בגלל שאני כזאת מתחשבת חח

eMiFrEaK

New member
בגלל שאני כזאת מתחשבת חח

שיהיה לכולםםםםםם בהצלחה היום בבגרות!!!!!
בלי מאיות לא מקובל!!!

vicki16

New member
בהצלחה לכולםםםםםםםם

גם אני רציתי לעשות השנההה=((((((( אבל הביצפר שלנו מטומטם...

Mrs James

New member
בגרות הייתה קללללהההההה

כמה יחידות אתם ולמה ניגשתם השנה ומה המגן? אני ב-5 יחידות וניגשתי ל-C ו-D המגן שלי ב-C הוא 98 וב-D 90

Angel lips

New member
אני ב4 וניגשתי ליחידה סי

הבגרות הייתה קלה להפליא!!! הלך מצויין.. היה קל.. הבוחנים היו הכי מדהימים שבעולם! הלכתי עם מגן 90 מקווה לטוב.

eMiFrEaK

New member
../images/Emo10.gif אני ממש מבואסת..

אני ניגשתי ל E ול F.... והייתי אמורה לגשת ל G ולגמור עם זה.. אבל לא... המורה הבת *** שלי...שונאת אותה..בלי טיפת התחשבות... חודש שלם רצתי אחרי כולם ונדחפתי לכיתה אקדמית בשביל לסיים עם הבגרות ביא' ובסוף נדפקתי... כן כן.. והבגרות אגב.. F בכל מקרה.. ממש ממש קשה.. =( טוב.. תמיד יש לי את מועד ב'.. ומועד חורף .. יהיה טוב!!

Zot ani 1

New member
חזרתי מהבגרות עכשיו.....

היה דווקא ברוך השם מאוד קל.... ניגשתי לשאלון c ן-D זאת אומרת של 4 יחידות... היה לנו בוחן מה זה נחמדדדד כשהתישבנו הוא כזה אומר "אני לא מסתכל עליכם ולקראת הסוף אני אצא , אבל לא אמרתי כלום...." חחח ובאמת הוא יצא המון פעמים וכמה דקות לפני הסוף הוא כזה אומר יש לכם עוד 10 דקות ויצא.......חחחח קיצר נפלא.... הלוואי וכך יהיה בהכל.....

vk3

New member
../images/Emo51.gif בדיוק חזרתי... ../images/Emo122.gif

אני בהאצה וניגשתי ל- E, F, G וסיימתי עם אנגלית לתמידדדדד
איזה כיייייף... ניגשתי לכול שאלון עם ציון הגשה 100

Lara F

New member
מה? אל תפחיד אותי ככה...

אני עשיתי E ו-F ... ושנה הבאה אני הולכת לעשות G... ואתה הפחדת אותי עכשיו עם זה! כן גם לנו הבוחן כפרה עליו- מהזה חמוווד!!! נתן לנו לתקן אחרי שהגשנו +נתן להתייעץ חופפשי חודשי...חח...

bariska

New member
חח למרות שזה באיחור

המון המון בהצלחה לכל הנבחנים
אצלי הבגרות הראשונה שלי תהיה ב3 ליוני בmatosha

eMiFrEaK

New member
כן אה?? קצת באיחור חח..

חפיף.. 3 ביוני?? אז מאי נקי אצלך???? =(.... בעעעעעעעעע תהנה כל עוד אתה יכול!!! אצלי המרתון של הבחינות כבר התחיל... עכשיו המטרה לעבור את זה בשלום... שיהיה לכולנו בהצלחה!

למעלה