בגלל שאני הנשמה הפעילה היחידה כאן

riorx

New member
בגלל שאני הנשמה הפעילה היחידה כאן

אז הנה משחק: אני נותן זוגות של שירים, ואתם צריכים למצוא את המשותף להם. המכנה המשותף יכול להיות מכל תחום: מבצע, מילים, נושא, וכו': 1. ריקוד ירח - גידי גוב/הכוכב של מחוז גוש דן - אהוד בנאי. 2. דני -משינה/עכשיו את בוכה. (וכאן לא מדובר במבצעים, כמובן). 3. מכופף הבננות - אריק איינשטיין/סיפור מותם של עלמה ועלם - יהודית רביץ 4. יהי הכל - שלמה גרוניך/ whiskey bar - doors. 5. שיר על התוכי יוסי - אריק איינשטיין/ולמות - יוני רכטר זה יספיק. בכל מקרה אף אחד לא מבקר/כותב/מפרסם משחקים בפורום הזה. רואי.

תשמע רועי

עם כל הכבוד(ובאמת שיש כבוד, קבל ח"ח ענק על זה שאתה מעיר ומפתח את הפורום), אני חושב שקצת הגזמת. אני לא רוצה להיכנס לויכוחים, אבל הגדולה של הפורום הזה, להבדיל מהרבה פורומים אחרים, זה המשפחתיות והאווירה שלו. בוא לא נהרוס את זה.

riorx

New member
חס וחלילה

אתה מאה אחוז צודק. אני לא מדבר במרירות וביקורת, רק בבאסה על זה שלא פעיל כאן. ומשפחתיות לא צריכה לבוא על חשבון חיים. רואי. עם א'.

המממ

New member
הי...

אכן בעסה... אני מצטערת על שאני לא פעילה מספיק לאחרונה... אני מקווה שאנחנו נתעורר עוד מעט מהתרדמה התקופתית. רואי, זה דבר שאני חוזרת ואומרת הרבה, לפורום הזה יש תקופות פעילות ותקופות ישנוניות... כל הכבוד לך שאתה מתחיל משחקים, אם כולנו נפתח פה ושם איזה משחק אז באמת יהיה יותר נחמד. מצטערת על זה שאני לא כל כך פה...
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

riorx

New member
טוב - תשובות, כי אף אחד לא עונה

1. שניהם שירים מתורגמים של ואן מוריסון. 2. בשני השירים האלה של משינה יש מחווה לפינק פלויד. 3. את שני השירים כתב מאיר אריאל ז"ל. 4. את שני השירים כתב ברטולד ברכט (יהי הכל-תרגום של נתן זך). 5. שירים של אברהם חלפי ז"ל. לא פתרתם - לא נורא. הרחבת ידע קלה...

למעלה