בגלל שאין לי כוח לחכות יותר..

Shai Felton

New member
בגלל שאין לי כוח לחכות יותר..../images/Emo65.gif

לא אכפת לי שיש עוד שעה וחצי............. למישהי כאן מגיע..... נעל בראש לא סתם...
מזל טוב
סתיו!!!!!!!!!!!! מושלמתתתתתתתת שלי(
), המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב
סוף סוף בת 15
~אני חסרת רעיונות לברכות יומולדת~ ~נסתפק בזה
~ ממני שחולע עלייך הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי
הכי
בעולם
יומולדת שמייח
שרשרו ברכות - אם לא אתם מתים

מזל טוב!!

אין לי ממש מה להגיד כי אני לא ממש מכירה אז אני יגיד בקיצור: / | | \ | ______\ ____| |/ | | ______ | | \ | | | | / | | | | | \ | | | ----- | | | | | | \ | | | | | | | | |\ | |_______ /____ |_______| | __|______ | (_)

אוייש!!!

זה היה אמור להיות מזל טוב שעבדתי עליו לפחות רבע שעה ובסוף הוא בכלל לא יצא.. טוב לא נורא... בקיצור מזל טוב!!

apoloDROR

New member
StaAAAAAAAAv!<3

Mazal tov boba! Meta alaih! Beazlaha im misi bataharoyot! Ohavim otah: Apolo ve dror! Ain li mahshev ahshav le 5 yamim!

ווינגז

New member
המון המון מזל טוב!

|שי
|שי
|שי
|שי
|שי
בקיצור המון המון מזל טוב
יעל

apoloDROR

New member
StaAAAAAAAAv!<3

Mazal tov boba! Meta alaih! Beazlaha im misi bataharoyot! Ohavim otah: Apolo ve dror! Ain li mahshev ahshav le 5 yamim!

מזל טוב מותק!!!

כמו שכולם כבר אמרו-בהצלחה בתחרויות עם מיסי..! והמון המון המון מזל טוב..!

OHIO

New member
לסתיו ולנופר.... ../images/Emo65.gif

המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טוווווווווווווווווווווב!!!!!
love you
רעות ואוהיו

../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב...

חחחח...לא ממש מכירה אותך אבל בכל זאת... המון המון מזל טוב...מצורפת גם ברכה ניסיתי להשקיע אבל לא כל כך יצא :( אז אני מתנצלת...

טוי בוי

New member
מזזזזזזזזזזללללטטטטטטטטטווווווווובב

|בזז|
|בזז|
|בזז|
|בזז|
|בזז|
|בזז|
|בזז|
|בזז|
|בזז|
|בזז|
|בזז|

אני ריציתי לפתוח את זה!!!!!!!!!

ארררררררררג!!!!!!!!!!!!
מזל טוב מתוקה שלי!!!
מזל טוווווווווב
יא אני הולכת לקפץ בכל הבית!

../images/Emo24.gifמזל"ט סתיו!!!

חולה עלייך! מזל טוב! בת כמה את? בת 15? ילדה גדולה!חחחח....שיהיה לך יומולדת הכי טוב בעולם!!!! מתה עלייך,
אוהבת,
נועם!!!

Vintage Queen

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אהוביי!!!!!!!!!!!!!!!
מתה עלייכם!!!! אלפי ומיליוני תודות!!!!!!!!!! משוגעת על כולכם ורציני טיינקס על הכול! אתם הכי טובים בעולם!!!
עכשיו אני אספר לכם על יומי המושלם! דבר ראשון התעוררתי בבוקר והיו לי מלא הודעות באי סי! :) (תודההההההההה) בבית ספר היה ממש ניס! וכשאמא שלי באה לקחת אותי מהבית ספר היא אמרה לי שאנחנו הולכים למסעדה שאני ממש ממש אוהבת לאכול שם! אז הגענו הביתה כדי להחליף בגדים וכשהסתכלתי על הדלת של החדר שלי היו עליה מלא בלונים ושלטים אז נכנסתי והמיטה שלי הייתה מלאה סוכריות ונצנצים ובלונים ומתחת להכול היה משהו אדום כשהתקרבתי ראיתי שזה כיסוי של אוכף (כמובן שהיה שם גם אוכף!) פפפפפ אז קיבלתי אוכף! הוא ממש ניס רב תכליתי (אילן בחר!) בורדו כהה כזה :) עם חגורת בטן זה בכלל עשה אותי מאושרת!!!!! ואז כשהלכנו למסעדה אז דיברנו ואח שלי אמר שהוא החליט לנסוע לפנסילבניה (מי שיודע תסיפר מבין שבחלק הזה אני קופצת משמחה כי אני כנראה נוסעת איתו!) מה גם שמשם אנחנו ממשיכים לאירופה קיצר רק בשורות טובות יש לי היום ממש כיף לי!!!!! אוהבת את כולכם הכי ביקום!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo49.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

הרב הרבה מזל טוב! ותשמשיכי להיות .......... את..
ונ.ב... יש היום יום הולגת לנופר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב...

RoNy S

New member
מזל טוב!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo25.gifלמלכה מכולם../images/Emo25.gif

המון המון המון מזל טוב!
שתמשיכי להיות מושלמת ולהשלים את העולם!! שתיהיה לך עונה פצצתית עם הסוסים.. ושתמצאי לסוסה שלך שם! גברת נו נאיימ.. שתוציאי אותי מהאיגנור (אם אני באיגנור) כי ככה אמרו לי.. אני חייבת לדבר איתך בענייני
! וחמשירון- סתיו תעשי סיבוב אנורקסית סקסית בטירוף
סתיו תזיזי ת'גוף אנורקסית סקסית בטירוף
ממני שמתה עלייך- הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי שבעולם! מזל טוב!! מזל טוב!! מזל טוב!! מזל טוב!! מזל טוב!!!! מזל טוב!! מזל טוב!! מזל טוב!! מזל טוב!! מזל טוב!!!! מזל טוב!! מזל טוב!! מזל טוב!! מזל טוב!! מזל טוב!!!!
ממני, בהמון
, אבישג.. שוקו
טה

למעלה