בגלל שאביב גפן ודניאל כ"כ קרובים

M A R K I

New member
בגלל שאביב גפן ודניאל כ"כ קרובים

מותר לנו לגנוב להם שאלונים. . . אז. . .בבקשה: קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? האם אי פעם התנשקת בן המין השני? עם יותר מ5? יותר מ10? עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? התנשקת עם בן מינך? עם יותר מ5? יותר מ10? האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? האם קשרו אותך פעם למיטה? האם ביצעת אקט מיני במכונית? האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: התקשר אליך: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

hodayoyo

New member
באמת שנים לא היה פה שאלון../images/Emo60.gif

ופעם היו פה המוון.. קצת בכללי שם: הודיה פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.65 ככה מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 גדולים בת כמה את נראית: תלוי לדעת מי.. משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
שפות:עברית, אנגלית וכמה מילים ביידיש שעוזרות לי להבין מה ההורים שלי אומרים כשהם לא רוצים שאני אבין
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? השיער שלי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כל השאר האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
ת"א את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: הממ תלוי, אבל בעיקרון כן את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי אפילו אחד את/ה אוהבת רכבות הרים:
אני פחדנית את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: תלוי חח עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא אכפת לי האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם נשבר לך הלב: אף פעם שברת לבבות: אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: הממ לא זוכרת התחרטת על דברים שעשית: יותר מידי פעמים.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: לא יודעת ממתק: שוקולד סרט מצויר: כל דיסני שהוא קורנפלקס: הרגיל מסטיק: לא משנה צבע: כתום יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שישי תכשיט: אין חורף\קיץ: חורף בחדר: הא? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני
ראה אותך בוכה: אני בוכה כשאני לבד.. התקשר אליך: נופר הלכת איתו לסרט: ורד צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: דין האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? אולי חיים שאחרי המוות? לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לאחיין שלי, נחשב? הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: יש יותר מידי.. אוכל אהוב: שוקולד תוכנית אהובה: לא יודעת ספורט אהוב: כדורסל תחביב: מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: כל מי שאני בפורום שלו ועוד הרבה.. מוזיקה ישראלית בעיקר וסתם מה השעה עכשיו? 6:30 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לבדוק עוד פורומים איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? לא זה ולא זה אתה משועמם/ת? יאפ רעש אחרון ששמעת? את הטלויזיה ריח האחרון שהרחת? לא יודעת איזה רינגטון יש לך בפלאפון? תלוי מי מתקשר... רבות הדרכים מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לא יודעת

NoY182

New member
^_^

קצת בכללי שם: נוי פירסינג: הליקס קעקועים: אין גובה: 1.64 אני חושבת.. מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות גדולה ואחות קטנה בת כמה את נראית: אני יודעת.. משקפיים? יש גשר? יש עבר פלילי: גנבתי מסטיק מאיזה מכולת שפות: עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ נראה לי ספונטניות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? נראה לי ש.. עזבו. ^_^ האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי עד כמה רחוק להרוג אנשים: בעיקרון לא אבל יש אנשים שצריך להרוג אותם עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא הכי אכפת לי... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 2 השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: מי סופר.. נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? סטרייט האם אי פעם התנשקת בן המין השני? כן עם יותר מ5? לא יותר מ10? לא עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? אממ.. התנשקת עם בן מינך? לא עם יותר מ5? לא יותר מ10? לא האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? לא חח האם קשרו אותך פעם למיטה? לא האם ביצעת אקט מיני במכונית? לא האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? אני יודעת... מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? מיאו. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חיוך ממתק: פסק זמן סרט מצויר: אלאדין קורנפלקס: כריות מסטיק: לא אוכלת מסטיקים ^_^ צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: צמיד ושעון חורף\קיץ: לאדעת .. בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: ירדן התקשר אליך: ירדן הלכת איתו לסרט: שניםםםם.. צעק עליך: אחותי P= שלח לך מכתב: שניםםם... האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא [אולי באיזה סידרת טלוויזיה] היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן.. לכל אחד יש ת'שלב הזה לא? דברים אהובים שיר אהוב: רוב השירים של עברי ורוב השירים של דניאל. אוכל אהוב: שניצל ותפוחי אדמה תוכנית אהובה: אמממ ... ספורט אהוב: קראטה וריצה תחביב: גיטרה וקראטה זמר/זמרת/להקה אהובים: אין לי כוח לפרט את הכל אז אני אגיד רק מה שישראלי - עברי לידר, דניאל [מובן מאליו], היהודים, סינרגיה, בית הבובות, אפרת גוש , שוטי הנבואה עיתון אהוב: אממ.. וסתם מה השעה עכשיו? 18:45 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לברר למה המיקרופון שלי נדפק איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אני מניחה אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? של הגיטרה [?] ריח האחרון שהרחת? תפוחי אדמה בתנורררררר איזה רינגטון יש לך בפלאפון? chop suey - system of a down מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ירדן

