בגלל קצת ריק פעם.אז משחק

בגלל קצת ריק פעם.אז משחק

משחק שממש משעשעומענין אותי לראות מה כל אחד יכתוב. לכבוד ההופעה בישראל כל אחד יעשה פה פלייליסט של 17 שירים שהוא רוצה שהם ינגנו בהאנגר ווהשיר ה17 שיהיה הדרן:) אני יודע שזה קשה.אבל אין מה לעשות
ייאלה תרביצו

StaffordshirE

New member
קשה לבחור רק 17

Dread And The Fugitive Mind Symphony of Destruction Lucretia Tornado Of Souls Hangar 18 Peace Sells Wake Up Dead Mary Jane Reckoning Day A Tout le Monde הגרסא החדשה/הישנה לא איכפת לי.. She-Wolf Chosen Ones Back In The Day Never Walk Alone...A Call to Arms Washington is Next! Sleepwalker Holy Wars... The Punishment Due קשה לבחור רק 17.. יש עוד המון שירים שהייתי רוצה שיהיו בהופעה

חחח אחלה פלייליסט

לא נראה לי שהם אי פעם ינגנו את הגרסה החדשה. אולי רק בהופעה חד פעמית שהם יביאו אלייה את הזמרת ההיא. חחח כן אבל הם לא הולכםי לנגן שם יומיים ברצףXD אז צריך לבחור רק 17XD

NYMets Man

New member
למה אתה לא קשור?

אתה יודע שההבדל בין הגרסא החדשה לישנה הוא לא רק הזמרת? הם שינו סולם... אז הם כן יכולים לנגן את הגרסא החדשה, וזה עצוב שבתור בסיסט/גיטריסט אתה לא שומע את ההבדל בין השירים

חחח שמע

אני יודע שזה חצי טון למעלה.והסולו שונה. לא צריך להיות גיטריסט\בסיסט כדי לדעת את זה. פשוט יש הרבה קטעים שהזמרת היא המרכז בהם. זה לא כמו למשל ה"להלה"בדה ממורי רימיינס של מטאליקה שאפשר לעשות עם הגיטרות בהופעה. היא שרה שם בית וגם בפזמון ובסוף לא נראה לי שהם יבצעו את זה בלעדיה.זה יהיה שונה מידי

recoil

New member
אם יש אלוהים, שיהיו השירים האלה.. אמן.

lucretia holy wars in my darkest hour peace sells wake up dead trust she wolf tout le monde dread dead and the fugitive mind sweating bullets mechanix last rites.. loved to deth set the world afire skin oh my teeth count down to extinction hangar 18 washington is next tornado of souls

הו פלייליסט מעולה

lucretia זה שיר שהם חייבים לבצע בהופעה ואם לא אני אקפוץ לבמה .אקח לדייב את הגיטרה ואנגן במקומו
זה שיר שחייב להתנגן

recoil

New member
בונא זה בדיוק מה שחשבתי.

בגלל זה שמתי אותו ראשון :p

חחחחח תכלס

שיר חיה להופעות.וגם הול וורז אבל לא הייתי שם אותו ראשון. הייתי מחמם עם שיר פחות חייתי
זה כמו שמטאליקה יתחילו עם מסטאר אוף פאפטס

recoil

New member
כן ..

לא משנה עם מה יתחילו, אבל הסוף צריך להיות ככה holy wars peace sells דייב זורק לי מפרט

חח לא הייתי מסיים עפ פיס סלס

והסוף ככה: הולי וורז דייב זורק לך מפרט דייב קורא לי לגזור לי את השיער

seekanddestroy

New member
אני הייתי מסיים ככה

פיס סלס הולי וורז דייב זורק לי מפרט דייב מביא לי גיטרה

seekanddestroy

New member
ולא רק זה

אני גם יודע להשתמש בה, ואני גם לא ממש צריך אותה, אני לא איזה יצור קטן שלא יודע להחזיק גיטרה

אנמי מקווה שלא התכוות אליי

כי קטן אני ממש לא
ואני אקח לך אותה! ואת הסכין, ותסכין אני אתן לדייב לחתוך לי תשיער!

SV Design

New member
וואי איזה שטויות אתם מדברים

מה שבאמת יקרה : דייב מתקשר אלי אומר לי "תבוא אני משיג לך כרטיס חינם ולמי שאתה רוצה וכניסה לבק סטייג' ואני לא מתחיל תהופעה עד שאתה בא וגם אני עוצר אותה אם יש פוגו באיזור שלך.. אה וכן הכנתי לך כבר את הגיטרה שלי חתומה על ידי כל הלהקה.."

NYMets Man

New member
בקטנה...

"וגם אני עוצר אותה אם יש פוגו באיזור שלך" זה משהו שדייב בחיים לא היה אומר

למעלה