בגלל שאין לנו ילדים?!
אולי זה קצת אופ טופיק, אבל: חברים שלנו (זוג עם שתי ילדות אמ.. נגדיר זאת - אנרגטיות) שאנחנו נהנים ממחיצתם פעם בשבוע שבועיים לכל היותר, ובלי הילדות... החליטו לשפץ את המקלחת בביתם החביב. העסק יקח עשרה ימים בהם הם לא יוכלו להתקלח בביתם... ובלי שום היסוס הם הודיעו לנו כי כיוון שלנו אין ילדים, וזה לא יפריע ל"השכבות" בערב, הם יבואו אלינו ולא לאפח'ד אחר מחבריהם בעלי הילדים.
קשה לי לחשוב על עשרה ערבים של בלאגן הסטרי שכזה. ומעצבן אותי שזה שאני שומרת בקנאות על החופש שלי, על השקט, על האפשרות לחזור מהעבודה לבית נינוח, ולא לעבודה שניה, דווקא זה מביא אותי למצב שבו תופסים אותי כ"חסרה" את זה ומסוגלת לזה. אני אנוכית? אני מגעילה? אני חברה גרועה? ניסיתי לרמוז בכל דרך אפשרית. זה פשוט לא עובד. האם לקלקל ידידות או לסבול בשקט שבוע? האם במצב הפוך לא הייתי מצפה שהם יארחו אותי? אולי תעזרו לי? (אולי משהי מתנדבת לארח אותם?)
אולי זה קצת אופ טופיק, אבל: חברים שלנו (זוג עם שתי ילדות אמ.. נגדיר זאת - אנרגטיות) שאנחנו נהנים ממחיצתם פעם בשבוע שבועיים לכל היותר, ובלי הילדות... החליטו לשפץ את המקלחת בביתם החביב. העסק יקח עשרה ימים בהם הם לא יוכלו להתקלח בביתם... ובלי שום היסוס הם הודיעו לנו כי כיוון שלנו אין ילדים, וזה לא יפריע ל"השכבות" בערב, הם יבואו אלינו ולא לאפח'ד אחר מחבריהם בעלי הילדים.