M A R K I

New member
עד שהלק יתייבש אני אענה. . ../images/Emo26.gif

קצת בכללי שם: מרווה פירסינג:2 נזמים, פופיק ו3 באוזן קעקועים:אין גובה: 1.65
מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות:1 גדול ו2 קטנות-חתולה וכלבה בת כמה את נראית:14 משקפיים?לא גשר: עד לפני 4 שנים עבר פלילי:
שפות: עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?קשה. . קשה. . הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שיער מעצבן שמתנפח כל הזמן, ועוד כל מיני האם... את/ה דלוקה על מישהו:מאוהבת
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא נראה לי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא כרגע את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:מה זה רחוק. . .? להרוג אנשים:לא עישון אצל בני עשרה:לא
נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כן, למה לא
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן
אי פעם בכית על בן: כן
אי פעם שיקרת: סביר להניח אי פעם נעצרת:לא
כמה פעמים. . היית מאוהבת: 4 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: ידוע לי על 2 השם שלך הופיע בעיתון: לא זוכרת. . . התחרטת על דברים שעשית:כן
נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? סטרייטית האם אי פעם התנשקת בן המין השני?כן
עם יותר מ5?כן
יותר מ10?כן
עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?כן
התנשקת עם בן מינך?על הפה עם יותר מ5?לא
יותר מ10? לא
האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? לא
האם קשרו אותך פעם למיטה? כן
האם ביצעת אקט מיני במכונית?כן
האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? לא
מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני?פוף של חברה שלי שכולם מסביב דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אממממממ. . לא עולה לי כרגע ממתק:במבה סרט מצויר:טום וג'רי קורנפלקס:קונפלקס של אלופים מסטיק:אורביט כחול כהה צבע:כחול יום בשבוע:שלישי היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט: צמיד ושרשרת חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה ומחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:רון
ראה אותך בוכה: רון התקשר אליך:רון הלכת איתו לסרט:רון צעק עליך:אח שלי שלח לך מכתב:נראה לי הבנק האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות?יש ויש אם כן איזה?חתול שחור,ושלא יעברו מעליי!!! אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לפעמים |הגדש| האם אי פעם. . אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן
הופעת בציבור בפיג'מה?כן
בכית בסרט?כן
היית על במה?כן
חשבת שאת\ה הולך למות?כן
נכשלת במקצוע?כן
הורידו אותך כיתה?לא
הקפיצו אותך כיתה?לא
רצית להיות המין השני?לא
דברים אהובים שיר אהוב: השרי שלנו-אביב גפן אוכל אהוב:ספגטי תוכנית אהובה:טלנובלה בע"מ ספורט אהוב:שינה תחביב: הרבההההה זמר/זמרת/להקה אהובים: אביב גפן, דניאל סלומון עיתון אהוב: מעריב של יום שישי סתם מה השעה עכשיו? 19:16 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להתלבש וליסוע איזה ארוחה אחרונה אכלת?צוהוריים תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת? אח שלי סוגר את הדלת ריח האחרון שהרחת?לק איזה רינגטון יש לך בפלאפון?שיר תקווה וצל כבד מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?רון

חח אני מעתיקה תשובות משם ../images/Emo3.gif

שם: מור. פירסינג: אין. קעקועים: אין. גובה: 1.55. מידת נעליים: 38. צבע שיער: שחור. אחים/אחיות: אח. בת כמה את נראית: אולי 14? משקפיים? אין. גשר? אין. עבר פלילי: לא משהו רציני.. שפות: עברית, צרפתית, אנגלית... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לא יודעת, הרבה. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אם היא נמשכת אח"כ מחוץ למחשב, כן. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן. את/ה אוהבת רכבות הרים: מאודדדד. את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד, אלא אם זה ממש מגיע להם עישון אצל בני עשרה: בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכייף. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: הרבה אי פעם שיקרת: גם לא מעט אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: 4 פעמים שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: חח 2. התחרטת על דברים שעשית: הרבה נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? סטרייטית האם אי פעם התנשקת בן המין השני? כן עם יותר מ5? כן יותר מ10? כן עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? כן עם יותר מ5? כן יותר מ10? לא האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? המ.. לא האם קשרו אותך פעם למיטה? לא האם ביצעת אקט מיני במכונית? כן האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? - מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? שירותים כימיים? דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אביב ממתק: לא אוהבת סרט מצויר: עליסה בארץ הפלאות קורנפלקס: כריות מסטיק: הובה בובה צבע: שחור יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: רביעי! תכשיט: שרשרת פיס חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב ומערכת האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ידיד ראה אותך בוכה: אותו ידיד התקשר אליך: חברה לשעבר הלכת איתו לסרט: חברה >< צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: לא זוכרת... האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור. הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כמה פעמים... נכשלת במקצוע? המון הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: הרבה אוכל אהוב: גם הרבה תוכנית אהובה: לא רואה טלוויזיה כ"כ... ספורט אהוב: כדורסל וטניס תחביב: מוזיקה? זמר/זמרת/להקה אהובים: אביב גפן, דניאל סלומון, אינפקציה, שלום חנוך בעיקר... ויש עוד הרבה. עיתון אהוב: הארץ וסתם מה השעה עכשיו? 14:18 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? קורנפלקס תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת אתה משועמם/ת? עכשיו כן רעש אחרון ששמעת? אני שומעת מוזיקה ריח האחרון שהרחת? של הכלבה שלי.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? שיר תקווה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אילי, חברה שלי.

