות לכל מה שידעתי אתה היית האחד שאהבתי, הדבר היחיד שניסיתי להאחז בו.. הייתי הולכת לאיבוד בעיניך וזה נראה כאילו אני לא יכולה לחיות בלעדיך עוצמת עיניים ואתה הברחת את מחשבותי למקום בו אני מסתנוורת מהאור, אבל זה לא בסדר. להתראות לך, להתראות לכל מה שידעתי את היית האחד שאהבתי, הדבר היחיד שניסיתי להאחז בו.. וזה כואב לרצות הכל וכלום באותו זמן אני רוצה מה ששלך ואני רוצה מה ששלי אני רוצה אותך, אך אני לא נכנעת הפעם. להתראות לך, להתראות לכל מה שידעתי אתה היית האחד שאהבתי, הדבר היחיד שניסיתי להאחז בו וכשהכובים יפלו אני אתעורר... אתה הכוכב הנופל שלי

buffy2

New member
אויייייייי

כל פעם שאני שומעת או אפילו רואה את המילים של השיר goodbye to you אני נזכרת בטארה וווילו ומזילה דמעה

R W B

New member
שרון, (זה שרון, נכון?) אני יודעת

שהקעקוע הזה אמיתי....פשוט קשה לי להאמין ...לא תארתי לי לעצמי שמישל היא אחת כזאת שעושה מליוני קעקועים! (אני לא יודעת איך להסביר את מה שאני חושבת כל כך ...) אפילו אבריל לאבין שיש לה את התדמית הזאת ה"קולית וה"מגניבה" לא עושה קעקועים!

AndreaCorr ©

New member
כן, זה שרון ../images/Emo13.gif

אבל זה לא שהיא מקועקעת בדברים קשוחים כאלה... סך הכל כוכבון
ותו קטן וחמוד
וגם לא נראה לי שהיא תעשה משהו בשביל ליצור לעצמה תדמית כלשהי.. אבריל, למשל, כן תעשה את זה.. אבל מישל לא פוֹזרית.

R W B

New member
התבלבלתי ....(היום אני קצת הפוכה..)

למטה יש את השרשור הזה על הקעקוע החדש של מישל ...אז שאלתי אם יש לה גם קעקוע על הכתף ...ובהודעה שכתבת עכשיו לא ראיתי את האייקונים אז חשבתי שאת עונה לי על השאלה מהשרשור למטה ....בכל אופן אני כמעט בטוחה שהקעקוע הזה אמיתי...וכאן נכנסת ההודעה הראשונה שכתבתי ....! אז הנה, עשיתי סדר ...ועכשיו שופ דבר לא נשמע מוזר!

OrdinaryDay

New member
השיר הראשון היה Paper Pieces

והנה standing on thw edge אני לא מבקשת הרבה אני רק צריכה זמן למצוא מה הדבר שאני רוצה והאם הפעם זה אתה הלוואי שיכולתי להכיר אותך טוב יותר הלוואי שיכולתי להכיר את עצמי רציתי שזה יהיה לנצח אך עכשיו אני רואה שזו רק אני עומדת על קצה העולם ואני לא רוצה שתתפוס אותי אני רוצה שתתן לי עומדת כאן למעלה והולכת לבדי אני לא יכולה ללמוד לאהב אותך אם אתה כל מה שאני יודעת... ראיתי אותך עומד שם, בצד השני של מגרש החניה אוקטובר מעולם לא הרגיש כל-כך קר אתה חיפשת את כל הדברים שאתה יודע שאני לא ותאמין לי, ניסיתי, ניסיתי... חשבתי שהכרתי אותך טוב יותר חשבתי שהכרתי את עצמי רציתי שזה יהיה לנצח אך עכשיו אני רואה שזו רק אני... עומדת על קצה העולם ואני לא רוצה שתתפוס אותי אני רוצה שתתן לי עומדת כאן למעלה והולכת לבדי אני לא יכולה ללמוד לאהב אותך אם אתה כל מה שאני יודעת... הו-הו הו-הו אל תתן לזה לשנות את דעתך הו-הו הו-הו ממשיך, הלאה הלאה הלאה... עומדת על קצה העולם ואני לא רוצה שתתפוס אותי אני רוצה שתתן לי עומדת כאן למעלה והולכת לבדי אני לא יכולה ללמוד לאהב אותך אם אתה כל מה שאני יודעת...

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

שיר מדהים, וגם התרגום מדהים.
אני אדאג לכמה תרגומים מחר בשיעמום של שיעור של"ח.

OrdinaryDay

New member
are you happy now

לא יצא משהו...אבל זה מה שיצא \: עכשיו, אל פשוט תלך כאילו הכל בסדר ולך לא איכפת ממני ואני, יודעת שאין עוד טעם שכל שקרך הופכים למציאות ולי לא איכפת התוכל להסתכל לי בעיניים? ולומר לי שאתה מאושר עכשיו? וואו-הו הו.. התגיד לי את זה בבפנים? או שנמחקתי? אתה שמח עכשיו? אתה, לקחת את כל מה שהיה אפשר לקחת והשארת אותי עם צלחת ריקה ולך לא איכפת מזה ואני מוותרת על המשחק הזה ומשאירה אותך עם כל האשמה כי לא לא איכפת.. התוכל להסתכל לי בעיניים? ולמור לי שאתה מאושר עכשיו? וואו הו הו התגיד לי את זה בבפנים? או שנמחקתי? אתה שמח עכשיו? האם באמת יש לך כל מה שרצית? אתה יכול לקום ולתת כל מה שיש לך אתה לא יכול לברוח מהמשחק הזה... התוכל להסתכל לי בעיניים? ולומר לי שאתה מאושר עכשיו יאההיה... .קדימה תגיד לי את זה בפנים או שהוחלפתי? האם אתה שמח עכשיו? התסתכל לי בעיניים? התוכל להסתכל לי בעיניים? עברתי כבר על מה שאפשר ואני לא עומדת להישבר כי אני מאושרת עכשיו אתה שמח עכשיו....?

למעלה