משהו כזה..
ד דניאלסתיו New member 22/8/05 #23 דני אתה לא אוהב אותי נכון? טוב שאתה לא מחפש שיטות אכזריות להרוג אותי
M ManRed New member 22/8/05 #24 עידן יגן עלייך- הוא אוהב אותך אנשים לא מתים בפוגו, רק נפצעים קשות.. ואל תדאגי, תמיד יש אמבולנס לשירותך ליד הבמה..
עידן יגן עלייך- הוא אוהב אותך אנשים לא מתים בפוגו, רק נפצעים קשות.. ואל תדאגי, תמיד יש אמבולנס לשירותך ליד הבמה..
ד דניאלסתיו New member 22/8/05 #26 חחחח כן צברתי ניסיון רב.. ספגתי את זה על בשרי ועוד מעידן.. כנראה שהוא רצה לאמן אותי קצת לפוגואים הבאים שיהיו...
חחחח כן צברתי ניסיון רב.. ספגתי את זה על בשרי ועוד מעידן.. כנראה שהוא רצה לאמן אותי קצת לפוגואים הבאים שיהיו...
M ManRed New member 22/8/05 #27 מה שלא הורג אותך מחשל אותך אבל רק שתדעי שאין אנשים כל כך גבוהים בפוגואים.. שרואים את הפוגו מלמעלה.. בסוף תודי לו, גם יהיו לך אוזניים מסודרות וגם תוציאי כמה אנשים לבית חולים..
מה שלא הורג אותך מחשל אותך אבל רק שתדעי שאין אנשים כל כך גבוהים בפוגואים.. שרואים את הפוגו מלמעלה.. בסוף תודי לו, גם יהיו לך אוזניים מסודרות וגם תוציאי כמה אנשים לבית חולים..
ד דניאלסתיו New member 22/8/05 #28 בינתיים לא רק האוזניים שלי לא מסודרות בנוסף גם האצבעות ברגליים שלי משום מה נהיו עקומות קיצר פוגו זה חרא של דבר!! במיוחד לקטנים כמוני
בינתיים לא רק האוזניים שלי לא מסודרות בנוסף גם האצבעות ברגליים שלי משום מה נהיו עקומות קיצר פוגו זה חרא של דבר!! במיוחד לקטנים כמוני
E Extraordinary Girl 8 New member 22/8/05 #29 דניאלההה את לא יודעת כמה אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!! את לא יודעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
ד דניאלסתיו New member 22/8/05 #30 טובי אני אוהבת אותך ) וזה חיבוק אם לא שמת לב... כיף משום מה אף אחד לא שם לב..
פ פרקשון New member 22/8/05 #32 חחח גם אני לא שם לב זה סמיילי משני הכיוונים או שבעצם הנקודות אלה הידיים שמחבקות?! הצלחתי?
E Extraordinary Girl 8 New member 22/8/05 #33 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif
ס ס ט י י ק New member 22/8/05 #34 מנצל"שת כפיר את לא כועס נכון? שמתי לב שיש פה כמה עכשיו...בואו לצ'אט!!!!!!!
K K i f New member 22/8/05 #37 חחחח איזה לא קשורה../images/Emo3.gif ועליך? ברור שלא את חברה של מיכלי? את חברה שלי! (לצערך )