l o u i

New member
עונה..

שם:שחף פירסינג:לא..אבל אם כבר אז בשפה..או בגבה.ויש באזוניים 3. קעקועים: לא..אבל יהיה. גובה: 1.58 מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים גדולים. [אני האחות הקטנה] בת כמה את נראית:אני בכיתה ט' אבל אני חושבת שאני ניראת כיתה ח'..למרות שאמרו לי שאני ניראת יותר מהגיל שלי משקפיים? לא גשר? הייתי רוצה. עבר פלילי:לא שפות:מה שלומדים בבית ספר..למרות שגרתי 3 שנים בארה"ב אני לא הכי זוכרת. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?את העיניים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?לא חסר. את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. לא ישראל. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן למה לא? את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל: כן :] מערכת יחסים ממרחקים: בערך..קצת קשה לא? להרוג אנשים: לפעמים. עישון אצל בני עשרה: כן. נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בטח. אם זה מה שהם אוהבים. אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: הרבה. אי פעם שיקרת: מודה....... אי פעם נעצרת: לא. היית מאוהבת: פעמיים. נשבר לך הלב: ברגע זה ממש. שברת לבבות: לא שידוע לי. השם שלך הופיע בעיתון: לא. התחרטת על דברים שעשית:ברור. סטרייט/גיי/ביי? סטרייט. לא התנשקתי אי פעם או שכבתי עם מישהו\מישהי. מילה בת 4 אותיות:אהבה. חח קישטי.הא? [אבל יש גם תפוחים חייזרים אוכמניות לואי סמיגול] ממתק: משהו עם אגוזים נוגט או ריבת חלב. סרט מצויר: וואו יש הרבה. קורנפלקס: רגיל. מסטיק: מנטה צבע: כחול, אדום, לבן, שחור יום בשבוע: ראשון,חמישי היום הכי לא מועדף: שישי-שבת. תכשיט: שרשראות צמידים זה טוב. חורף\קיץ: חורף. בחדר: שלי? ישן במיטה שלך: אני חושבת דנה..חברה שלי. ראה אותך בוכה: אבא. התקשר אליך: אופיר החברה הכי טובה. שגם בפורום. הלכת איתו לסרט: אבא צעק עליך: האח הבינוני. שלח לך מכתב: אם אימייל נחשב אז המחנכת שלי. ואם לא. אז..נראה לי המתנ"ס. אמונות טפלות? אם כן איזה? יש לי אמונות טלפות משל עצמי שאני מאמינה בהן. אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?לא ממש.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא זה סתם מצחיק. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור. אני לא אגיד סתם. הופעת בציבור בפיג'מה? אני חושבת בכיתה ה' בחג מעלות של הנוער העובד. בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? אני חושבת שאני עדיין רוצה. שיר אהוב:יש מלא. אוכל אהוב: סלט D: תוכנית אהובה: O.C או תוכניות של שנות ה80-90 שהיו פעם בערוץ הילדים..על טעם ועל ריח..צער גידול בנות..מי הבוס וכאלו. ספורט אהוב: כדורגל תחביב: לצייר. זמר/זמרת/להקה אהובים:אביב גפן. עיתון אהוב:ידיעות אחרונות. מה השעה עכשיו? 21:56 [השעון שלי מתקדים שאני לא יאחר לבית ספר חחח ואני לא יודעת בכמה אז זה טוב] תפוח או בננה? תפוח. כי זו גם מילה כייפית. כחול או אדום? חושבת כחול. סתיו או אביב? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? יאכל סלט :] איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא ממש אכלתי מסודר היום. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה. אתה משועמם/ת? כרגע..קצת. רעש אחרון ששמעת? את השכן צועק על החתולים. ריח האחרון שהרחת? ריח של הפה לבדוק אם המסטיק מנטה עדיין משפיע. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? could you be loved - bob marley fall to pieces - velvet revolver ]רק בגלל שחלק מההרכב של גאנס אנד רוזס שם..ובעצם זה שיר ורינגטון נחמד] under the bridge - red hot chilli peppers מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? זה שאני דלוקה עליו..........

