בגלל שאני חוזרת מחר לבסיס

טיפקסית

New member
בגלל שאני חוזרת מחר לבסיס

ואני לא אהיה כאן ביום האחרון של השנה הנוכחית: אני מאחלת שלכולנו תהא שנת 2006 שנה מצוינת,עם המון מוזיקה מצוינת,שנת אושר ובריאות. שנה של חלומות ומציאות,רגליים על הקרקע וראש בשמיים. שנה שנדע בה רק שמחה ואירועים משמחים. שנדע למצוא את הדרך שלנו ויש רק תורה אחת-אמת ואמונה

הוד11

New member
שנה אזרחית טובה !!!!!!!!

אני מאחל לעצמי ש2006 לא תהיה פחות טובה מ2005 או מכל שנה אחרת, לי ולכולם

טיפקסית

New member
שנת 2006 מצוינת

שנדע בשנת 2006 רק בשורות משמחות,ואולי שנזכה סופסופ למעט שקט ושלווה בגבולותינו [קשה לי להאמין אבל חייבים להיות אופטימיים] בואו נדע לקבל אחד את השני,ולא להיות סטיגמטיים כלפי כל דבר,כי אף פעם אי אפשר לדעת עד שמנסים. מקווה ששנת 2006 תביא איתה אומנים חדשים ומפתיעים ללבנטיני,ושביחד כולנו נדע להפיץ את המסר שעם קצת אמונה בעצמינו,הכל אפשרי,כל עוד אנחנו כאן שרים. "הכל פתוח,עוד לא מאוחר,מצב הרוח יישתפר מחר,זה ייתכן,זה אפשרי,כל עוד אנחנו כאן שרים" שתהיה שנת 2006 שנה מבורכת שנת יצירה פורה שנה אזרחית טובה לכולנו באהבה בשמת

שנת 2006 בפתח דלתנו,

נו טוב נכון שזה לא החג שלנו, אבל אנחנו משתמשים בשנה לועזית, ואני גם מאוד אוהבת לברך,,, אז קבלו עוד ברכה מכול ה-
... אז קודם כול שתיהיה שנה לועזית טובה לכולם, שנה של הצלחה, אושר, וכול הטוב שעדיין קיים בעולם, שנה של אושר, אבל אושר אמיתי. טיפקסית אני מסכימה ומחזקת את דברייך,,, אמן ונצליח השנה לקבל את כולם, לאהוב את כולם, כפי שהם, כי כול נשמה היא הכי יפה בעולם, אז באמת אמן. ויש לי עוד בעייה קטנה עם מה שאמרת... תראי אני מאוד בעד שקט, שלווה, רוגע, אהבה, שמחה, אבל אני נגד גבולות, כי בעצם הגבולות האלה זה המלחמה האמיתי שלנו, והיא לא צריכה להיות כי בין אם נרצה לבין אם לא כולם פה אז למה לא לדעת לחיות ביחד בכייף. נכון שאני מציגה את זה בצורה מאוד קלה, אבל זה באמת קל. הגבולות הם בראש שלנו, אולי באמת אני עם ראש בענינים, אבל אני מאמינה בזה שחלומות מתגשמים, אבל כמובן אם ננסה לעשות משהו בשביל החלום. בכול אופן כרגיל יצא לי מגילה, אבל בקיצור אני מאחלת לכולם, לכול באי הפורום, את השנה הכי טובה, ומאושרת בעולם... ואמן ואמן ואמן שכולם יצליחו להגיע לאושר האמיתי בנינו לבין עצמנו. טוב אז שיהיה רק כייף לכולם... שנה של אושר שנה של אהבה שנה של שלום שנה של שלווה

אה ועוד ברכה אחת....../images/Emo9.gif

אני מאחלת לכולם להצליח ליצור יצירות טובות, קחו אותי למשל: יצרתי יצרה, וכול פעם מחדש אני רואה כמה היצירה שלי מתקדמת,ומתפתח איך שאני רוצה. בכול אופן שנה של יצרות לכולם,
מלא אהבה שתיהיה השנה

האמת ,,,,,,,,

גם אתם עשיתם לי כאב ראש רציני ביותר,
אבל חובה לסיים את הנעשה
שיהיה בכייף לכולם, תמיד יש פתרונות אחרים, אם רק נרצה להתפשר. בכול אופן לילה מעולה לכולם

למעלה