מסטולית

New member
|מעתיקה תשובות מאביב|

אז קחו בחשבון שהם רלוונטיות למתי שעניתי.
קצת בכללי שם: גילילי. פירסינג: לא. קעקועים: לא. גובה: יש. מידת נעליים: 9 בדר"כ. צבע שיער: חום בהיר מושי מושלם. אחים/אחיות: יש. בת כמה את נראית: 16. כה עצוב. משקפיים? כה. גשר? לא. עבר פלילי: הוא הולך להימחק ביום שבת הקרוב. שפות: עברית? הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא. את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא לא ולא. להרוג אנשים: לא. עישון אצל בני עשרה: מה שטוב לכם. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מה שעושה לכם טוב. :) האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: כן. כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה.. נשבר לך הלב: פעמיים-שלוש. שברת לבבות: וואלה אין לי מושג. השם שלך הופיע בעיתון: מה חשתם? התחרטת על דברים שעשית: הרבה. נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? סטרייטית. האם אי פעם התנשקת בן המין השני? כן. עם יותר מ5? כן. יותר מ10? כן. \: עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? כן. התנשקת עם בן מינך? לא. עם יותר מ5? . יותר מ10? . האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? . האם קשרו אותך פעם למיטה? לא. האם ביצעת אקט מיני במכונית? האמ... P: האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? תלוי. מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? ביצפר? דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: גילי. ממתק: שוקולד לבן. סרט מצויר: סוד הממלכה הקסומה. קורנפלקס: וואלה אין. מסטיק: אורביט לבן. צבע: שחור. יום בשבוע: הכל אותו חרא. היום הכי לא מועדף: כולם. תכשיט: מה שבא. והצמיד המושי של מיח. חורף\קיץ: ברור שחורף. בחדר: הצבע שלו. P: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: פנה! ראה אותך בוכה: וואי... אין לי שמץ. יש מצב ששירן. התקשר אליך: חברה של אמא. הלכת איתו לסרט: אמא. צעק עליך: רן ההומו. שלח לך מכתב: איף. אפחד. אין לי צומי. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן וזה סודי ביותר. אהבה ממבט ראשון? כמובן. חיים שאחרי המוות? לא יודעת. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ממש. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כמובן. בכית בסרט? כמובן. היית על במה? כב. חשבת שאת\ה הולך למות? כב. נכשלת במקצוע? כמובן! הורידו אותך כיתה? הגזמתם. הקפיצו אותך כיתה? הפעם באמת הגזמתם. רצית להיות המין השני? כשהייתי קטנה. דברים אהובים שיר אהוב: שרונה פיק \ טומי. אוכל אהוב: סלט כרוב. !!!! תוכנית אהובה: השמייניה. אבל נגמר. \: ספורט אהוב: איכס. תחביב: לאסוף מפיות. זמר/זמרת/להקה אהובים: אביב. עיתון אהוב: ידיעות. וסתם מה השעה עכשיו? 2:02. תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול משהו ולישון נראה לי. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת בוקר שרותמי הכינה לנו היה מושי. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? אהאה. רעש אחרון ששמעת? ברי סחרוף. ריח האחרון שהרחת? שוקו. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? וויק מי אפ וון ספטמבר אנד. [איזה עמה אני. P:] מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? רן. כי לא הספקתי היום.

MooKuSh

New member
../images/Emo9.gif

שם: דפנה. פירסינג: הליקס. קעקועים: גובה: מטר ושקל. מידת נעליים: 37 צבע שיער: שטני. אחים/אחיות: אחות. בת כמה את נראית: אנערף. משקפיים? כשבא גשר? אין. עבר פלילי: המממ שפות: עברית, אנגלית, צרפתית קצת. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? נאמנות. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? מראה חיצוני. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן. את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעקרון כן. להרוג אנשים: רק אם זה הם את עצמם [זכותם]. עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה בא להם. נסיעה במכונית אחרי ששתית: אם לא נוהגים... מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בטח בעד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 2 שאני יודעת. /: השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: לא חסר. נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? סטרייט. האם אי פעם התנשקת בן המין השני? כן. עם יותר מ5? לא. יותר מ10? עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? כן. התנשקת עם בן מינך? לא. עם יותר מ5? יותר מ10? האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? לא. האם קשרו אותך פעם למיטה? לא. האם ביצעת אקט מיני במכונית? לא. האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? למה לא? מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? ששש דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חופש ממתק: מסטיק. סרט מצויר: טום וג'רי. קורנפלקס: אנערף. מסטיק: פטלימון של מסט. צבע: שחור, כחול. יום בשבוע: לא יודעת היום הכי לא מועדף: שבת. תכשיט: פירסינג. חורף\קיץ: קיץ! בחדר: גיטרה, פוסטר של קורט. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: חברה. התקשר אליך: ידיד. הלכת איתו לסרט: לא זוכרת. צעק עליך: חברה. שלח לך מכתב: החברה הכי טובה. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. אהבה ממבט ראשון? לא. חיים שאחרי המוות? בינתיים לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? בגן חובה. דברים אהובים שיר אהוב: דונט איבן גט מי סטרטד. אוכל אהוב: אם זה נחשב, קפההההה. תוכנית אהובה: "בטיפול". ספורט אהוב: אירובי. תחביב: נגינה, כתיבה, הופעות. זמר/זמרת/להקה אהובים: יותר מדי. עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? 1:45 תפוח או בננה? לא משנה כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אין העדפה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לצחצח שיניים. איזה ארוחה אחרונה אכלת? מסטיק! תיכון או אוניברסיטה? כלום. טוב אוניברסיטה. אתה משועמם/ת? כן. רעש אחרון ששמעת? מקלדת. ריח האחרון שהרחת? סבון. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הפנתר הורוד. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ידיד שלי.

is747

New member
תשובות לשאלון

שם:טל פירסינג:עגיל בפופיק ובאף קעקוע:קטנה מדי בשביל זה גובה:1.50 מידת נעלים:38/39 צבע שיער:חום ומתקרב לשחור אחים/אחיות:אחות גדולה בת כמה את ניראת:אני בת 12 וניראה לי אני ניראת בת 12..חח משקפיים:לא גשר:לא עבר פלילי:חס וחסה שפות:עברית אנגלית וקצת ספרדית וקצת צרפתית וקצת ערבית(מבית ספר) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם:בטן ניראה לי ואוזניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם:רגליים ותחת(סורי על המילה..חח) את/ה דלוק על מישהו:כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:בחיים לא אין כמו ישראל את/ה מאמין באהבה וירטואלית:סורי לא יודעת מה זה את/ה רוצה עוד פירסינג:בנתיים לא את/ה אוהבת רכבות הרים:חולה עליהן עד שיש לי בחילה את/ה הייתם בחו''ל:ב3 מקומות רק מערכת יחסים ממרחקים:עם יכולים לשמור על קשר אז למה לא?! להרוג אנשים:חס וחסה עישון אצל בני נוער:לא וגם לא אצל מבוגרים לדעתי צריך להשמיד ת'סיגריות נסיעה במכונית אחרי ששתית:אני לא בעד לשתות אז לנסועה במכונית אחרי גם לא מערכת יחסים של לסביות/הומואים/ביסקסואלים:למה לא?!אם הם נהנים אז בכיף אי פעם בכית על בת:לא נירא לי אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן כל אחד שיקר בחיים שלו.. אי פעם נעצרת:לא היית מאוהבת:כן נשבר לך הלב:כן שברת ללבות:לא שידוע לי השם שלך הופיע בעיתון..לא התחרטת על דברים שעשית:בטח..מי לא?! סטרייט/גיי/ביי"סטרייט האם אי פעם התנשקת בן המין השני:עדיין לא מילה בת 4 אותיות:לא עולה עכשיו ממתק:בבמה ופופקורן סרט מצוייר:לא יודעת קורנפלקס:רגיל מסטיק:כל הטעמים צבע:שחור וירוק יום בשבוע:אין יום לא מועדף"לא יודעת יש תכשיט:אין חורף/קיץ:קיץ בחדר:מיטה ישן במיטה שלך:לא זוכרת ראה אותך בוכה:אני לא בוכה לפני הרבה אנשים..רק עם באמת קורה לי משהו התקשר אליך:לא זוכרת הלכת איתו לסרט:חברים צעק עליך:אמא נירא לי או אחותי שלח לך מכתב:לא שולחים לי הרבה מכבתים בדואר..חח אמונות טפלות:יש ויש..יש כאלה שאני לא מסכימה עליהן האהבה ממבט ראשון:בטח זה קרה לי פעם חיים שאחרי המוות:בטח יום שישי ה-13 ואמונות שקשורות אליה:לא יודעת אמרת אי פעם ''אני אוהב אותך'' והתכוונת:לא אמרתי עדיין הופעת בציבור בפיג'מה:כן..פעם בבית ספר היסודי לי היה יום פיג'מות שכולם באו עם פיג'מה בכית בסרט:כן היית עם במה:כן חשבת שאת/ה הולך למות:כן..אבל לא ממחלה או משהו כזה..חח נכשלת במקצוע:כן..שנה שעברה במדעים הורידו אותך כיתה:לא הקפיצו אותך כיתה:הרווחתי שנה רצית להיות המין השני:כן גם עכשיו שיר אהוב:אין יש מלא אוכל אהוב:פסטה תוכנית אהובה:פרדייז הוטל(אין את זה כבר..וזה רק ביס) ספורט אהוב:כדורגל וכדור יד תחביב:להיות במחשב לנגן בקלרינט זמר/זמרת/להקה אהובים:יש מלא עיתון אהוב:לא קוראת מה השעה עכשיו:שלוש ורבע(03:15)לפנות בוקר תפוח או בננה:תפוח כחול או אדום:שום דבר סתיו או אביב:לא משנה לי מה את/ה הולך לעשות שתסיים את זה:לישון נירא לי איזה ארוחה אחרונה אכלת:אני לא אוכלת בסדר קבוע תיכון או אוניברסיטה:לא יודעת אתה משועמם/ת עכשיו:כן רעש אחרון ששמעת:אני שומעת מוזיקה ריח אחרון שהרחת:שיחקתי עם הכלב שלי אז בטח אותו לא?! איזה רינגטון יש לך בפאלפון:אחד שהקלטתי מישהו שממש בא לך לתת לו חיבור עכשיו:מי שאני אוהבת..והחברה הכי טובה שלי שאני ממש מתגעגעת אליה!

Gefi Giraf

New member
יאללה...

קצת בכללי שם: תום פירסינג:לא קעקועים: עדיין לא גובה: 1.87 מידת נעליים: 46-47 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: היום אמרו לי יותר מפעם אחת שאני נראה בן 22-23 משקפיים? לא תודה גשר? לא תודה עבר פלילי: לא שפות: עליונה ותחתונה :) סתם... עברית אנגלית ערבית וטיפהלה הונגרית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? לא דופק חשבון הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לא דופק חשבון האם... את/ה דלוקה על מישהי: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: שטו? את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי כמה מרחקים להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא גם באופן כללי נסיעה במכונית אחרי ששתית: אין לי בעיה... כל עוד לא אני נוהג במצב הזה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהנו האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 2 (מאותה פעם אחת) שברת לבבות: לא יודע השם שלך הופיע בעיתון: לא יודע התחרטת על דברים שעשית: ממש לא הרבה נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? סטרייט כמו סרגל האם אי פעם התנשקת בן המין השני? כן עם יותר מ5? כן יותר מ10? כן עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? לא! עם יותר מ5? יותר מ10? האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני?לא. האם קשרו אותך פעם למיטה? לא. בינתיים. דוקא נראה לי מעניין האם ביצעת אקט מיני במכונית? לא האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? לא נראה לי נוח מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? אוהל על שפת הירדן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מכבי ממתק: סניקרס סרט מצויר: בולי איש השלג קורנפלקס: תלמה מסטיק: איירוויבס סגול צבע: כחול יום בשבוע: שבת בבוקר היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: צמיד צהוב של לייבסטרונג חורף\קיץ: חורף בחדר: ? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: וואו.... אמממ...אחותי נראה לי. זה היה מזמן יחסית התקשר אליך: חברה הכי טובה שלי הלכת איתו לסרט: אני לא הולך לסרטים צעק עליך: איש אבטחה בקניון שלח לך מכתב: לא זוכר האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? זתומרת בבוקסר? כן בכית בסרט? גרין מייל.... בפברואר השנה היית על במה? 1 במאי חשבת שאת\ה הולך למות? 8/10. נכשלת במקצוע? כשעוד הייתי בבית ספר הורידו אותך כיתה? אף פעם הקפיצו אותך כיתה? - רצית להיות המין השני? אף פעם... הלו? אני יכול להשתין בעמידה דברים אהובים שיר אהוב: יש המון... כרגע נראה לי שממשיכים לרוץ של סינרגיה אוכל אהוב: בשר. והרבה תוכנית אהובה: משחק מכור ספורט אהוב: כדורסל תחביב: קראטה. יותר דרך חיים מתחביב זמר/זמרת/להקה אהובים: סינרגיה, דניאל סלומון, היהודים, שוטי הנבואה, ועוד ועוד.... עיתון אהוב:"שם המשחק" וסתם מה השעה עכשיו? 00:11 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב\לילה תיכון או אוניברסיטה? לא זה ולא זה אתה משועמם/ת? קצת רעש אחרון ששמעת? הפלצתי ריח האחרון שהרחת? הפלצתי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של "חברים" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חברה ממש טובה שלי שחזרה מחו"ל לפני כמה ימים ובגלל בעיות טכניות עוד לא יצא לנו להפגש

אוקיי....

קצת בכללי שם: מאיה פירסינג: עוד לא... בקרוב כן! קעקועים: לא... גובה: 1.60 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח 19, אח 25 בת כמה את נראית: 13 -כמו שאני... נראה לי... משקפיים? לא גשר? לא, אבל אני דווקא צריכה!! עבר פלילי: לא שפות: אנגלית עברית קצת ספרדית וקצת ערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים כחולות... יש לזה יתרונות משום מה....
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? יש לי חיוך פשוט מעצבן!!!
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן...
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כל כך!!! אני רוצה לגור בעיר!!! לא בחור!!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ממש ממש לא... את/ה רוצה עוד פירסינג: מאוד!!! את/ה אוהבת רכבות הרים: שונאת בדם!! למה סתם להפחיד את עצמך?! את/ה הייתם בחו"ל: יותר מדי פעמים... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד... אם זה מה שטוב להם ועושה להם חיים טובים... אז שיחיו בכיף!! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: כמה פעמים... לא מוצלחות... נשבר לך הלב: פעם אחת כואבת ובלתי נשכחת... שברת לבבות: נראה לי פעמיים... זה היה עצוב... השם שלך הופיע בעיתון: נראה לי איזה 5 פעמים... אבל רק בעיתון המקומי...
התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי פעמים... נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? סטרייטית האם אי פעם התנשקת בן המין השני? כן עם יותר מ5? כן יותר מ10? לא עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? לא התנשקת עם בן מינך? לא דברים מועדפים ממתק: גלידה (נחשב?!) סרט מצויר: אנסטסיה!!!
קורנפלקס: כריות מסטיק: איככככככככ מסטיק זה מגעיל!!!
צבע: ירוק יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון חורף\קיץ: חורףףףףף בחדר: הפוף הכחול והגדול שלי!! האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: אמא שלי... הרגשתי מטומטמת... התקשר אליך: אדוה הלכת איתו לסרט: אדוה צעק עליך: אמא
שלח לך מכתב: תאיר האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? לא... פשוט לא מכירים את הבנאדם טוב מספיק... מניסיון חיים שאחרי המוות? לא סגורה על זה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? קשה לספור כמה פעמים... חח... היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן... פעם אחת... נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן... אני עדיין רוצה.. להיות בן זה הרבה יותר קל! דברים אהובים שיר אהוב: שיר לא מוכר... עזבו... אוכל אהוב: גלידה תוכנית אהובה: ארץ נהדרת ספורט אהוב: כדורעף תחביב: פסנתר זמר/זמרת/להקה אהובים: ביטלס עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 23:29 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להיכנס לעוד פורומים בתפוז איזה ארוחה אחרונה אכלת? ביצה... ארוחת ערב
תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? יותר מדי רעש אחרון ששמעת? מכונית עוברת ריח האחרון שהרחת? ריח של ספה.... נכון ריח טוב?! איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי פלאפון.....
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מי שאני דלוקה עליו.....

../images/Emo85.gifהפסקתי ליפול

קצת בכללי שם: שירן פירסינג:אין קעקועים: אין גובה: 157 מידת נעליים: 37 צבע שיער: ג'ינג'י אחים/אחיות: אח בת כמה את נראית: 15 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי:אין שפות:עברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?הכול הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?כלום האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אולי להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה:כן נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: המון שברת לבבות: לאיודעת השם שלך הופיע בעיתון:1 התחרטת על דברים שעשית:המון נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי?סטרייטית האם אי פעם התנשקת בן המין השני?כן עם יותר מ5?כן יותר מ10?כן עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?כן התנשקת עם בן מינך?כן עם יותר מ5?לא יותר מ10?לא האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני?כן האם קשרו אותך פעם למיטה?כן האם ביצעת אקט מיני במכונית?כן האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית?ביצעתי אבל מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני?לאיודעת דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מוות ממתק:במבה סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: כריות מסטיק: מאסט צבע: שחור כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמיד חורף\קיץ: חורף בחדר: גיטרה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אמיר ראה אותך בוכה: שחף התקשר אליך:עדי הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אמיר שלח לך מכתב:צבא האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?כן אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?אולי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?כן האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב:לילות לבנים-אביב גפן אוכל אהוב:פסטה תוכנית אהובה:בטיפול ספורט אהוב:כדורגל תחביב:כתיבה זמר/זמרת/להקה אהובים:אביב גפן עיתון אהוב:ידיעות וסתם מה השעה עכשיו? 10:39 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? טלוווזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים אתמול וגם אותה הקאתי=/ תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?מאוד רעש אחרון ששמעת? בית הבובות ריח האחרון שהרחת?נס קפה איזה רינגטון יש לך בפלאפון?חח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?שחף

שאלות לתשובות ההמשך יבוא

שם: הילה פלד בלאיש מהדרום :) פירסינג:גופי נקי מקישקושים מיותרים קעקועים: גם אין גובה:160 אך בעזרת הקביים שלי אני גבוהה יותר יש לציין מידת נעליים: 36 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 4 בת כמה את נראית:27 משקפיים?יש לי אך רק לקריאה אינני עושה בהם שימוש גשר? כל העולם כולו גשר צר מאוד אך לא אצלי בפה עבר פלילי: אין כזה שפות:עברית אנגלית ספרדית פורטוגזית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?אותי :) הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?לעיתים אותי :)
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא שואלים שאלות כאלה אישה נשואה את/ה רוצה לגור במקום אחר לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית בודאי קורים דברים נפלאים דרך האינטרנט ואהבות נפלאות פורחות את/ה אוהבת רכבת הרים לא את/ה הייתם בחו"ל מעולם לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים כאשר בני זוג יוצרים מערכת יחסים אני מאמינה שהמרחק אינו צריך להוות הטרדה אז אני בעד להרוג אנשים :???? איזה חינוך אנושי חם מה פתאום להרוג לאהוב כן נסיעה במכונית אחרי ששתית : בשום פנים ואופן לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים אין כמו הטבע היפה בין הגבר לאישה מדוע להרגיז את אלוהים וליצור מציאות מינית חדשה

Forever NemeSh

New member
../images/Emo187.gif סתם כי בא לי ../images/Emo3.gif

קצת בכללי
שם: טל פירסינג: נזם, לשון. קעקועים: עדיין לא. גובה: 1.67 בערך.. מידת נעליים: 40 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח ואחות. בת כמה את נראית: את זה אתם תגידו.. משקפיים?
גשר? NOP עבר פלילי: לא מוצהר..
שפות: אנגלית ועברית, מבינה רומנית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? פנימית- רגישות ואיכפתיות, חיצונית- אף ועיניים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? פנימית- פסימיות לפעמים, עקשנות, חיצונית-
האם...
את/ה דלוקה על מישהו: אכן כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: מממ.. בינתיים לא נראה לי. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן. את/ה רוצה עוד פירסינג: אולי.. את/ה אוהבת רכבות הרים: כ"כ
את/ה הייתם בחו"ל: הייתי
בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים: תלוי בבני זוג, אין לי כלום נגד זה. להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה: לאידעת אם בעד אבל אני מעשנת..
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם ממש בכיף
האם את\ה...
אי פעם בכית על בת: כן
אי פעם בכית על בן: כן
אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: בדיקת רשיונות וכאלה.. כמה פעמים...
היית מאוהבת: 3 נראה לי. נשבר לך הלב: יותר מידי
שברת לבבות:
לאידעת.. השם שלך הופיע בעיתון: חחחחחחחחחחחחח
הוא הופיע זה בטוח.. ובגדול. התחרטת על דברים שעשית: מידי פעם.. נטיות וסטיות..
סטרייט/גיי/ביי? סטרייטית. האם אי פעם התנשקת בן המין השני?
עם יותר מ5? הרבה יותר.
יותר מ10? הרבה יותר
עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? מה נראה לכם
ברור. התנשקת עם בן מינך?
עם יותר מ5? נראה לי.. יותר מ10?
האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני?
האם קשרו אותך פעם למיטה?
האם ביצעת אקט מיני במכונית?
האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? עשיתי את זה כבר.. מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? מושב אחורי של אוטובוס, נחשב
דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות: סקסס
ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות
קורנפלקס: כריות. מסטיק: מנטה צבע: כחול שחור וכתום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף
בחדר: מחשב ומיטה
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אני
ראה אותך בוכה: המפקד שלי נראה לי. התקשר אליך: אמא
הלכת איתו לסרט: לא זוכרת. צעק עליך: אמא
שלח לך מכתב: חברה. האם את\ה מאמין\ה ב...
אמונות טפלות? אם כן איזה?
אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור.
הופעת בציבור בפיג'מה? כע
בכית בסרט? ברור. היית על במה? כע
חשבת שאת\ה הולך למות?
כן. נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא ממש. דברים אהובים
שיר אהוב: סוף העולם- אביב גפן, לחבק אותך- סינרגיה ויש עוד מליון.. אוכל אהוב: פסטה, סלט תוכנית אהובה: מכושפות, חברים, השמינייה (אבל נגמר
) ספורט אהוב: הליכה ושחייה. תחביב: צילום, כתיבה. זמר/זמרת/להקה אהובים: יש המון.. באמת שכן עיתון אהוב: מעריב וסתם
מה השעה עכשיו? 12:59 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? הולכת לקנות
איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר בערך תיכון או אוניברסיטה? שניהם
אתה משועמם/ת? לא יותר מידי. רעש אחרון ששמעת? מוסיקה בחדר
ריח האחרון שהרחת? בורקס שהכנתי לי
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יומן מסע- אביב גפן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? החבר הכי טוב שלי.

למעלה